10 liivit, 10 tyyliä – mikä on oma suosikkisi?

25 Mar 2022 8:02 AM
Annica Svensson

Joskus tekee mieli pukeutua fiinimmin, joskus taas haluttaa vain lojua sohvalla. Puitpa yllesi hienoimman leninkisi tai kivoimmat oleiluverkkarisi, joka tyyliin löytyy sopivat liivit. Tässä on 10 liivityyppiä – mikä sopii parhaiten tyyliisi?

Sporttinen tyyli


Riippumatta siitä onko ohjelmassa liikuntaa, moni pitää sporttisesta lookista vaatteissaan ja alusasuissaan. Liiveissä saa mieluusti olla vähän mesh-yksityiskohtia ja miellyttävät leveät olkaimet – sporttityylin klassiset tunnusmerkit. Bonusta tulee siitä, jos liivit ovat funktionaalista materiaalia, joka tekee liiveistä hengittävät ja estää niitä tuntumasta märiltä hikoillessa. EXHALE-liivimme on täydellinen hybridimalli, se on yhtä hyvä lenkille kuin sohvalla oleiluun.

Sileä tyyli


Muotoonpuristetuissa liiveissä ei ole kupin poikki kulkevia saumoja. Koko kuppi on valmistettu yhdestä kappaleesta, joten se on sileäpintainen ja huomaamaton vaatteiden alla. Aina ei ole helppoa löytää toppaamattomia ja kaarituettomia muotoonpuristettuja liivejä, jotka tukevat hyvin, mutta SMOOTHLY on juuri sellainen.

Muotopuhdas tyyli


Liivien ei tarvitse aina olla muotoonpuristetut ollakseen muotopuhtaat. Moni rakastaa yksivärisiä liivejä ilman turhia pitsejä ja kirjailuja. Ihan vaan kunnon perusliivejä. HAPPY DAYS, jota on saatavana sekä kaarituilla että ilman, edustaa tyypillistä skandinaavista muotoilua ilman krumeluureja; se antaa kauniin muodon ja tukee hyvin.

Romanttinen tyyli


Osa kokee yksiväriset muotoonpuristetut liivit arkisiksi ja tylsiksi. Niissä ei tapahdu kovin paljon design-mielessä. Pitäisi olla pitsiä, kirjailua, kuosillista kangasta ja väriä! Vinkkimme on suloiset ROSE-pitsiliivit, joissa kupin yläosassa on romanttinen kukkakirjailu. Niillä saa suurenmoisen kohotuksen ja olkaimia on kätevä säätää edestä.

Puuvillatyyli


Kaikista alusasumateriaaleista puuvilla on suurin klassikko. Puuvillalla on monta etua – se kestää kulutusta, on kaunis, helppohoitoinen, vilpoinen ja ajaton. Puuvilla-asiantuntijoina teemme tietenkin vähän ekstraa tämän monipuolisen materiaalin parissa. Suloiset kaarituettomat BRODERIE ANGLAISE -liivit tai COTTON COMFORT kaarituilla ovat tämän hetken suurimmat puuvillasuosikkimme.

Ylellinen tyyli


Kaikki kunnia arkiliiveille, mutta joskus tekee mieli saada vähän juhlavampaa. Ylellisemmissä liiveissä tuntee olonsa sisältä ja päältä päin hienommaksi. Jos olet menossa juhliin tai häihin ja pukeudut koreasti, älä unohda aloittaa alusasusta. Lupaamme, että huomaat eron! FLORAL SUN on juhlaliiviemme joukossa eniten myyty malli. Suloisessa mallissa on laskoksina kerrostettua kirjailtua tylliä. Vähän tavallista syvempään uurrettu malli antaa kuitenkin erittäin napakan tuen ja kohotuksen.

Rento tyyli


Joinakin päivinä tekee mieli laittautua ja toisina taas viettää enemmän aikaa sohvalla Netflixin parissa. Silloin on mukava pukea ylle kunnon comfort-liivit. Niin mukavat liivit, että niitä tuskin huomaa. Niissä voi vaikka mennä nukkumaan, ne ovat miellyttävät yölläkin. COTTON FRESH on juuri tällainen liivimalli ja paras valinta rentoon tyyliin.

Siro tyyli


Osa naisista suosii hieman sirompia liivejä, joissa on kapeammat olkaimet, läpinäkyvää pitsiä, leikkaus hieman matalampi ja muita keventäviä ominaisuuksia. Sirompien liivien ei tarvitse olla huonommin tukevat (ainakaan meillä Miss Marylla), jos niissä on kaarituet tai napakampi materiaali. FLAMES on kauttaaltaan pitsikoristeltu sekä edestä että takaa. Mallissa on näppärät no-slip-olkaimet ja erityisen kaunis selkämys. Hyvännäköiset joka kulmasta.

Peittävä tyyli


Peittävämmät liivit kupeilla, joissa on korkea leikkaus ja leveä selkä, ympäröivät koko poven ja antavat miellyttävän tuen. Kookaspovisen voi olla mukava käyttää turvallisen kokonaisvaltaisesti ympäröiviä liivejä. Valikoimastamme löytyvistä malleista peittävin on sporttinen COTTON SIMPLEX. Erityisleveä selkä, erityisleveä nauha poven alla, erityisleveät olkaimet ja erityiskorkea dekoltee. Kyllä vain, mallissa kaikki on erityistä. Erityisen mukava päällä kaiken lisäksi.

Käytännöllinen tyyli


Osalle naisista käytännöllisyys on tärkeintä liivivalinnassa, ja tyyli on kakkossijalla. Mutta meistä käytännölliset liivit voivat olla pullollaan näppäriä ominaisuuksia ja lisäksi tyylikkäät. STAY FRESH on tyylipuhdas, moderni ja funktionaalinen liivi funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja tuntuu vilpoiselta. Näppärä sivusiipi suojaa vaatteita ja tekee liiveistä entistä mukavammat etenkin, jos kainalossa on vähän makkaroita tai löysää ihoa.
Mikä on oma suosikkisi? Jos sinulla on vaikeuksia päättää, mikä malli sopii parhaiten omiin tarpeisiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Mukavat asiakasneuvojamme auttavat asiassa.

You may also like