Ihanin liivi t-paidan alle
Sweet Senses
    Ihanin liivi t-paidan alle
 
Kokoelmaan

Sweet Senses on täydellinen t-paitaliivi levein olkaimin. Se on valmistettu funktionaalisesta Keep Fresh -materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja on miellyttävä käytössä koko päivän. Muotoon puristetut, toppaamattomat kupit ja siististi kantattu mesh-materiaali takaavat optimaalisen käyttömukavuuden ja elegantin lookin.


Valitse malli kaarituella tai ilman.

Mahtava materiaali

Merkittävin ominaisuus Sweet Senses -liiveissä on valmistusmateriaali, Keep Fresh.


Pehmoinen funktionaalinen materiaali, joka antaa ihon hengittää. Täydellinen herkästi hikoilevalle ja kenelle vain kuumiin kesäkuukausiin.

Maaginen materiaali

Feel Freshissä on paljon hyvää. Mutta valmistusmateriaali on se, millä nämä liivit todella erottuvat joukosta. Materiaali on nimeltään Keep Fresh, se tuodaan Saksasta ja edustaa saksalaista insinööriosaamista parhaimmillaan.


Tämä erittäin pehmeä materiaali hengittää ja pitää poven kuivana ja vilpoisena helteelläkin, samalla kun et edes huomaa liivejä ihollasi. Materiaali on niin miellyttävä, että tuskin uskot sitä todeksi. Mutta totta se on.

Muotoon puristetut, toppaamattomat kupit

Sweet Senses -liivien toppaamattomat, muotoon puristetut kupit on valettu, ei ommeltu osista. Vältyt ikäviltä saumoilta ja liivit ovat huomaamattomat ohuidenkin vaatteiden alla.
Siistitty kantattu mesh-materiaali antaa näille arkiliiveille hienovaraisen lookin, joka kuitenkin erottuu. Kangas on muotonsa pitävä, mutta antaa poven säilyttää pyöreän luonnollisen muotonsa.

Täydelliset t-paitaliivit

Sweet Senses on hyvä valinta monesta syystä, mutta päällimmäisin syy on toimivuus t-paitaliivinä. Koska kupit ovat muotoon puristetut, niitä ei huomaa tyköistuvien vaatteiden alta. Funktionaalinen Keep Fresh -materiaali tekee liiveistä monikäyttöisen, täydellisen valinnan kuumiin kesäpäiviin.

Olkaimet

Olkainten muoto on ratkaiseva liivien käyttömukavuudelle. Olemme jo kauan huolehtineet kunnollisista olkaimista kaikissa liivimalleissa.
Tuloksena on leveä, pehmustettu malli, joka keventää hyvin kuormitusta ja ehkäisee hiertymiä.

Kaarituella + ilman

Miss Mary Sweet Senses on saatavana kahtena versiona: kaarituella ja ilman. Molemmat antavat erinomaisen tuen, mutta kaarituellinen malli kohottaa enemmän. Molemmissa on toppaamaton, vuoriton kuppi.


Valitse haluamasi vaihtoehto ja kerro asiakaspalvelullemme, jos kaipaat neuvoa!

Sweet Senses Kaarituella

Sweet Senses ilman

Erityisleveä selkäosa

Sweet Senses -liivien erityisleveä selkä antaa kunnollisen tuen ja pitää poven paikallaan koko päivän. Se silottaa ihon, jotta siluetti on siisti tyköistuvien vaatteiden alla

Miss Marylla sinulla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Vaihto- ja palautusoikeus

PaypalApple PayGoogle Pay

100 pesun takuu

Kestävimmät liivit ovat liivit, joita voi käyttää todella pitkään. Kun ostat laatuliivit, teet hyvän ja tärkeän investoinnin, jonka pitää palvella käytössä pitkään. Kaikki liivimme ovat käyneet läpi vähintään 100 pesukertaa menettämättä toimivuuttaan.


Lue lisää 100 pesun takuusta TÄÄLTÄ.

100 pesun takuu

Kestävimmät liivit ovat liivit, joita voi käyttää todella pitkään. Kun ostat laatuliivit, teet hyvän ja tärkeän investoinnin, jonka pitää palvella käytössä pitkään. Kaikki liivimme ovat käyneet läpi vähintään 100 pesukertaa menettämättä toimivuuttaan. Jos liivit menettävät ominaisuutensa, saat tilalle uuden tuotteen.


Lue lisää 100 pesun takuusta TÄÄLTÄ.

Laadukkaat alusasut

Jokainen nainen on kokenut sen joskus elämässään: huonot rintaliivit voivat pilata koko päivän! Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Me Miss Maryllä otamme mukavuutesi vakavasti, kuten olemme tehneet jo yli 60 vuoden ajan. Emme väsy suunnittelemaan ja valmistamaan laadukkaita rintaliivejä, joissa täydellinen istuvuus yhdistyy ajattomaan muotoiluun ja käyttömukavuuteen. Moni asiakas jakaa elämänsä kahtia: ”Elämä ennen Miss Marya ja sen jälkeen”. Meille avainsana ovat maailmanluokan alusasut.


Tervetuloa tutustumaan maailmaamme..