Tankini

Löydä täydellinen tankini kesän laiskoille rantapäiville kanssamme. Mielestämme tankinit tarjoavat parhaat puolet kahdesta maailmasta: uimapuvun peittävyys yhdistettynä bikinin toiminnallisuuteen. Se antaa enemmän peittävyyttä rannalla kävellessä ja voidaan helposti kääriä ylös, kun haluat saada lisää aurinkoa maaten aurinkotuolissa. Voit helposti yhdistää sen suosikki bikinialushousuihisi ja se sopii hyvin yhteen muiden rantavaatteiden ja -tarvikkeiden kanssa.


Suosittu uimapuku


Tankini on tullut yhä suositummaksi uimapuvuksi, ja ymmärrämme todella miksi. Kaksiosainen uimapuku koostuu yleensä topista ja alaosasta, jossa topissa voi olla sisäänrakennettu toppaus tai kaarituet. Kaksiosainen ratkaisu mahdollistaa sen, että voit helposti päättää, haluatko kääriä topin ylös auringonottoa varten tai pitää sen alhaalla piilottaaksesi vatsan istuessasi lukemassa aurinkotuolissa tai kävellessäsi rantaviivaa pitkin. Valikoimastamme löytyy myös tankineja, joissa alaosa on hame osana tyylikästä istuvuutta ja jos haluat peittää enemmän alaosaa kuin mitä bikinialushousut tarjoavat.


Tankini kaarituella vai ilman?


Valinta kaarituetun ja kaarituettoman tankinin välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Tässä on joitain näkökohtia molemmille vaihtoehdoille:


Tankini kaarituella:
Tankini kaarituella voi tarjota ylimääräistä tukea ja nostoa rinnoille, mikä voi olla hyödyllistä suuririntaisille naisille tai niille, jotka haluavat lisätukea. Kaarituki auttaa myös muotoilemaan rintoja ja antamaan tasaisemman siluetin, mikä voi olla hyödyllistä määritellymmän ulkonäön saavuttamiseksi. Joillekin naisille kaarituki voi antaa turvallisuuden ja mukavuuden tunteen pitämällä rinnat paikoillaan uinti- tai rantatoiminnassa.


Tankini ilman kaaritukea:
Tankini ilman kaaritukea antaa luonnollisemman tunteen ja liikkumavapauden, mikä voi olla mukavampaa niille, jotka eivät pidä kaarituen tunteesta. Koska ilman kaaritukea tankini voi olla joustavampi ja sopeutuvampi eri vartalomuodoille ja liikkeille, se sopii erinomaisesti aktiviteetteihin, kuten rantalentopalloon tai rantakävelyyn. Joillekin ihmisille kaarituki voi olla epämukava tai aiheuttaa painepisteitä, joten tankini ilman kaaritukea voi vähentää epämukavuuden riskiä pitkillä ajanjaksoilla.


Valinta tankinin ja kaarituettoman tankinin välillä perustuu henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja riippuu yksilöllisistä tarpeista ja toiveista. Tärkeintä on kokeilla erilaisia vaihtoehtoja nähdäksesi mikä sopii parhaiten vartalotyyppiisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi.


Tankini suuremmille ko'ille


Tankini on täydellinen valinta niille, jotka haluavat enemmän peittävyyttä kuin bikini tarjoaa, mutta haluavat välttää koko uimapuvun. Se peittää yleensä vatsan ja antaa mukavan ja luottavaisen istuvuuden. Suuremmille rinnoille tankini kaarituella tai sisäänrakennetulla rintaliivillä voi tarjota ylimääräistä tukea ja mukavuutta verrattuna tavalliseen bikiniin.


Meillä on laaja valikoima kokoja aina koosta 38 - 60 ja kupin ko'oista B-G. Jos olet epävarma siitä, mikä koko sinun pitäisi ostaa, voit tutustua kokotaulukkoomme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme henkilökohtaisia vinkkejä ja neuvoja varten.