Vaihto- ja palautusoikeus & reklamaatiot

Vaihto- ja palautusoikeus

Lain mukaisesti sinulla on oikeus muuttaa mielesi 14 päivän sisällä, mutta Miss Marylla sinulla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet, jotka ovat samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi ne. Täytä aina toimituksen mukana tullut palautuslomake.
Voit palauttaa tuotteet samassa lähetyspussissa. Muista hoitaa postimaksu. Jos olet muuttanut mielesi tai haluat vaihtaa tuotteen, sinun on itse maksettava postimaksu. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske käytettyjä tuotteita.
Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen ollessa viallinen tai virheellisesti toimitettu, Miss Mary maksaa postimaksun. Ota siinä tapauksessa yhteys asiakaspalveluumme lisäohjeiden saamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, otathan yhteyden asiakaspalveluumme numerossa +358 (0) 4549 - 03 700.


Valitettavasti emme voi käsitellä vaihtoja. Palauta tuote ja tee sen sijaan uusi tilaus haluamastasi tuotteesta.
Palautusten yhteydessä palautamme tilauksesta maksetun summan 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tiedon palautuksesta (kuitenkin aikaisintaan sitten, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tuotteen).
Toimitus- ja käsittelykuluja ei palauteta.


Palautusosoite:
Miss Mary of Sweden
PL 6290
00002 HELSINKI

Reklamaatiot

Olemme kiitollisia avustasi erilaisten tuotevikojen huomaamisessa. Halutessasi tehdä huomautuksen ja reklamaation saamastasi tuotteesta, palauta tuote meille mahdollisimman pian. Reklamaation koskiessa jo käyttämääsi tuotetta, ota yhteys asiakaspalveluumme ohjeiden saamiseksi. Emme käsittele käytettyjä, pesemättömiä vaatekappaleita koskevia reklamaatioita. Mahdollisissa kiistatilanteissa konsultoimme Ruotsin kuluttajariitalautakuntaa (Allmänna reklamationsnämnden, ARM). Miss Mary noudattaa aina ARM:n suosituksia.