Näistä syistä rakastamme liivien sivutukia

20 Jul 2021 12:44 pm
Annica Svensson

Kaikista markkinoilla tänä päivänä olevista liivimalleista sivutuelliset liivit eivät ehkä ole tunnetuimpia, mutta ne ovat silti meidän mielestämme ehdoton valinta joka naisen vaatekaappiin. Seuraavista syistä rakastamme sivutukia.


Olet ehkä nähnyt sanan ”sivutuki” tuotekuvauksissamme ja ihmetellyt, mikä se sellainen on. Meillä Miss Maryllä on monenlaisia liivejä, mutta suosituimpien joukossa ovat sivutuelliset liivimallit. Jos tunnistat itsesi jostakin seuraavista kuvauksista, sivutuelliset liivit saattavat olla hyvä valinta sinullekin.


• Rinnat valuvat makuulla kainaloita kohti.
• Toivot poven näyttävän vähemmän leveältä edestä katsoen.
• Haluat poveen lisää täytettä sivulta katsottuna.
• Tarvitset hyvää kohotusta.
• Rintasi on ”syvä” tai kookas.
• Rinnat törröttävät kahteen eri suuntaan, ja haluat keskittää ne.
• Tarvitset lisätukea, mutta et halua koko kupin toppausta.
• Haluat keskittää poven saadaksesi komeamman rintavaon

Sivutuki on kupin ulkosyrjässä oleva lisävahvike, joka yhtyy olkaimeen ja auttaa kohottamaan, muotoilemaan ja tukemaan povea.


Mikä on sivutuki?
Sivutuki on kupin ulkosyrjään sijoittuva kahden sormen levyinen lisävahvike, joka yläosastaan yhtyy olkaimeen. Sivutuki voidaan integroida niin kaarituellisten kuin kaarituettomienkin liivien rakenteeseen. Tavallisimmin niitä on liiveissä, joiden kuppi on moniosainen, siis ei t-paitaliiveissä. Sivutuki parantaa osaltaan muotoa, kohotusta ja tukea. Näin se toimii.

Suositun kaarituettoman Lovely Lace -liivin kupeissa on sivutuki. Liiviä on saatavana myös kaarituellisena, sivutuilla tällöinkin.


Sivutuen edut
Sivutuki tuo kuppiin lisää vakautta ja muovaa povea. Mitä useampi sauma kupissa on, sitä enemmän niillä voi vaikuttaa liivien muotoon suunnitteluvaiheessa.


Sivutuet saavat poven suuntautumaan eteenpäin, pois kainaloista. Sanotaan, että liivit keskittävät poven. Makuullakin huomaa, että rinnat eivät valu kainaloihin. Jos povesi on hyvin suuri, tällä voi olla iso merkitys. Voit myös liikuttaa käsivarsia vapaammin ilman, että povi tulee tielle.

Sivutuet ovat täydelliset isommalle povelle. Kuvassa on kaarituellinen Flora-liivi.


Jos rinnat ovat keskenään erikokoiset tai jos rintojen koko vaihtelee kuun mittaan, on elastinen kuppi optimaalinen, mutta sen miinuspuolena voi olla liiallinen venyminen. Silloin sivutuki on optimaalinen ratkaisu. Koska sivutuki on jäykkä ja kiinni olkaimessa, se estää kuppia menettämästä muotoaan. Täydellinen naiselle, joka kaipaa lisänostetta ja tukea, mutta suosii toppaamatonta kuppia.


Ei ole ihme, että näin monella tavalla hyödyllinen ominaisuus on löytänyt tiensä moniin malleihimme. Pikkuinen, topattu lisäpaneeli kupin reunassa saa aikaan ihmeitä. Jos et vielä ole kokeillut sivutukia, suosittelemme. Jos olet utelias, mutta epävarma omasta koostasi, asiakaspalvelumme auttaa. Meihin saat yhteyden itsellesi mieluisaa kanavaa käyttäen: puhelimitse, sähköpostilla, chatissä ja sosiaalisessa mediassa.


Täällä näet kaikki sivutuelliset mallimme.