Tietoja Miss Mary

Laadukkaat alusasut

Jokainen nainen on kokenut sen joskus elämässään: huonot rintaliivit voivat pilata koko päivän! Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Me Miss Maryllä otamme mukavuutesi vakavasti, kuten olemme tehneet jo yli 60 vuoden ajan. Emme väsy suunnittelemaan ja valmistamaan laadukkaita rintaliivejä, joissa täydellinen istuvuus yhdistyy ajattomaan muotoiluun ja käyttömukavuuteen. Moni asiakas jakaa elämänsä kahtia: ”Elämä ennen Miss Marya ja sen jälkeen”. Meille avainsana ovat maailmanluokan alusasut. Tervetuloa tutustumaan maailmaamme.

Asennekysymys

Mihin toimintamme perustuu


Mitä tarkoitamme ”maailmanluokan” liiveillä? Uskomme sen tarkoittavan ajatonta ruotsalaista muotoilua edustavia, täydellisesti istuvia rintaliivejä, joissa vaalitaan käsityöosaamista. Se tarkoittaa jokaiseen yksityiskohtaan paneutumista ja vain laadukkaimpien materiaalien käyttöä. Se tarkoittaa liivejä, jotka ovat niin miellyttävät käytössä, ettet välittäisi riisua niitä ollenkaan. Mutta se tarkoittaa vielä muutakin.


”Maailmanluokan” on adjektiivi, jolla on juuret syvällä yrityskulttuurissamme. Se pitää sisällään kaiken suunnittelusta ja laadusta tuotantoon ja innovointiin ja lisäksi määrittää, miten kohtelemme työtovereita, liikekumppaneita ja sinua asiakkaanamme. Olemme pieni yritys, joka asettaa aina kaikessa toiminnassaan asiakkaan etusijalle ja joka uskoo vahvasti aitoon viestintään ja kestäviin suhteisiin. Olemme ystävällisiä ja kohtelemme kaikkia kunnioituksella. Asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa. Ilman tyytyväisiä asiakkaita meitäkään ei olisi. Meille ”maailmanluokan” heijastaa filosofiaa ja asennetta, ja se muistuttaa meitä jatkuvasti parantamaan toimiamme jokaisella alueella.

Istuvaa laatua

Tunnet eron heti


Älä aliarvioi hyvien liivien vaikutusta itseluottamukseesi ja fyysiseen hyvinvointiisi. Me Miss Maryllä teemme töitä liivien istuvuuden ja käyttömukavuuden eteen noudattaen huolella kehitettyä prosessia. Uskomme tämän olevan tänä päivänä harvinaista. Näin prosessi etenee:


Yhdet liivit kootaan noin 35 kappaleesta, ja liivejä, joita valmistetaan kokoon 115 J asti, voi olla 70 eri kokoa. Lounais-Ruotsin Boråsissa sijaitsevassa ateljeessamme muotoilijat piirtävät ja mittaavat jokaisen liivien osan käsityönä. Erillisiä kappaleita voi olla kaikkiaan 2 400 kussakin mallissa! Kun mallikappaleet on ommeltu ateljeessamme, kutsumme jokaista liivikokoa edustavia naisia sovitukseen. Täydellinen istuvuus saadaan aikaan, kun sovitusten perusteella tehdään tarvittavat pienet korjaukset. Tämäkään ei kuitenkaan vielä riitä. Ennen kuin malli hyväksytään tuotantoon, kymmenet naiset käyttävät sitä vielä pidemmän aikaa. Näin varmistamme, että vaatekappale täyttää korkeat laatuvaatimuksemme eikä kulu tai repeä käytössä. Jos ompeleet eivät kestä käytössä, malli ei etene tuotantoon. Näin yksinkertaista se on. Kompromisseja meillä ei ole koskaan tehty. Ja näin haluamme toimia jatkossakin.

Enemmän kuin pelkät liivit

Hyvää oloa jokaiseen päivään


”Elämä ennen Miss Marya ja sen jälkeen” kuvaa sitä, mitä tyytyväinen asiakas kokee löydettyään uudet suosikkiliivinsä, joiden jälkeen paluuta entiseen ei ole. Meistä on tietysti mahtavaa kuulla tällaisia kommentteja. Mutta mihin omistautumisemme käyttömukavuuteen perustuu?


Uskomme vakaasti, että rintaliivien käytön ei pitäisi koskaan olla epämiellyttävä kokemus. Olemme sitoutuneet valmistamaan liivejä, joiden käyttömukavuus on keskeisiä prioriteettejamme. Kun suunnittelemme liivejä, otamme huomioon kaikenkokoiset ja ‑muotoiset rinnat. Jokainen meistä syntyy erilaiseksi, ihanaksi muodoista riippumatta, mutta joskus elämässä voi olla tarve saada hieman kohotusta ja tukea. Tässä Miss Mary astuu kuvaan. Haluamme aidosti olla mukana ratkomassa vartalon ja mielen hyvinvointiin liittyviä pulmia, ja haluamme kulkea tiiviisti rinnallasi. Meillä Miss Maryllä ei ole pukeutumiskoodia, vaan jokainen saa pukeutua haluamallaan tavalla. Emme vaadi henkilökuntaamme käyttämään Miss Maryn tuotteita tai puhumaan niiden puolesta. Olemme siis ainoastaan otettuja siitä, että olemme tästä huolimatta heidän ykkösvalintansa! Yhtä lailla meille olisi kunnia olla sinun ykkösvalintasi.


Liivimme ovat miellyttäviä töissä ja arkikäytössä, ja mukavuutensa puolesta ne sopivat vaikka nukkumiseen! Koskaan ei ole ollut näin helppoa nauttia rintaliiveistä. Tai rintaliivien käytöstä!


Koska myymme tuotteitamme verkkokaupassa ja perinteisenä postimyyntinä, meidän on ehdottoman tärkeää tarjota totuutta vastaavia kuvia ja kuvauksia. Luottamus on liiketoiminnassamme tärkeintä, ja teemme kovasti töitä ansaitaksemme luottamuksesi. Luotamme myös siihen, että olet meihin yhteydessä, jos olet ostokseesi tyytymätön. Miss Maryltä tilaamillasi tuotteilla on aina 100 päivän palautusoikeus, jos et ole niihin täysin tyytyväinen.

Entisajoista nykyaikaan

Mistä kaikki sai alkunsa


Me Miss Mary of Swedenillä olemme erikoistuneet jo noin 60 vuoden ajan valmistamaan naisten alusvaatteita, mutta alkuvuosina keskityimme muunlaisiin vaatteisiin.


Rydströmin pariskunta, ompelukoneteknikko Ingmar ja ompelija Marwel, päättivät Lounais-Ruotsin perinteikkäässä Boråsin tekstiilikaupungissa perustaa vaateyrityksen, joka käynnistäisi tuotannon paikallisesti. Vuosi oli 1957 ja yrityksen nimeksi tuli Marys Mode. Marwel suunnitteli ja piirsi kaavoja, ja vaatteet ommeltiin omassa ateljeessa ja myytiin Marys Moden postimyyntikuvaston kautta. Viisi vuotta myöhemmin näki päivänvalon ensimmäinen alusasumallisto, jonka kysyntä oli suurta alusta asti. Tänä päivänä olemme puhtaasti alusasuihin ja uima-asuihin erikoistunut brändi, jolla on edelleen oma tuotekehittely ja omat ompelijat.


Myymme tuotteita verkossa oman verkkokauppamme ja jälleenmyyjien kautta neljällä mantereella Euroopan ollessa päämarkkinamme. Olimme tuotteiden viennissä liikkeellä ennen monia muita, ja tätä varten myös yrityksen nimi, Marys Mode, päivitettiin kansainvälisempään muotoon Miss Mary of Sweden.


Paljon on vuosien varrella muuttunut, mutta rakkaus aitoon käsityöhön ja halu tarjota naisille niin istuva tuote, ettei sitä edes huomaa yllään, ovat säilyneet ohjenuorana.