Sivusiipi – Pieni yksityiskohta, jolla on suuri vaikutus

8 Apr 2022 8:01 AM
Annica Svensson

Sivusiipi on pieni kainaloa myötäilevä kangaskaistale, joka tekee rintaliiveistä kätevämmät ja miellyttävämmät. Tässä on kolme perustelua investoida liiveihin, joissa on sivusiipi.

Silottava vaikutus


Löysä iho ja siitä johtuva tursuilu ovat luonnollisin syy. Vaihdevuosien jälkeen rintakudos muuttuu pehmeämmäksi rasvakudokseksi ja iho veltostuu. Tästä johtuen kainalon alue ei näytä sileältä, kun yllä on tyköistuva hihaton vaate kuten rintaliivit, aluspaita tai body.
Vuosien mittaan asiakkaat ovat kertoneet kokevansa rintaliivin reunan yli roikkuvan löysän ihon häiritseväksi kyselleet, voisiko asialle tehdä jotain. Me kuuntelimme ja mietimme asiaa, ja näin sivusiipi sai alkunsa. Nyt sivusiipeä on ollut valikoimissamme usean vuoden ajan, ja se on ollut arvostettu ominaisuus funktionaalisissa liiveissämme.

Mukavuus


Paitsi ulkonäköön, sivusiivellä on myönteinen vaikutus myös siihen, miltä liivit tuntuvat päällä. Mikään ei ole pahempaa kuin pitää jalassa liian pieniä kenkiä tai yllään huonosti istuvia, hiertäviä liivejä.


Kun kehitämme asujen istuvuutta, priorisoimme käyttömukavuuden ja keskitymme siihen. Erityisesti runsasmuotoisilla naisilla, joilla rinnanympärys on suurempi, siirtymä liivin ja ihon välillä ei koskaan ole aivan sileä, sillä ympärysnauhan on istuttava napakasti antaakseen kunnollisen tuen. Tällöin voi olla riski, että liivit tuntuvat kaihertavan tietyistä kohdista, vaikka käyttäisi oikeaa kokoa. Tämän lieventämiseksi on hyvä käyttää sivusiivellisiä liivejä. Siirtymäalue on pehmeämpi ja liivit mukavammat käytössä.


Jos käyttää kaarituellisia liivejä lisätuen vuoksi sivulta korkealla leikkauksella, voi joskus tuntea kaarituen kärjen. Näin käy etenkin, kun muodot ovat runsaat. Herkkäihoisesta tämä voi tuntua ikävältä. Sivusiivellä tämä tunne on välittömästi minimoitavissa, ja liivit ovat mukavammat käytössä.

Suojaava vaikutus


Kolmas syy on se, että sivusiipi suojaa vaatteita deodoranttitahroilta. Moni nainen ja erityisesti syövän sairastaneet suosivat deodoranttia, jossa ei ole hikirauhasia tukkivaa alumiinia tai antiperspirantteja. Tämän seurauksena hikoilee, mutta hiki ei haise. Jos käyttää sivusiivellisiä liivejä, kosteus jää sivusiipeen sen sijaan, että päätyisi puseron kainaloihin. Tällä tavalla vältyt näkyviltä hikitahroilta.


Tähän tarpeeseen suosittelemme lämpimästi kaksia liivejämme, kaarituellista STAY FRESHiä ja kaarituetonta KEEP FRESHiä. Molemmissa malleissa on funktionaalisesta materiaalista valmistetut sivusiivet, jotka tuntuvat aina kuivilta, vaikka altistuvat kosteudelle.

Milloin sivusiipi ei toimi?


Sopisiko sivusiipi sinulle? Jokainen vartalo on erilainen. Samat liivit istuvat kahden eri vartalon päällä eri tavoin, vaikka liivikoko olisi sama. Sivusiivellisten liivien sivun leikkaus on luonnostaan korkeammalla, ja jos itse on lyhyt, tanakampi ylävartalosta tai jos povi sijoittuu erityisen korkealle, saattaa liivien sivu tulla kainalossa vähän liian korkealle. Useimmille sivusiipi istuu mukavasti.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, mikä malli sopii parhaiten omiin tarpeisiisi, älä epäröi olla yhteydessä meihin. Mukavat asiakasneuvojamme rientävät apuun. Liian vähäpätöisiä tai outoja tai tyhmiä kysymyksiä ei olekaan.

You may also like