Tervetuloa uuteen maailmaan

19 Sep 2018 8:44 AM
Annica Svensson

Tänään päivänvalon näkee uusi blogimme, joka vie sinut jännittävälle matkalle alusvaatteiden kiehtovaan maailmaan. Annamme sisäpiirin vinkkejä, joiden avulla alat nähdä rintaliivit kokonaan uudessa valossa.


Rintaliivit ovat se vaatekappale, jonka puet lähimmäksi sydäntäsi. Ne kohottavat, tukevat ja tuovat hyvää oloa. Liivejä on tarjolla satoja eri malleja ja kokoja; ei siis ole ihme, jos tarjonta välillä huimaa ja tunnet olevasi liiviviidakossa. Tästä seuraa, että useimmat naiset kulkevat epämukavissa ja huonosti istuvissa liiveissä. Tämän epäkohdan haluamme korjata.


Siksi avaamme nyt ensimmäistä kertaa ovet toimintamme ytimeen – kaikkeen siihen osaamiseen, jonka olemme kerryttäneet 60-vuotisella rintaliivien valmistusurallamme. Tapaat ihmisiä Miss Maryn tuotteiden takana. Kerromme alan salaisuuksia: miten rintaliivit suunnitellaan ja miten itse löydät liivit, jotka vastaavat yksilöllisiin tarpeisiisi. Saat vinkkejä, miten pääset eroon olkainten valumisesta ja miten vain katsomalla kupin saumoja saat heti tietää, miten povi sen sisällä muovautuu (sovittamatta liivejä edes päälle).


”Et enää koskaan joudu tuskailemaan rintaliivien käytön hankaluutta.”


Julkistamme täällä myös kilpailuja, joissa voit voittaa hienoja palkintoja. Mistä toivoisit meidän kirjoittavan blogissa? Onko jotakin liiveihin liittyvää, joka on aina askarruttanut mieltäsi? Kirjoita halutessasi kysymyksesi alla olevaan kommenttikenttään.


PS. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon blogin uusista artikkeleista.

You may also like