Keep fresh – materiaali lyömättömillä ominaisuuksilla

27 Sep 2022 9:07 AM
Annica Svensson

Mahtaako sen mukavampia ja käytännöllisempiä liivejä ollakaan kuin Miss Maryn Keep Fresh liivit. Mutta mikä tekee tästä materiaalista niin ainutlaatuisen?


Keep Fresh -materiaali, jota käytämme useissa liiveissä, on tekninen, funktionaalinen materiaali, joka pitää kehon pitkään raikkaana. Funktionaaliset materiaalit yhdistetään usein lähinnä urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin, mutta ne ovat ihanteellisia myös alusvaatteiden, kuten rintaliivien, materiaalina. Osa naisista kokee liivit liian kuumiksi, etenkin paljon liikkuessa tai vaihdevuosien kuumien aaltojen kiusatessa. Silloin Keep Fresh on erinomainen vaihtoehto. Paitsi että Keep Fresh tuntuu miellyttävältä, sillä on monta käytännöllistä funktiota:


• Voit hikoilla ilman, että materiaali muuttuu nihkeäksi; se pitää olosi kuivana ja vilpoisena koko päivän!


• Materiaali on testeissä todettu antibakteeriseksi, ja sen ominaisuudet torjuvat bakteerien kasvua 100-prosenttisesti.


• Vartalon tuoksut ja muut hajut eivät kiinnity materiaaliin, vaikka käyttäjä hikoilisi.


• Materiaali on tahroja hylkivää.


• Teho ei katoa pesussa, vaan on pysyvä.


• Antaa ihon hengittää.
Alla näet muutamia liivimallistomme liivejä, joissa on käytetty Keep Fresh -materiaalia.

Kaarituettomat Keep Fresh liivit


Toppaamattomat, kaarituettomat t-paitaliivit pidetyillä pehmustetuilla olkaimilla. Liiveissä on myös kainalossa sivusiipi, jolla on silottava vaikutus ja joka suojaa vaatteitasi. Lisäksi resorinauha poven alla on peitetty sileällä materiaalilla. Tämä on hyvä ratkaisu, kun et halua resoria suoraan ihoa vasten. Lisätietoa.

Stay Fresh t-paitaliivit kaarituilla


Toppaamaton t-paitaliivi kaarituilla. Muotoonpuristettujen kuppien ansiosta look on vaatteiden alla sileä, huomaamaton ja saumaton ja muoto täydellisen pyöreä. Myös Stay Freshissä on leveät, pehmustetut olkaimet ja sivusiipi. Leveä selkäosa antaa erittäin hyvän tuen. Lisätietoa.

Exhale-urheiluliivit kaarituilla ja ilman


Exhale on urheiluliivi kevyempään harjoitteluun: reippaaseen kävelyyn, joogaan tai puutarhatöihin. Lisätietoa.


Koska materiaalin ominaisuudet ovat ainutlaatuiset, emme käytä vuoria tai toppausta Keep Fresh -tuotteissamme. Näin voit nauttia ihanasta Keep Fresh -tuntumasta suoraan iholla, sillä materiaali on paitsi käytännöllinen, myös uskomattoman miellyttävä ihoa vasten.


Jos et ole varma, mitkä liivit sopivat juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi tai mitä kokoa sinun pitäisi ostaa, ota yhteys asiakaspalveluumme. Heillä on erityisosaamista auttaa puhelimitse, sähköpostin välityksellä tai chat-keskustelussa.

You may also like