Tietosuojakäytäntö

Meille Miss Mary of Swedenillä on aina tärkeää, että henkilötietojasi käsitellään tietoturvallisesti ja suojatusti. Noudatamme henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja sääntöjä. Tämän tekstin luettuasi tiedät, millaisia tietoja keräämme ja miten niitä käytetään sekä mitä oikeuksia sinulla on. Ota mieluusti yhteys asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai epäselvyyttä tietojesi käsittelystä. Ota yhteys osoitteeseen gdpr@missmary.com, niin saat vastauksen tiedusteluusi. Lisätietoa tästä saat kohdasta ”Sinun oikeutesi”.

Kuka on rekisterinpitäjä?

Miss Mary of Sweden OÜ, yritystunnus. 10194063, Mahtra 30C, Tallinn, Harju 13811, Estonia, on henkilötietojen käsittelyssä lain tarkoittama rekisterinpitäjä. Ota halutessasi yhteys Miss Mary of Swedeniin näitä yhteystietoja käyttäen.

Tietosuojakäytännön yhteenveto

Riippumatta siitä, käytkö kotisivuillamme ostaaksesi tuotteita, katsellaksesi valikoimaa tai oletko kiinnostunut uutiskirjeestämme, käsittelemme tietojasi pääpiirteittäin samalla tavalla. Tämä tietosuojakäytäntö pätee kaikkiin henkilötietoihin Euroopassa – riippumatta siitä, tuletko kosketuksiin kanssamme sivustomme kautta, puhelimitse vai sosiaalisten verkostojen kautta.
Seuraavassa yhteenveto tämän tietosuojakäytännön sisällöstä:
• Mitä henkilötiedoilla tarkoitetaan?
• Mitä henkilötietoja käsittelemme?
• Keille voimme jakaa tietojasi?
• Sinun oikeutesi
• Miten Miss Mary of Sweden suojaa henkilötietojani?
• Tietosuojakäytännön muutokset
• Yhteystiedot

Mitä henkilötiedoilla tarkoitetaan?

Riippumatta siitä, mitä välinettä käyttäen olet tekemisissä Miss Mary of Swedenin kanssa (verkossa, puhelimitse tai muita kanavia käyttäen), vastaanotamme sinusta tietoja, joita kutsutaan henkilötiedoiksi. Monet käsittelemistämme henkilötiedoista luovutat meille itse ottaessasi meihin yhteyttä tai käyttäessäsi palveluitamme.
Henkilötiedoilla tarkoitetaan henkilöön liittyviä tietoja, toisin sanoen kaikkea informaatiota, jota voidaan käyttää fyysisen henkilön tunnistamiseen. Tunnistaminen voi tapahtua joko suoraan henkilötiedoista tai yhdistämällä niitä muihin tietoihin. Tämä tarkoittaa, että niitä tietoja, joita ei voi käyttää tunnistamiseesi, ei pidetä henkilöön liittyvinä tietoina. Näihin tietoihin voidaan viitata anonyymeina tietoina. Kun anonyymeja tietoja yhdistetään henkilötietoihisi, niitä kohdellaan henkilöön liittyvinä tietoina.


Noudatamme seuraavia periaatteita: Voit kieltäytyä antamasta tiettyjä henkilötietoja niitä pyytäessämme. Voit itse määrätä, mitä tietoja annat meille. Tämä saattaa hankaloittaa tai rajoittaa palveluittemme käyttöäsi. Esimerkiksi emme voi toimittaa tilaamiasi tuotteita ilman toimitusosoitetta.


Käsittelemme tietojasi yksinomaan tähän tietosuojakäytäntöön kirjattuihin tarkoituksiin.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Voidaksemme käsitellä tilauksiasi, ostoksiasi ja kirjoittamiasi arvosteluja meidän on käsiteltävä seuraavia tietoja sinusta:
• Nimi
• Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
• Maksutiedot ja maksuhistoria
• Tiedot tilauksestasi (esimerkiksi tilausnumero, tuote, toimitusosoite, lasku ja kirjoittamiesi tuotearvostelujen sisältö).


Tämä tapahtuu laillisin perustein ostosopimuksen toimeenpanemiseksi; ilman näitä tietoja emme kykene toimeenpanemaan sopimusta kanssasi. Säilytämme tietoja 36 kuukauden ajan toimituksesta ja maksusta, jotta voimme auttaa, mikäli tarvitset apua reklamointi- ja takuuasioissa.


Voidaksemme noudattaa meitä koskevia lakeja ja määräyksiä meidän on käsiteltävä näitä tietoja sinusta:
• Nimi
• Osoite
• Maksutiedot ja maksuhistoria
• Tietoa tilauksestasi (esim. tilausnumero, tuote ja toimitusosoite)


Tämän käsittelyn perustana on lakisääteinen velvoite, mikä tarkoittaa, että meidän on käsiteltävä tietoja noudattaaksemme meitä sitovia lakeja. Yksi esimerkki on kirjanpitolaki, ja sitä varten säilytämme näitä tietoja rajoitetulla pääsyllä 7 år + kuluvan vuoden. Nämä tiedot eivät ole esimerkiksi asiakaspalvelun käytettävissä koko säilytysaikana.


Voidaksemme tarjota asiakaspalvelua sinulle meidän on käsiteltävä seuraavia tietoja sinusta:
• Nimi
• Puhelinnumero ja/tai sähköposti
• Henkilötunnus (joitakin maksutapoja käytettäessä)
• Maksutiedot ja maksuhistoria
• Tietoa tilauksestasi (esim. tilausnumero, tuote, toimitusosoite ja lasku)
• Itse omassa viestissäsi antamiasi tietoja


Laillinen peruste tälle käsittelylle on se, että kummankin osapuolen oikeutettu etu vaatii sitä kysymyksiisi vastaamiseksi. Säilytämme tietoja 36 kuukauden ajan voidaksemme ratkoa asiakaspalveluasiat sekä käsitellä mahdolliset reklamaatiot.


Voidaksemme markkinoida tuotteitamme sinulle näyttämällä tuotteita ja tarjouksia sivustollamme ja yhteistyökumppaneittemme kautta käsittelemme näitä tietoja sinusta:
• Tietoja, jotka on kerätty sivustolla ja evästeistä, esimerkiksi mitä tuotteita olet klikannut ja millä sivuilla olet käynyt; lue lisää evästekäytännöstä
• Tilausnumero
• Sähköposti
• Puhelinnumero
• Jättämäsi metadata, esimerkiksi sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet


Laillinen peruste tälle käsittelylle on se, että oikeutettu etumme markkinoida tuotteitamme sinulle 36 kuukauden ajan viimeisestä käynnistäsi sivustollamme vaatii sitä. Jotta voimme tehdä näin käytämme pääasiassa alla listattuja ilmoituspalveluita ja yhteistyökumppaneita. Voit lukea lisää tästä tietojen keruusta, jakamisesta ja käytöstä ja tietyissä tapauksissa pyytää näiden kanavien kautta käsiteltyjen tietojen poistoa seuraamalla näitä linkkejä:


Google ja Youtube: https://policies.google.com/privacy/partners
Sivustomme käyttää Google Adwords -markkinointia, jonka tarjoaa Google Inc. Tämän kautta sinulle voidaan näyttää personoituja mainoksia muilla sivustoilla ja Google-haussa aiemman sivustollamme toimimisesi perusteella. Lue lisää evästeiden käsittelystä evästekäytännöstämme. Voit itse estää nämä personoinnin osoitteessa https://adssettings.google.com/


Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences


Instagram: https://help.instagram.com/1415228085373580


Voit lukea evästeiden käsittelystä evästekäytännöstämme.


Jotta voimme lähettää uutiskirjeen ja muita tarjouksia tekstiviestinä, sähköpostilla tai muita suoramarkkinointikanavia käyttäen, järjestää asiakastutkimuksia, ottaa vastaan palautetta ja käsitellä kysymyksiä asiakasfoorumilla, meidän on käsiteltävä seuraavia tietoja sinusta:
• Nimi
• Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
• Evästeillä kerätty data, kuten mitä tuotteita olet klikannut ja millä sivuilla olet käynyt. Lue lisää evästekäytännöstä
• Tietoja, jotka itse luovutat (sukupuoli, preferenssit ja niin edelleen)


Teemme tämän yksinomaan siinä tapauksessa, että olet antanut suostumuksesi luovuttamalla tietoja ja suostumuksen yhteydessä antamasi tiedot vastaavat asiakasrekisterissämme olevia tietoja, esimerkkinä puhelinnumero. Laillinen peruste tälle käsittelylle on se, että oikeutettu etumme vaatii sitä voidaksemme markkinoida sinulle tuotteitamme enintään 36 kuukauden ajan viimeisimmästä toiminnastasi. Voit rekisteröityneenä asiakkaana perua suostumuksesi milloin tahansa tai muuttaa sitä. Ota yhteys asiakaspalveluun peruaksesi suostumuksesi suoramarkkinointiin tai muuttaaksesi sitä.

Keille voimme jakaa tai luovuttaa tietojasi?

Joskus luovutamme tietoja, myös henkilötietoja, tietyille vastaanottajille, jotta nämä voivat suorittaa yllä kuvattuja toimia. Joka tapauksessa silloin, kun ulkopuoliset palveluntoimittajat ja yhteistyökumppanit (kolmannet osapuolet) käsittelevät tietoja meidän laskuumme tai laki sitä edellyttää, laadimme henkilötietojen käsittelyä koskevan sopimuksen varmistaaksemme, että nämäkin kumppanit käsittelevät henkilötietojasi lainmukaisesti. Emme koskaan myy tietojasi edelleen ilman lupaasi. Miss Mary of Sweden luovuttaa kolmansille osapuolille tietoja vain EU:n tietosuojalainsäädännön sallimissa puitteissa ja kun siirtoa suojataan asianmukaisin siirtomekanismein.


Me Miss Mary of Swedenillä arvostamme palveluntuottajiamme ja toimimme heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä. Saatamme jakaa tietojasi seuraavien tahojen kanssa:


Palveluntuottajat
Täyttääksemme henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksen luovutamme henkilötietojasi yrityksille, jotka toimittavat meille palveluita, kuten käsittelevät tilaustuotteiden lähetystä ja toimituksia tai ylläpitävät tiettyjä järjestelmiä. Nämä yritykset saavat käsitellä henkilötietojasi vain nimenomaisten ohjeittemme mukaisesti, eivätkä ne saa käyttää tietojasi muuhun.


Maksupalveluntuottajat
Maksujen hallinnointiin sivustollamme käytämme eri maksupalveluntuottajia. Maksupalveluntuottajat ovat henkilötietojesi rekisterinpitäjä oman käsittelynsä osalta ja niillä on erilliset henkilötietojasi koskevat ehdot. Tietoa näistä ehdoista ja henkilötietojesi käsittelystä saat valitessasi, mitä maksutapaa haluat käyttää sivustolla.


Yhteistyökumppanit
Voidaksemme korvata yhteistyökumppaneillemme heidän kanaviltaan sivuillemme tulevan liikenteen luovutamme yhteistyökumppaneille tietoja, kuten tilausnumeron ja ostosumman. Tiedot toimitetaan vain tätä tarkoitusta varten, eikä niitä myydä tai luovuteta edelleen.


Muut vastaanottajat
Voimme luovuttaa henkilötietojasi muillekin vastaanottajille, kuten viranomaisille, jos laki velvoittaa meidät siihen. Jos koko toimintamme tai sen osia myydään tai ne fuusioituvat toisen yrityksen kanssa, henkilötietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme, ostavalle yritykselle ja tämän neuvonantajille sekä edelleen liiketoimintojen uudelle omistajalle.


EU:n ulkopuoliset siirrot
Voimme siirtää henkilötietojasi muille EU:n ulkopuolisille vastaanottajille. Näissä mahdollisissa siirroissa sovelletaan aina asianmukaisia siirtomekanismeja ja muita turvatoimia.

Sinun oikeutesi

Euroopan tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi käsittelyyn liittyen:


Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja sinusta käytämme pyytämällä itseäsi koskeva rekisteriote. Jos halaut meiltä täyden rekisteriotteesi, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme.


Oikeus tietojen oikaisemiseen
Haluamme varmistua henkilötietojesi oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta, ja sinulla on oikeus myös saada virheelliset tiedot itsestäsi oikaistua. Jos meille jättämäsi tiedot muuttuvat, jose simerkiksi sähköpostiosoitteesi vaihtuu tai nimesi tai maksutietosi muuttuvat tai jos haluat sulkea tilisi, sinun tarvitsee vain ilmoittaa asiakaspalveluumme.


Oikeus suostumuksen perumiseen ja käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on myös oikeus vastustaa käsittelyä esimerkiksi suoramarkkinointi- ja uutiskirjetarkoituksiin.


Oikeus tietojen poistamiseen
Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus myös saada henkilötietosi poistetuiksi.


Tämä ei kuitenkaan päde, jos meillä on lain nojalla velvollisuus säilyttää tai muulla tavoin käsitellä tietoja, tai jos tietoja tarvitaan kanssasi solmitun sopimuksen täyttämiseen.


Jotta olet tietoinen siitä, millä tavoin käsittelemme henkilötietoja, olemme päättäneet tämän käytännön lisäksi ilmoittaa aina henkilötietojen keräämisen yhteydessä, mitä tietoja käsittelemme, laillisen perustan käsittelylle sekä miten kauan tietoja arviolta käsitellään. Lisäksi sivustoltamme löytyy aina ajantasaisimmat henkilötietojen käsittelyä koskevat tiedot.

Miten Miss Mary of Sweden suojaa henkilötietojani?

Meillä henkilötietosi ovat turvassa. Suojaamme niitä sekä organisatorisin että teknisin menettelyin, jotka suojaavat henkilötietoja hävittämiseltä, häviämiseltä ja asiattomalta pääsyltä ja levittämiseltä.

Tietosuojakäytännön muutokset

Koska Miss Mary of Sweden kehittää verkkosivujaan ja sivuston käyttäjäkokemusta jatkuvasti, tähän tietosuojakäytäntöön voi olla tarpeen tehdä muutoksia. Uusin versio löytyy aina sivustoltamme.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme. Jos sinulla on kysyttävää GDPR-asetuksesta, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen gdpr@missmary.com. Jos olet tyytymätön saamaasi vastaukseen tai tapaamme käsitellä tietojasi, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, joka tässä yhteydessä on Datainspektionen.

Evästeet

Lisätietoa evästeistä antaa evästekäytäntömme.