Mikä liivipersoona olet?

20 Aug 2020 11:46 AM
Annica Svensson

On hyvin yksilöllistä, mitä liivejä kukakin suosii. Valitsetko liivit ulkonäön vai mukavuuden perusteella? Ehkä ulkonäkö ja mukavuus ovat vähemmän tärkeät ja painotat niiden sijaan käytännöllisiä ominaisuuksia. Olemme listanneet 5 yleisintä liiviarkkityyppiä ja valinneet liivivinkin kullekin persoonalle. Mihin ryhmään kuulut?


Mukavuutta rakastava


Mukavuutta rakastava tekee valintansa lähinnä sen perusteella, miten mukavilta liivit tuntuvat päällä. Niiden materiaalin tulee olla pehmeä, eikä mistään saa puristaa tai hiertää. Parhaat liivit ovat niin miellyttävät, ettei niiden edes huomaa olevan päällä. Tämä persoona ei ole paras liivisanaston asiantuntija tai tiedä tarkkaan, mitä liivien ominaisuudet, kuten sivutuet, tarkalleen tarkoittavat. Ratkaisevaa on se, miltä liivit tuntuvat yllä. Jos hän rakastaa tuntumaa, liiveistä tulee välittömästi hänen ykkösvalintansa. Hän omistaa mieluusti useamman parin samoja liivejä. Kun kerran on löytänyt suosikkinsa, sitten on. Mukavuutta rakastava on lojaali ja luotettava, aivan kuten hän haluaa liiviensä olevan.

Valintamme mukavuutta rakastavalle: LOVELY LACE. Tämä on tälle käyttäjätyypille ihanteellinen liivimalli. Siinä on leveät, pehmustetut olkaimet, pehmeää puuvillaa ja joustopitsiä, ei kaaritukia, ja malli on käytössä mukavampi kuin mikään toinen. Sitä paitsi häntä ihastuttaa tarjolla oleva laaja värivalikoima. Jokaiselle päivälle voi pukea oman värinsä.


Itsevarma


Itsevarma tietää, että hyvin istuvat liivit määrittävät siluetin ja muodon ja saavat vaatteet näyttämään istuvilta päällä. Kuten nimikin sanoo, hän ei pelkää kokeilla uutta elämässä: hän tietää mitä tahtoo, eikä pelkää tarttua siihen. Hän tietää myös, millainen vaikutus oikealla liivimallilla on ryhtiin, hyvinvointiin ja ulkonäköön. Hän ei koskaan aliarvioi hyvien liivien vaikutusta mielialaan.

Valintamme itsevarmalle: JOY
JOY on kaunis, mutta tarjoaa erittäin hyvän tuen ja nosteen yhdistettynä erinomaiseen istuvuuteen ja kauniiseen siluettiin. Itsevarmaa miellyttää sekin, että kevyesti topatut kupit saavat nännit pysymään aina piilossa.


Fashionista


Fashionista rakastui uusiin suosikkiliiveihinsä jo ennen, kuin sai ne puettua ylleen ensi kerran. Se oli yksinkertaisesti rakkautta ensi silmäyksellä. Ihanaa pitsiä, soma kuvio tai kaunis väri. Hän rakastaa tuntea itsensä kauniiksi ja pukeutua kauniisti. Alusvaatteet ovat iloinen asia, eikä hänellä ole mitään sitä vastaan, että ne näkyvät. Fashionista rakastaa hauskanpitoa, nauttii elämästä ja rakastaa hyvännäköisiä asukokonaisuuksia. Hän tietää myös, ettei mikään asu ole täydellinen, ellei alla ole ihanat liivit.

Valintamme fashionistalle: FANTASTIC FLAIR
Tällä kertaa suosittelemme bodya. Tämä elastinen pitsibody on suloinen ja fashionista ihastuu käyttämään sitä näkyvästi elegantin bleiserin alla. Täydellinen outfit iltamenoihin.


Looginen ajattelija


Looginen ajattelija tekee valintansa käytännöllisyys edellä. Liivien on täytettävä lupaamansa tehtävä, toisin sanoen pidettävä povi paikallaan koko päivän. Hän tiedostaa, että kunnolliset liivit toimivat hänen hyväkseen, eivät häntä vastaan. Tämän asenteen ansiosta hän huolehtii aina siitä, että on tehnyt taustatyöt kunnolla ennen liiviostosta. Liivien materiaaleissa ja ominaisuuksissa todella on eroja. Analyyttisyytensä ja teräväpäisyytensä ansiosta hän tekee aina viisaita valintoja elämässä, mikä pätee tietenkin myös liivivalintoihin. Hän tietää ilman muuta myös tarkan kokonsa.

Valintamme loogiselle ajattelijalle: STAY FRESH siksi, että malli on täynnä älykkäitä ratkaisuja, joita looginen ajattelija rakastaa. Siinä on funktionaalinen, kosteutta poisohjaava materiaali, muotoonpuristetut saumattomat kupit, erityisleveä tukeva selkäosa, pehmustetut olkaimet ja älykäs sivusiipi, jonka ansiosta siluetti on sileä.


Laadunrakastaja


Laadunrakastaja arvostaa huippulaatua, joka kestää sesongista toiseen eikä menetä muotoaan, nyppyynny tai kulahda nopeasti. Siitä lähtien, kun hän puki ylleen todelliset laatuliivit ensimmäisen kerran, hänen on ollut vaikea tyytyä heikompaan laatuun. Hän haluaa liivien näyttävän uusilta, vaikka ne olisivat olleet käytössä pitkän aikaa, ja siksi hänellä ei myöskään ole mitään sitä vastaan, että hinta on vähän tyyriimpi kuin myymälöiden halvemmissa merkeissä. Hän on elämästä nautiskelija ja tietää, että aito laatu kestää. Aivan kuten hyvien alusasujen pitääkin.

Valintamme laadunrakastajalle: Kiitetyn vaatesuunnittelija Lars Wallinin DREAMSCAPE. Wallin on suunnitellut romanttiset, hyvin istuvat liivit, joissa läpikuultava kirjailu vuorottelee laadukkaiden pitsien kanssa. Täydelliset aina, kun haluat tuoda parhaat puolesi esiin pukeutuen laatuun, joka tuntuu ja näkyy.


Mikä on oma persoonasi, ja mitkä ovat suosikkiliivisi? Kerro alla olevassa kommenttikentässä.

You may also like