Maksaminen & toimitukset

Maksaminen

Miss Marylta tehtävät tilaukset on mahdollista maksaa seuraavin tavoin:


Klarna Checkout
Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa mahdollisuuden suorittaa maksamisen laskulla, osamaksuna, kortilla sekä suoraveloituksena. Tätä maksutapaa kutsutaan Klarna Checkoutiksi.


Antaessasi tietosi kassalla hyväksyt Klarnan sopimusehdot. Klikkaamalla "Suorita ostos" hyväksyt Miss Maryn yleiset sopimusehdot.


Klarna Checkout näyttää sinulle eräitä tietoja, kun sinut on tunnistettu. Se, mitä tietoja sinun tulee antaa tullaksesi tunnistetuksi, voi riippua erilaisista ostotilanteista ja asiakkaista. Luottotietoja ei koskaan haeta suoraan Klarna Checkoutin yhteydessä, vaan tietoja käsitellään tarpeen mukaan valitsemastasi maksutavasta riippuen. Klarnan käsittelemät luottotiedot eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eikä kukaan muu sinua koskevia luottotietoja hakeva taho kuten pankit pääse käsiksi niihin.


Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitkä vaihtoehdot ovat juuri sinun käytettävissäsi. Lasku on valittu etukäteen maksutavaksi, mutta voit luonnollisesti vapaasti valita jonkin muista vaihtoehdoista kuten suoraveloituksen pankin välityksellä tai korttimaksun. Sinulle tarjotut vaihtoehdot voivat vaihdella ajoittain. Voit itse valita, haluatko suojata Klarna Checkoutin käyttösi PIN-koodin avulla.


Kaikki maksamista koskevat viestit ja tiedot lähetetään sinulle suoraan Klarnalta.


Kortilla maksaminen
Voit asiakkaana valita tilauksen maksutavaksi kortin. Miss Mary Shop Online - Sivuston korttimaksuissa valittavanasi ovat VISA tai Mastercard/Eurocard. Kortilla maksamisesta ei peritä maksua. Kun teet tilauksen, kauppasumma varataan tililtäsi. Rahat veloitetaan tililtä vasta, kun tuotteet lähetetään.


Kaikki korttimaksut käsittelee Miss Maryn yhteistyökumppani Klarna AB, joka tarkistaa kortin maksukelpoisuuden. Kaikki korttitiedot on salattu, joten kukaan sivullinen ei voi nähdä niitä.


Laskulla maksaminen
Miss Mary tarjoaa myös mahdollisuuden laskulla maksamiseen Miss Maryn yhteistyökumppanin Klarnan kautta. Klarna lähettää sinulle linkin laskuun erillisessä sähköpostiviestissä.


Kun valitset maksutavaksi laskun, voit suorittaa maksun sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskutuspäivämäärästä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Ostohetkellä tehdään luottokelpoisuusmääritys, mikä tarkoittaa, että tietyissä tilanteissa haetaan luottotietoja. Saat silloin kopion luottotiedoista postitse. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.


PayPal
Voit maksaa ostoksesi myös käyttämällä PayPalia. Valitse tämä maksutapa kassalla ja seuraa ohjeita. Sinulla tulee olla PayPal-tili, jotta voit käyttää tätä maksutapaa. Miss Mary ei peri mitään lisämaksua tästä maksutavasta.


Apple pay
Voit maksaa Apple Paylla. Valitse vaihtoehto kassalla ja noudata annettuja ohjeita. Maksutavan valinta vaatii Apple Pay -tilin. Maksuun ei lisätä kuluja.


Google pay
Voit maksaa Google Paylla. Valitse vaihtoehto kassalla ja noudata annettuja ohjeita. Maksutavan valinta vaatii Google Pay -tilin. Maksuun ei lisätä kuluja.


Maksun palautus
Tavallisesti palautamme rahat takaisin 14 arkipäivän kuluessa siitä, kun asia on käsitelty. Voimme palauttaa rahat ainoastaan samalle tilille ja samalla maksutavalla, jota tilauksen maksamiseen on käytetty.

Toimitukset

Posti – maksat ainoastaan €4,50 tilauksesi toimittamisesta kotiisi postitse. Toimitus tapahtuu 7-13 arkipäivän kuluessa tilauksesi lähtöpäivästä. Paketin koon salliessa, paketti jätetään postilaatikkoosi. Paketin ollessa liian suurikokoinen saat
Postista lähetysilmoituksen, jossa kerrotaan noutopaikka.


Pikatoimitus – jos sinulla on kiire saada tuotteesi, voimme tarjota pikatoimituspalvelua hintaan €13.99. Paketin toimittaa kotiosoitteeseesi 3 päivän kuluessa tilauksesi vahvistamisesta. Huomaa, että pikatoimitus pätee vain varastossa oleviin tuotteisiin.


Huomio: Emme toimita paketteja Ahvenanmaalle, koska emme voi toimittaa saarille tai alueille, joilla on erityisiä tullimääräyksiä.