Confident Spacer -liivit
Muotoilevat, tukevat ja antavat ihon hengittää
 

Confident Beige

Tilaa jo tänään

Confident Spacer -liivit kuuluvat niihin tuotteisiin, jotka voivat kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta – mutta puheet eivät liioittele! Näissä topatuissa liiveissä on tehokas tuki ja poven muotoilu, mutta samalla ne ovat todella vilpoiset ja miellyttävät ja täydellinen vaihtoehto t-paidan alle.

Täydelliset t-paitaliivit

Jos pidät t-paitaliiveistä, Confident Spacer on hyvä valinta. Se pyöristää poven, on topattu ja miellyttävä käytössä – mutta samalla materiaali on riittävän ohut ollakseen huomaamaton t-paidan tai muun tyköistuvan vaatteen alla.

★★★★★


Good fit & support. I particularly like clips on straps as I have narrow shoulders and it is great that straps no longer slip off my shoulders.

Mary W. ☑

★★★★★


Absolutely perfect fit, lovely comfortable material and great quality bra. Highly recommend. Very good delivery service too, despite being in COVID times.

Agnes C. ☑

Topattu, mutta vilpoinen

Perinteisesti monet topatut liivit ovat olleet miellyttävät käytössä, muta alkaneet hiostaa, kun paksu materiaali ei ole antanut ihon hengittää. Confident Spacerissa asia on päinvastoin. Siinä on kunnollinen toppaus, mutta liivi on silti vilpoinen ja pysyy kuivana, joten Confident sopii käyttöön ympäri vuoden.

Nerokas, hengittävä materiaali

Yksi Confident-liivien salaisuuksista on spacer-materiaali, josta liivit on valmistettu.
Materiaalin paksuus on klassinen haaste liivien valmistuksessa.
Paksumpi materiaali säilyttää muodon paremmin, mutta yleensä hengittää huonommin. Spacer-materiaalissa kuitenkin yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet.
Se on 2,5-millinen funktionaalinen materiaali, jonka ilmava rakenne pitää muotonsa ja antaa ihon hengittää. Paras mahdollinen ratkaisu!

Monipuoliset olkaimet

Me Miss Marylla otamme olkaimet vakavasti. Olkaimet ovat liivien tärkeimpiä yksityiskohtia. Ne saavat liivit paitsi tuntumaan hyvältä, myös auttavat pitämään poven koholla koko päivän. Confident Spacerin olkaimet voi kiinnittää yhteen selästä pikku hakasella. Erinomainen vaihtoehto, kun haluat jakaa painoa tai taata, etteivät ne valu.

Liivit, jotka mukautuvat kehon muotoon

Confident Spacer on pehmeä ja mukautuva liivi, joka myötäilee vartalon muotoja. Se erottaa poven ja auttaa pyöristämään sen suurentamatta.

Miss Marylla sinulla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Vaihto- ja palautusoikeus

Laadukkaat alusasut

Jokainen nainen on kokenut sen joskus elämässään: huonot rintaliivit voivat pilata koko päivän! Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Me Miss Maryllä otamme mukavuutesi vakavasti, kuten olemme tehneet jo yli 60 vuoden ajan. Emme väsy suunnittelemaan ja valmistamaan laadukkaita rintaliivejä, joissa täydellinen istuvuus yhdistyy ajattomaan muotoiluun ja käyttömukavuuteen. Moni asiakas jakaa elämänsä kahtia: ”Elämä ennen Miss Marya ja sen jälkeen”. Meille avainsana ovat maailmanluokan alusasut.


Tervetuloa tutustumaan maailmaamme..