Onko liivien pesu sataan kertaan sulaa hullua vai nerokasta?

27 Oct 2023 10:55 AM
Sara Henriksson

Onko olemassa jokin tapa todistaa, että tuotteemme säilyvät niin laadukkaina kuin kerromme? Ja miten sen voi tehdä uskottavasti?

Testauksen idea
Yrityksen on tänä päivänä helppo julistaa: ”Tuotteemme säilyvät laadukkaina”. Kuka tahansa voi esittää tällaisen väitteen, mutta mitä se todella tarkoittaa?


Me Miss Maryllä tiedämme, että tuotteemme kestävät pitkään – pidempään kuin useimmat muut merkit. Halusimme kehittää keinon osoittaa sen, minkä jo itse tiesimme. Miten näyttää toteen laatuero meidän liiviemme ja toisten brändien välillä, ja millaiset takuut voimme antaa?


”Tuotteiden pesu sataan kertaan oli keino saada mustaa valkoisella: tuotteemme todella ovat laadukkaita.”  • Elisabet Sandström, Miss Maryn toimitusjohtaja


Testauksen toteutus
Otimme yhteyttä Kariniin, joka työskentelee pesulassa nimeltä Färgeriet. Pesula käynnisti työn ja ryhtyi pesemään sekä Miss Maryn että useamman kilpailevan yrityksen rintaliivejä. Liivit pestiin ja ripustettiin kuivumaan kolmesti päivässä, kunnes kaikki oli pesty vähintään 100 kertaa. Testaukseen meni aikaa, sillä kaikki liivit myös kuvattiin ennen pesua ja sitten 25, 50, 75 ja 100 pesun jälkeen.


Oli tärkeää saada pesut muistuttamaan todellista, tavallista kotikoneella pesua: 40 asteen hienopesu värillisen pyykin pesuaineella, erotella toisiinsa kietoutuneet vaatekappaleet, kiinnittää liivien avautuneet hakaset, jne. Kaikki pesut näyttivät samalta ja tehtiin samoin edellytyksin.


Färgeriet suorittaa paljonkin yritysten pesutestejä. Se simuloi kulumista ja selvittää impregnoinnin säilymistä, pesun vaikutusta yksityiskohtiin sekä pesuohjeiden paikkansapitävyyttä. Miss Maryn toimeksiannossa suurin ero Färgerietin aiemmin tekemiin testeihin oli pesujen lukumäärä. Sadan pesun testausta ei ollut tehty koskaan ennen. Rintaliivit oli pestävänä tuotteena yritykselle uusi: he eivät olleet ennen tehneet liivien testausta.


”Liivien värin ja muodon kestävyys todellakin teki minuun vaikutuksen. Erityisen hauskaa oli nähdä pienten yksityiskohtien erinomainen säilyminen!”  • Karin Arnell, Färgeriet

Miten kävi?
Testauksen tulos ei ole yllätys meille Miss Maryllä. Annammekin nyt asiakkaille sadan pesun takuun. Toivomme, että tätä kautta useampi myös ymmärtää, miksi Miss Maryn liivit maksavat enemmän kuin halvemmat liivit, jotka hajoavat tai joutavat vaihtoon tietyn ajan kuluttua. Meidän tuotteemme ovat taloudellisempia ja ekologisempia, koska ne kestävät niin kauan. Mottomme onkin: ”ympäristön kannalta kestävimmät liivit ovat ne, joita voit käyttää pisimpään”.


”Uskon, että harva tarvitsee tuotepalautusta takuuaikana. Jos tuote kuitenkin menettää ominaisuuksiaan ennen kuin 100 pesukertaa on täynnä, korvaamme sen ilman muuta asiakkaalle.”  • Elisabet Sandström, Miss Maryn toimitusjohtaja


Miten takuu toimii?
Takuu kattaa kaikki liivimme ja on voimassa viisi vuotta ostopäivästä. Takuu koskee funktionaalisuutta – tämä tarkoittaa, että emme korvaa värimuutoksista johtuvaa tai muuta vähäistä esteettistä haittaa. Takuun voimassaolo edellyttää, että tuotteen pesussa on noudatettu pesuohjetta.


Jos haluat hyödyntää takuuta, ota tuoteviasta yksi tai useampi valokuva, kuvaile vika, ilmoita pesujen määrä ja lähetä tiedot ja kuvat sähköpostilla osoitteeseen kontakt@missmary.se. Jos toteamme takuun olevan sovelluskelpoinen, tarjoamme sinulle uuden tuotteen.

You may also like

27 Oct 2023 10:55 AM
Päivitetty: 26 Jan 2024 6:25 AM
Sara Henriksson