Näin löydät täydelliset kesäalusvaatteet

29 Apr 2022 10:00 AM
Annica Svensson

Lämpimällä säällä on mukava käyttää alusasuja materiaalista, joka hengittää ja tuntuu vilpoiselta. Luonnonmateriaali on selvä suosikki, mutta tiesitkö, että on olemassa myös synteettisiä kuituja, joista on tehty hengittäviä ja ihoa viilentäviä? Tässä 3 parasta vinkkiä siihen, miten päivität alusasuvalikoimasi kesään.


Puuvilla tuo luonnollisen tunnun


Kaikista materiaaleista mikään muu ei tuo niin elävästi mieleen kesää, aurinkoa, tuulta ja vettä kuin puuvilla. Miss Mary on tunnettu vuosien ajan puuvillaspesialistina, ja suuri osa valikoimastamme on siksi luonnollisesti puuvillaliivejä. Asiakkaamme ovat aina kysyneet meiltä puuvillaa. Viiden myydyimmän mallin joukossa on melkein aina vähintään 2–3 puuvillaliiviä.

Yllä olevassa kuvassa on puuvillasuosikkimme BRODERIE ANGLAISE beigenä, usvansinisenä ja valkoisena.


Puuvillan suurimpia etuja on sen hyvä hengittävyys. Kuidut ohjaavat lämmön pois iholta, mikä saa puuvillan tuntumaan vilpoisemmalta kuin useimmat muut materiaalit. Täydellinen valinta hellepäiviin siis. Jos käytät puuvillaliivien päällä t-paitaa, ihon on helppo hengittää molempien läpi ja olo on paljon vilpoisempi kuin käytettäessä esimerkiksi polyesteripaitaa puuvillaliivien päällä.

Yllä olevassa kuvassa on puuvillaliivi Lovely Lace Support.


Puuvilla on myös helppohoitoinen ja kestävä, joten sen voi pestä moneen kertaan ennen kuin se alkaa menettää muotoaan tai laatuaan.


Täältä löydät puuvillavalikoimamme


Keep Fresh – Liikkuvaan elämään


Keep Fresh -materiaalilla on lyömättömät ominaisuudet ja käytämme sitä useissa suosikkiliivimalleissa, esimerkkinä STAY FRESH ja EXHALE. Kun ajattelemme funktionaalisia materiaaleja, saatamme herkästi ajatella urheilu- tai ulkoiluvaatteita, mutta ne ovat optimaalisia myös rintaliivien kaltaisiin teknisiin vaatteisiin. Ne ovat joustavia, vartaloon mukautuvia ja niitä myydään useassa eri paksuudessa.

EXHALE urheiluliivit kaarituilla on valmistettu Keep Fresh materiaalista.


Materiaali hengittää ja ohjaa kosteutta pois, joten kangas itsessään tuntuu kuivalta hikoillessasi. Näin pysyt kuivana ja raikkaana koko päivän. Vartalon tuoksut ja muut hajut eivät tartu materiaaliin, vaikka hikoilisit. Materiaali on lisäksi tahroja hylkivää.
Materiaali on testeissä todettu antibakteeriseksi, ja sen ominaisuudet torjuvat bakteerien kasvua 100-prosenttisesti.


Täältä löydät KEEP FRESH tuotteet

STAY FRESH -t-paitaliivien selkä ja sivu, sivusiipi ja kupit on valmistettu Keep Fresh -materiaalista.


WinCool viilentää ihoa… todella


Viimeisenä muttei vähäisimpänä yksi upeimmista materiaaleista Miss Marylla on WinCool, jota on käytetty COOL SENSATION -asuissa. Tämä ainutlaatuinen materiaali viilentää testatusti ihon lämpötilaa 1–2°C! Tämän mahdollistavat tekstiilikuituun sekoitetut viilentävät mineraalit. Kun mineraalit lisätään kuituvaiheessa, teho kestää, sillä ne eivät katoa pesussa.

WinCool vilvoittaa ihoa tekstiilikuituun sekoitettujen viilentävien mineraalien ansiosta.


Vaikka WinCool viilentää ihoa, kangas ei tunnu käteen kylmältä vaan vain hieman vilpoisemmalta. Sen kosteutta pois ohjaavat ominaisuudet pitävät kankaan ja ihon kuivina. Materiaali on erittäin pehmeä, miellyttävä ja mukautuva. Koska se on osittain läpikuultava, suosittelemme käyttämään sitä vain alusasuna ja yöasuna.


Jos sisäreisilläsi on taipumus hankautua yhteen, COOL SENSATION -alushousuja käyttämällä pääset vaivasta eroon. Juuri tätä varten suunnittelimme pitkälahkeisen mallin. WinCool on sitä paitsi kulutusta kestävä ja nyppyyntymätön.


WinCool ei sisällä haitallisia aineita, vaan se on 100-prosenttisen turvallinen käytössä. Tekstiilien haitta-aineettomuutta valvova riippumaton globaali tutkimusinstituutti Oeko Tex on antanut WinCool-materiaalille luokituksen Standard 100. Sama pätee kaikkiin muihinkin Miss Maryn käyttämiin materiaaleihin.


Täältä löydät COOL SENSATION -tuotteet

Miss Maryn kesän suosikkimateriaaleilla eli puuvillalla, Keep Freshillä ja WinCoolilla pääset pitkälle. Jos kärsit viluisuudesta sen sijaan että hikoilisit liikaa, suosittelemme bodya, joka antaa kokonaisvaltaisemman ja peittävämmän suojan. Kuten sanotaan, ei ole olemassa huonoa säätä, on vain vääriä vaatevalintoja.


Täältä löydät koko valikoimamme.

You may also like