Tuo esiin tyyliäsi ja muotojasi Miss Maryn uima-asuilla

22 Jul 2021 1:24 pm
Annica Svensson

Nyt voit ottaa Miss Maryn mukaasi rannalle tai uima-altaalle. Hyvin istuvissa uusissa uima-asuissamme on kesän raikkain look, jolla tuot esiin kurvejasi ja saat turvallisen tuen. Tutustu mallistoon täällä.


Viime keväänä toimme markkinoille uima-asumalliston Ruotsissa ja Norjassa. Ne myytiin loppuun muutamassa päivässä, ja vaikka uima-asuja on kysytty meiltä toistuvasti, yllätyimme todella suosiosta. Monelle Miss Maryn uima-asut olivat kauan odotettu juttu. Laitoimme ompelukoneet laulamaan, jotta saimme varastoon täydennystä ja useammalle mahdollisuuden käyttää niitä. Nyt pidetyimmät uima-asumallimme ovat Miss Maryn verkkokaupan valikoimissa ympäri maailman.

Geometrisesti kuvioitu sinivalkoinen Azur-uimapuku on trenditietoisen valinta rannalle. Etupuolen vuoraus antaa hyvän tuen.

Azur on saatavana myös bikinimallina. Yläosa on kaaritueton, ja siinä on täysvuorattu kuppi ja napakka selkärakenne antamassa lisätukea. Alaosassaon vuorattu etuosa, jotta olo rannalla on varma ja turvallinen. Ylä- ja alaosa myydään erikseen.

Eläinvaikutteisista Bondi-raitabikineistä on tarjolla kaksi raflaavaa väriyhdistelmää. Yläosassa on tukea antava kaarituki ja alaosa on vuorattu ja sen rakenne on rullautumaton. Ylä- ja alaosa myydään erikseen.

Arbuba-uimapuvun tyylipuhdas täysprinttikuvio korostaa kauniita muotojasi mustalla rinnanalusnauhalla. Malli on kaaritueton vuoratuin kupein.

Jungle Summer -bikineissä esiin pääsee sisäinen kissaeläimesi. Bikinin yläosa on erittäin napakka kaarituellinen malli, jossa etupuoli on vuorattu ja selän rakenne lisää vakautta. Täydellinen lisätukea kaipaavalle. Alaosa on maxi-mallia korkealla vyötäröllä ja täysin vuoratulla etupuolella. Ylä- ja alaosa myydään erikseen.


Miss Mary tunnetaan ensisijaisesti alusasuista, mutta uima-asutkaan eivät ole meille uusi asia. Olemme valmistaneet niitä jo 1960-luvulta asti. Pidimme joitakin vuosia taukoa niiden tarjonnasta, kunnes toimme ne nyt takaisin valikoimiin. Etuna alusasuvalmistajan valmistamissa uima-asuissa on erityisosaamisemme. Olemme tottuneet suunnittelemaan miellyttävää varmuutta synnyttäviä, istuvia alusasuja, jotka kohottavat, tukevat, piilottavat ja korostavat muotoja juuri oikeista kohdista. Tämä ajattelu on luonnollisesti seurannut mukana uima-asuihinkin. Olemme nähneet uima-asujen eteen yhtä paljon aikaa ja vaivaa kuin alusasujenkin. Sinun vuoksesi.


Katso koko mallisto täällä.