Yleiset kauppaehdot

Ostosten yleiset ehdot

Kun vierailet tai teet ostoksia Miss Mary of Sweden -verkkokaupassa www.missmary.fi (jäljempänä “Miss Mary”), ostosten ja käytön yleiset ehtomme sitovat sinua. Siksi on tärkeää, että luet nämä yleiset ehdot huolella läpi ennen kuin käytät verkkosivustoa. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja/tai tilaamalla verkkosivustoltamme, hyväksyt ostosten ja käytön yleiset ehtomme. Miss Mary pidättää oikeuden yleisten ehtojen muuttamiseen. Jos yleiset ehdot muuttuvat sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksesi, ne yleiset ehdot, jotka oli julkaistu tilauksen tapahtuessa, ovat voimassa.


Siinä tapauksessa, että Miss Mary -verkkosivusto sisältää linkkejä kolmansiin osapuoliin, tai jos kolmannet osapuolet julkaisevat materiaalia Miss Marylta, Miss Marya ei voida pitää vastuullisena mihinkään vahinkoihin tai menetyksiin, jotka voivat aiheutua nykyisten tietojen käytöstä, koska Miss Marylla ei ole mahdollisuutta valvoa näiden verkkosivustojen sisältöä.
Kaikki viittaukset “Miss Mary of Sweden”, “Miss Mary” tai “verkkokauppaan” ehdoissa viittaavat yhtiöön Miss Mary of Sweden AB, yritystunnus. 556638-9101, Box 1152, 50111 Borås, Sweden. Jos sinulla on kysyttävää Miss Marystä tai näistä ostosten ja käytön ehdoista, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0942419003

Henkilötietojen käsittely

Isäntäyritys, Miss Mary of Sweden AB, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, että niitä käsitellään sovellettavan tietoturvalainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) (EU 2016/679).


Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sopimuksen, jonka olemme tehneet sinun kanssasi, noudattaaksemme lain mukaisia velvoitteitamme, ja Miss Maryn oikeutetuista eduista huolehtiaksemme. Miss Mary pyrkii aina varmistamaan henkilötietojesi käsittelemisen EU:n/ETA-alueen sisällä, mutta jos henkilötietojasi käsitellään EU:n/ETA:n ulkopuolella, me varmistamme riittävän tietoturvatason saavuttamisen ryhtymällä sopiviin suojatoimiin, kuten käyttämällä EU:n vakiomallisia sopimuslausekkeita.


Miss Mary voi paljastaa tietoja toisille yrityksille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme palveluidemme mahdollistamiseksi, esimerkiksi markkinointiin, analysointiin, jakeluun tai muihin palveluihin liittyen, tai kun julkishallinto vaatii meidän tekevän niin voimassa olevan lainsäädännön noudattamiseksi.
Nähdäksesi täydelliset tiedot siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on, kehotamme sinua tutustumaan Tietosuojakäytäntöihimme .

Ostokset

Tilaukset Miss Marystä voidaan tehdä verkkokaupan avulla. Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa tilaukset voidaan myös tehdä puhelimella tai käyttäen kirjallista tilauslomaketta.


Tehdäksesi tilauksen Miss Marysta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava maassa, johon toimitamme tuotteita, tällä hetkellä kaikkiin EU-maihin ja Yhdysvaltoihin. Tilaukset on tehtävä sen maan verkkokauppaan, jossa vastaanottaja asuu, tai EU-alueen henkilöt voivat tehdä tilaukset EU:n yhteiseen verkkokauppaan www.missmary.com.


Asiakkaan on annettava toimitusosoite ja täydelliset yhteystiedot. Helpoin tapa näiden tietojen antamiseksi on rekisteröityä käyttäjäksi verkkosivustollamme, tai käyttämällä verkkokaupan kassaprosessia. Ostosta ei ole tehty ennen kuin tuotteet on noudettu varastostamme, ja sinulle on ilmoitettu tuotteesi olevan valmiita toimitukseen.

Suostumus ja tilauksen vahvistus

Kun teet tilauksen Miss Marystä, solmit sopimuksen Miss Maryn kanssa, kun Miss Mary vahvistaa, että tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi. Kopio tästä tilausvahvistuksesta lähetetään asiakkaalle sähköpostilla. Teemme kaiken voitavamme vahvistaaksemme tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos teet tilauksen viikonloppuna tai vapaapäivänä, pyrimme käsittelemään tilauksesi klo 18.00 mennessä seuraavana normaalina työpäivänä.

Hinnat ja valuutat

Kaikki Miss Maryn hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat eivät sisällä maksu- ja rahtiveloituksia, jotka ilmoitetaan erikseen. Hinnat ja mahdolliset tarjoukset ovat voimassa annetulla hetkellä, ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.


Alennukset ja tarjoukset
Miss Maryllä on ajoittain erilaisia alennuksia ja tarjouksia osana markkinointiamme. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita se alennuskoodiruutuun. Huomaa, että alennuskoodien käyttö on mahdollista vain tuotteille, jotka myydään niiden normaalihinnalla, ja että vain yksi alennuskoodi voidaan käyttää yhdellä kertaa. Kaikki alennuskoodit voidaan käyttää vain kerran kutakin kotitaloutta kohden. Miss Mary ei ole vastuussa tarjouksista tai alennuskoodeista, jotka on julkistettu muissa paikoissa kuin Miss Maryn omissa uutiskirjeissä, luetteloissa tai verkkokaupassa.

Maksu

Klarna Checkout
Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa mahdollisuuden suorittaa maksamisen laskulla, osamaksuna, kortilla sekä suoraveloituksena. Tätä maksutapaa kutsutaan Klarna Checkoutiksi.


Antaessasi tietosi kassalla hyväksyt Klarnan sopimusehdot. Klikkaamalla "Suorita ostos" hyväksyt Miss Maryn yleiset sopimusehdot.


Klarna Checkout näyttää sinulle eräitä tietoja, kun sinut on tunnistettu. Se, mitä tietoja sinun tulee antaa tullaksesi tunnistetuksi, voi riippua erilaisista ostotilanteista ja asiakkaista. Luottotietoja ei koskaan haeta suoraan Klarna Checkoutin yhteydessä, vaan tietoja käsitellään tarpeen mukaan valitsemastasi maksutavasta riippuen. Klarnan käsittelemät luottotiedot eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eikä kukaan muu sinua koskevia luottotietoja hakeva taho kuten pankit pääse käsiksi niihin.


Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitkä vaihtoehdot ovat juuri sinun käytettävissäsi. Lasku on valittu etukäteen maksutavaksi, mutta voit luonnollisesti vapaasti valita jonkin muista vaihtoehdoista kuten suoraveloituksen pankin välityksellä tai korttimaksun. Sinulle tarjotut vaihtoehdot voivat vaihdella ajoittain. Voit itse valita, haluatko suojata Klarna Checkoutin käyttösi PIN-koodin avulla.


Kaikki maksamista koskevat viestit ja tiedot lähetetään sinulle suoraan Klarnalta.


Kortilla maksaminen
Voit asiakkaana valita tilauksen maksutavaksi kortin. Miss Mary Shop Online - Sivuston korttimaksuissa valittavanasi ovat VISA tai Mastercard/Eurocard. Kortilla maksamisesta ei peritä maksua. Kun teet tilauksen, kauppasumma varataan tililtäsi. Rahat veloitetaan tililtä vasta, kun tuotteet lähetetään.


Kaikki korttimaksut käsittelee Miss Maryn yhteistyökumppani Klarna AB, joka tarkistaa kortin maksukelpoisuuden. Kaikki korttitiedot on salattu, joten kukaan sivullinen ei voi nähdä niitä.


Laskulla maksaminen
Miss Mary tarjoaa myös mahdollisuuden laskulla maksamiseen Miss Maryn yhteistyökumppanin Klarnan kautta. Klarna lähettää sinulle linkin laskuun erillisessä sähköpostiviestissä.


Kun valitset maksutavaksi laskun, voit suorittaa maksun sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskutuspäivämäärästä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Ostohetkellä tehdään luottokelpoisuusmääritys, mikä tarkoittaa, että tietyissä tilanteissa haetaan luottotietoja. Saat silloin kopion luottotiedoista postitse. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.


PayPal
Voit maksaa ostoksesi myös käyttämällä PayPalia. Valitse tämä maksutapa kassalla ja seuraa ohjeita. Sinulla tulee olla PayPal-tili, jotta voit käyttää tätä maksutapaa. Miss Mary ei peri mitään lisämaksua tästä maksutavasta.


Apple Pay
Voit maksaa Apple Paylla. Valitse vaihtoehto kassalla ja noudata annettuja ohjeita. Maksutavan valinta vaatii Apple Pay -tilin. Maksuun ei lisätä kuluja.


Google Pay
Voit maksaa Google Paylla. Valitse vaihtoehto kassalla ja noudata annettuja ohjeita. Maksutavan valinta vaatii Google Pay -tilin. Maksuun ei lisätä kuluja.


Maksun palautus – Tavallisesti palautamme rahat takaisin 14 arkipäivän kuluessa siitä, kun asia on käsitelty. Voimme palauttaa rahat ainoastaan samalle tilille ja samalla maksutavalla, jota tilauksen maksamiseen on käytetty.

Toimitukset

Miss Mary tarjoaa seuraavia toimitusvaihtoehtoja


Toimitus postitse – maksat vain 4,5 EUR tilauksesi lähettämisestä kotiisi postitse. Toimitus tapahtuu 7-13 työpäivän kuluessa tilauksesi vahvistamisesta. Jos pakkauksen koko sen sallii, se saapuu kotiisi postiluukun/-laatikon kautta. Jos pakkaus on liian suuri kotiin toimitettavaksi, sinulle jätetään ilmoituslappu, jossa kerrotaan pakettisi olevan noudettavissa jakelupisteestä. Siinä tapauksessa, että tavara ei ole saatavana jakelua varten, kerromme siitä, kun teet ostoksen, tai tilausvahvistuksessa, jonka saat ostokset tehtyäsi. Sinulla on oikeus peruuttaa ostos milloin tahansa, jos et halua odottaa jälkitoimitettavia tuotteita. Ota yhteyttä asiakaspalveluun peruuttaaksesi ostoksesi.


Noutamatta jätetyt paketit – asiakkaalta veloitetaan 15 EUR kaikista paketeista, joita ei noudeta jakelupisteestä. Veloitus kattaa tosiasialliset rahti-, toimitus- ja käsittelykulut.


Pikatoimitus – jos sinulla on kiire saada tuotteesi, voimme tarjota pikatoimituspalvelua hintaan 14 EUR. Paketin toimittaa kotiosoitteeseesi 3 päivän kuluessa tilauksesi vahvistamisesta. Huomaa, että pikatoimitus pätee vain varastossa oleviin tuotteisiin.


Ruotsin ulkopuolella – Jos et asu Ruotsissa, vaan toisessa Euroopan unionin maassa, voit tilata meiltä sivuston www.missmary.com kautta

Oikeus peruuttaa, palauttaa ja vaihtaa

Lain mukaan sinulla on 14 päivän oikeus peruuttamiseen. Miss Mary tarjoaa 100 päivän oikeuden peruuttaa ja palauttaa. Kun tuotteita vaihdetaan tai palautetaan, palauta ne samassa kunnossa, kuin vastaanotit ne. Täytä aina mukana tullut palautuslomake. Tuotteet voidaan palauttaa pussissa, jossa ne toimitettiin. Älä unohda maksaa postimaksua paketista. Jos peruutat ostoksen tai haluat vaihtaa tavaran, sinun täytyy maksaa palautuspostimaksu. Oikeus peruuttaa, palauttaa ja vaihtaa ei luonnollisesti ole voimassa, jos tuotteita on käytetty.


Jos tuotteet ovat viallisia tai väärin lähetetty, maksamme palautuspostimaksun. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat lisäohjeita. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa +358 (0) 4549 - 03 700.


Jos tuotteet palautetaan, rahasi maksetaan takaisin 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit palautuksesta, mutta ei ennen kuin olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet tuotteet.


Palautusosoite:
Miss Mary of Sweden
PL 6290
00002 HELSINKI


Täältä voit hakea Ruotsin kuluttajaviraston lomakkeen palautusoikeutta varten. (Täyttäminen on vapaaehtoista ja sitä ei vaadita ostoksen peruuttamiseen tai tuotteidesi palauttamiseen – ainoa asia, jota sinun tarvitsee täyttää ostostesi palauttamiseksi, eli jotta voit palauttaa tai vaihtaa tuotteet, on palauttaa lomake, joka oli toimituksen mukana)

Reklamaatiot

Arvostamme apuasi tuotteiden mahdollisten vikojen paljastamisessa. Jos sinulla on aihetta valitukseen toimitetuista tuotteista, ja haluat tehdä reklamaation, palauta tuotteet meille niin pian kuin mahdollista. Ruotsin kuluttajaostosten lain mukaisesti sinulla on oikeus palauttaa tuotteet kolmen vuoden ajan. Kahta kuukautta pidetään kohtuullisena aikana valitukselle. Korvaamme sinulle mahdolliset rahtikulut ja muut kulut, joita aiheutuu reklamaatiostasi, esimerkiksi polttoaine-, pysäköinti- ja puhelinkulut, sekä muut vastaavat. Jos reklamaatio koskee käytettyjä tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta saat lisäohjeita. Reklamaatioita, jotka koskevat käytettyjä, pesemättömiä vaatteita, ei oteta huomioon.


Riitatilanteet ohjataan aina Kuluttajariitalautakunnalle (ARN). Miss Mary noudattaa aina lautakunnan suosituksia.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Miss Mary ei ole vastuussa viiveistä, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin Miss Maryllä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa, kuten lakot, sota, tulipalot, salamaniskut, terroristihyökkäykset, viranomaispäätösten muutokset, tekniset ongelmat, viat sähkö / televiestintä / tietokoneyhteyksissä tai muussa viestinnässä, sekä viat tai viiveet palveluissa alihankkijoilta, jotka aiheutuvat tässä mainituista asioista. Nämä olosuhteet voivat muodostaa perusteen vapautua reklamaatioperusteesta ja muista rangaistuksista.


Päivitetty 06.2.2024