Stay Fresh Rintaliivit
Toista video

Stay Fresh Rintaliivit

Kaarituelliset rintaliivit
€64.99
Kuinka monta kertaa rintaliivin voi pestä? Olemme testanneet sen! Kestävin rintaliivi on aina se, jota voit käyttää pitkään. Siksi olemme pesseet rintaliivimme 100 kertaa. Ainoana alusvaatemerkkinä maailmassa Miss Mary tarjoaa nyt 100 pesun takuun.
Lue lisää
Älykkäät Stay Fresh -liivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka on kehitetty pitämään iho kuivana ja raikkaana, vaikka olisit kuumissasi. Materiaali hengittää, on joustava ja pehmeä ja erittäin miellyttävä ihoa vasten. Muotoonpuristetut t-paitaliivit saumattomin kupein ovat näkymättömät vaatteiden alla. Kuppi on toppaamaton ja istuu povea pyöristäen. Erityisleveä selkä ja kaarituet antavat hyvän tuen ja pitävät poven napakasti paikoillaan.
Ylimääräinen kainaloa myötäilevä sivusiipi silottaa mahdolliset ”tursuilut”. Etuosan korotettu alareuna lisää käyttömukavuutta istuessa. Leveät, pehmustetut, säädettävät olkaimet ehkäisevät hiertymiä ja keventävät hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Leveä, u-mallinen selkäosa hakaskiinnityksellä.

• Funktionaalinen materiaali pitää ihon kuivana ja raikkaana.
• Muotoonpuristettu kuppi ei näy vaatteiden alta.
• Ylimääräinen sivusiipi taikoo tursuilut pois.
• Antaa erittäin hyvän tuen ja pyöristää poven.
• Erityisleveä selkäosa pitää poven paikallaan.
• Leveät, pehmustetut olkaimet keventävät hartioiden kuormitusta.
Pesuohje: Käsinpesu
Materiaali: 86% polyamidia, 11% elastaania, 3% polyesteriä
Hakaset: B-D 70-105: 4 päällekkäin. E-G 70-105: 5 päällekkäin.
Tuotenumero: 203406
Näytä enemmän