Apua! Liiveissä tulee hiki

26 Jun 2020 4:44 AM
Annica Svensson

Liivit voivat joskus tuntua kuumilta eri syistä; tukaluuden taustalla voi olla vuodenaika, vaihdevuodet, lääkitys tai muu syy. Syystä riippumatta on pulmaan olemassa ratkaisu. Kun etsit liivejä tai alusvaatteita, jotka eivät pahentaisi hikoilua, ota seuraavat vinkit talteen.


Kun etsit sopivia alusasuja ja haluat välttää hiostavaa tunnetta, tärkeimpiin materiaalin ominaisuuksiin kuuluu hengittävyys. Materiaalin hengittävyys tarkoittaa, että se ei vangitse kehon lämpöä itseensä. Useimmat luonnonmateriaalit, kuten puuvilla, villa ja silkki, ovat hengittäviä. Näistä materiaaleista puuvilla soveltuu parhaiten rintaliivien materiaaliksi muiden ominaisuuksiensa johdosta. Se on kulutusta kestävää ja helppohoitoista, ja puuvillakuitu muuttuu märkänä vielä vahvemmaksi kuin se on kuivana, joten se ei kärsi tiheästä pesusta. Puuvillan tuntua iholla on myös vaikea päihittää. Se tuntuu vilpoiselta lämpimänä vuodenaikana ja lämmittävältä kylminä päivinä.


”Pehmeän puuvillan tuntua suoraan iholla on vaikea päihittää”

BRODERIE ANGLAISE kuuluu niihin liivimalleihimme, joissa puuvillapitoisuus on korkeimpia, 83 %. Kuppi on vuoriton ja 100-prosenttista puuvillaa.


Jotta puuvillan edut saadaan hyödynnettyä täysin, se ei saisi olla topattu tai vuorattu hengittämättömällä tekokuidulla. Jos on, puuvillavaate vain lämmittää! Jos käytät puuvillaliivejä, joiden kupeissa on hengittämättömästä materiaalista valmistettu toppaus tai vuori, liivit hiostavat, sillä sisempi materiaali ei päästä kehon lämpöä ja kosteutta lävitseen.

Kaarituettomissa STAR-puuvillaliiveissä on ohut puuvillavuori, joka antaa kupin hengittää.


Tarjoamme laajan valikoiman puuvillaisia alusasuja. Useimmissa liiveissämme on toppaamattomat, vuorittomat puuvillakupit. Joissakin malleissa, kuten STAR -liiveissä, on vuori, joka kuitenkin on puuvillaa. Kun luet tuotteen materiaalitiedot, lapussa voidaan ilmoittaa liivien olevan esimerkiksi 69 % puuvillaa. Tämä luku pitää sisällään liivien kaikki osat alkaen olkainten vaahtotoppauksista ja mukaan lukien selkäosan elastaanikuidut, jotka pitävät huolen siitä, että jousto-ominaisuudet säilyvät. Liivit ovat hyvin harvoin 100-prosenttista puuvillaa, mutta pyrimme kuitenkin useimmiten valmistamaan kupit 100-prosenttisesta puuvillasta, sillä juuri rinnan alue lämpiää herkimmin.


Milloin puuvilla ei sovi?


Kesällä vuoraamaton puuvillaliivi on oikein miellyttävä yllä, mutta jos hikoilee paljon, kuten monen naisen laita on useista eri syistä, puuvilla kostuu imettyään kosteuden itseensä. Siksi on kehitetty funktionaalisia keinokuitumateriaaleja, joiden erityisominaisuudet estävät vaatekappaletta muuttumasta saunaksi. Sana tekokuitu tai keinokuitu on joskus yhdistetty kielteisiin mielikuviin, mutta tosiasia on, että monella keinokuidulla on hyviä ominaisuuksia, joita luonnonkuiduissa ei ole. Keinokuiduissa onkin merkittäviä eroja. Miss Maryllä käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja markkinoiden parhailta toimittajilta. Alta voit lukea lisää näistä suurenmoisista funktionaalisista materiaaleista sekä siitä, missä tuotteissamme niitä käytetään.


Spacer-materiaali


Jos pidät topatun kupin muodosta, turvasta ja tuesta, mutta et käytä topattuja liivejä liian kuumuuden vuoksi, silloin Spacer-kuppi on täydellinen valinta.

CONFIDENT Spacer-kupilla on myydyimpiä T-paitaliivejämme.


Spacer on kolmiulotteinen, 2,5 mm paksu materiaali, jonka rakenteeseen kudotut kanavat antavat ilman kiertää. Tämän ansiosta toppaus on paljon kevyempi, ilmavampi ja joustavampi kuin muut toppaukset. Spacer johtaa lisäksi kosteuden pois iholta ilman, että materiaali itsessään tuntuisi nihkeältä! Kaikki hyvät puolet yksissä liiveissä – muotonsa pitävät, vilpoiset ja tukevat. CONFIDENT -kaaritukiliivit Spacer-kupeilla on myydyimpiä T-paitaliivejämme.


”Spacer tarjoaa kaikki hyvät puolet yksissä liiveissä – muodon, vilpoisuuden ja tuen”


Keep Fresh


Keep Fresh on elastinen funktionaalinen materiaali, joka tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Se on melkein itse koettava voidakseen ymmärtää, miksi siitä on tullut todellinen kansansuosikki. Paitsi että materiaali ohjaa kosteutta pois iholta ja antaa ihon hengittää, se myös hylkii likaa ja tuoksuja. Jotta nämä ominaisuudet pääsisivät täysin oikeuksiinsa, emme ole topanneet tai vuoranneet kuppeja.

Myydyin kaaritukiliivimallimme on STAY FRESH, jonka kupit ovat Keep Fresh –materiaalia.


Valikoimamme suursuosikkeihin kuuluvat STAY FRESH-T-paitaliivit, joiden kupit ovat Keep Fresh -materiaalia. Jos suosit kaarituetonta mallia, tarjolla on myös todella miellyttävät KEEP FRESH -comfort-liivit, jotka ovat saaneet nimensä juuri tästä ihanasta materiaalista.


”Se on melkein itse koettava voidakseen ymmärtää, miksi siitä on tullut todellinen kansansuosikki.”

Luotettava ikisuosikki KEEP FRESH oli ensimmäinen tästä materiaalista valmistamamme liivimalli.


WinCool


WinCool on patentoitu, ylellinen funktionaalinen materiaali, jonka kuiturakenteessa on mineraaleja. Ne viilentävät ihon lämpötilaa 1–2 °C:lla! Koska mineraalit on ujutettu suoraan tekstiilikuituun eikä lisätty vaatteeseen jälkikäteen, niiden teho ei heikkene eikä lähde pesussa. Myös WinCool ohjaa kosteutta pois iholta. Pidettyyn COOL SENSATION -mallistoomme kuuluvat alushousut ja aluspaita on valmistettu tästä uniikista materiaalista. Uskomattoman ihana ihoa vasten muiden vaatteiden alla.

COOL SENSATION viilentää kehon lämpötilaa 1–2 °C:lla.


Miss Mary tarjoaa monenlaisia ratkaisuja vastatakseen nykynaisten alusvaatteisiin kohdistamiin odotuksiin ja vaatimuksiin. Jos et ole varma, mikä malli sopii sinulle tai mikä on itsellesi oikea koko, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Sieltä saat opastusta valintaan ja apua tarpeisiisi parhaiden sopivien liivien löytämiseen.

You may also like