Vilpoiset alushousut ehkäisevät reisien hiertymistä

Cool Sensation on ehdottomasti suosituimpia tuotteitamme, joka helpottaa joka päivä tuhansien naisten elämää.

Olemme käyttäneet koko työkalupalettimme täydellisten alushousujen luomiseen.


Yksinkertainen ja funktionaalinen muoto, toimivuus ja tekniset yksityiskohdat sekä materiaali, joka toimii melkein maagisesti.

 
    Hyvästit hiertyneille reisille 
 

icon chafing

Kesä on ihana vuodenaika – mutta monelle naiselle myös hiertyneiden reisien aikaa.
Jos asiakkaamme rakastavat yhtä asiaa Cool Sensation -alushousuissa, se on se, että ne taatusti estävät reisien hiertymisen.
Erityispitkä lahje on valmistettu materiaalista, joka minimoi kitkan, joten sinun ei tarvitse kantaa huolta reisien hankautumisesta vastakkain.

 
    Vilpoisempi olo 
 

icon temperature

Cool Sensation on tuote, joka on erityisen suosittu kesäaikaan.
Se sopii nimittäin erityisen hyvin hellepäiviin, koska materiaalina on viilentävä WinCool.
WinCool on tekninen materiaali, joka testien mukaan viilentää ihon pintaa 1–2 °C.


Taianomainen tunne lämpimällä ilmalla!

icon temperature

Cool Sensation -alushousuissa voit nauttia sekä ihon vilpoisuudesta että kuivana pysymisestä.


Alushousut on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja johtaa kosteuden pois, joten olo on kuiva ja miellyttävä.

Hengittävä funktionaalinen materiaali

Moneen käyttöön

Cool Sensation - alushousuista on iloa monessa käytössä.


Pitkät lahkeet sopivat hyvin kesämekon alle, ja laserleikattujen jalanteiden ansiosta vaate tuntuu näkymättömältä tiukkojenkin housujen alla.
Voimme lämpimästi suositella Cool Sensation -housuja myös uniasuksi etenkin kesähelteillä.
Viilentävä funktionaalinen materiaali auttaa laskemaan kehon lämpötilaa ja parantaa unen laatua.

Usein kysyttyä Miss Maryn Cool Sensationista

Miten vältän reisien hiertymisen?

Reisiin tulee hiertymiä siksi, että reidet hankautuvat vastakkain, mistä syntyy kitkaa. Ratkaisu ongelmaan onkin käyttää lahkeellisia alushousuja, joissa kitkaa ei synny reisien koskettaessa toisiaan. Miss Maryn Cool Sensation tuo avun juuri tähän ongelmaan, ja Cool Sensation onkin oikea valinta sisäreisien hankautumisesta kärsivälle.

Mikä Cool Sensationissa on erityistä?

On kaksi pääsyytä, joiden vuoksi asiakkaat rakastavat Cool Sensation -alushousuja. Ensinnäkin niiden valmistusmateriaali on uskomattoman miellyttävä, hengittävä ja ihon kuivana pitävä, ja se myös viilentää ihoa asteen tai kaksi. Toiseksi Cool Sensationin pitkät lahkeet ehkäisevät reisien hiertymisen ja tekevät näistä täydelliset alushousut kesämekon alle.

Mistä Cool Sensation on valmistettu?

Cool Sensation on valmistettu teknisestä WinCool-materiaalista. Se on funktionaalinen materiaali, joka viilentää ihoa ja siirtää samalla kosteutta pois pitäen ihon kuivana.
Materiaalissa on 81 prosenttia polyamidia ja 19 prosenttia elastaania.

Minkä vaatteiden kanssa Cool Sensation sopii?

Cool Sensation sopii moneen käyttöön. Moni käyttää niitä kesäaikaan mekon tai hameen alla, mutta laserleikatut jalantiet tekevät Cool Sensationista huomaamattomat myös esimerkiksi tiukkojen housujen alla.

Sopiiko Cool Sensation uniasuksi?

Kyllä! Suosittelemme näitä alushousuja yöasuksi erityisesti lämpiminä kesäöinä. Cool Sensation -alushousut istuvat miellyttävästi vartalon muotoihin, mutta vilpoisen funktionaalisen materiaalin viilentävä vaikutus voi parantaa unen laatua helteisellä säällä. Pukemalla alushousujen pariksi Cool Sensation -aluspaidan saat parhaan kokonaiselämyksen.

Miss Marylla sinulla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Vaihto- ja palautusoikeus


Laadukkaat alusasut

Jokainen nainen on kokenut sen joskus elämässään: huonot rintaliivit voivat pilata koko päivän! Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Me Miss Maryllä otamme mukavuutesi vakavasti, kuten olemme tehneet jo yli 60 vuoden ajan. Emme väsy suunnittelemaan ja valmistamaan laadukkaita rintaliivejä, joissa täydellinen istuvuus yhdistyy ajattomaan muotoiluun ja käyttömukavuuteen. Moni asiakas jakaa elämänsä kahtia: ”Elämä ennen Miss Marya ja sen jälkeen”. Meille avainsana ovat maailmanluokan alusasut.


Tervetuloa tutustumaan maailmaamme..