Invisible Lace
Chapter 2
    Invisible Lace
 

The Perfect Panties Project

The Perfect Panties Project on hanke, joka vie alushousut uudelle tasolle.


Hankkeella tuomme helpotusta naisten elämään nostamalla käyttömukavuuden, materiaalin käytön ja tuotesuunnittelun uudelle tasolle – aivan kuten olemme tehneet rintaliivien kanssa jo 65 vuoden ajan.

Invisible Lace - Näkymätön ja elegantti

Invisible Lace -alushousujen eteen olemme tehneet kovasti töitä kehittääksemme minimalistisen ja samalla funktionaalisen mallin.


Nämä alushousut istuvat todella miellyttävästi, mutta ennen kaikkea ne ovat täysin sileää pitsiä ja niissä on litteät saumat, joten housut eivät näy tyköistuvien vaatteiden alta.


Jos kaipaat eleganttia, mutta kuitenkin huomaamatonta lookia, on Invisible Lace täydellinen valinta.

Vankkaa osaamista, vaivaton käytössä

Miss Mary Invisible Lace on loistava esimerkki tekstiilimuotoilusta parhaimmillaan. Olemme käyttäneet kaikkea osaamistamme ja kehittäneet ainutlaatuisen tuotteen fantastisesta materiaalista.


Erittäin ohuet Invisible Lace -alushousut on valmistettu täysin sileästä täyspitsistä, joka ei struktuurin puuttuessa erotu vaatteiden alta.


Vyötärö ja jalantiet on ommeltu pehmein tasosaumoin, ja tuloksena on todella miellyttävät alushousut, jotka ovat huomaamattomat tyköistuvienkin vaatteiden alla.

Yhdet alushousut- kaksi versiota

Invisible Lace -maxi-alushousut

Vyötärökorkuiset alushousut matalammalla jalantiellä – hieman avarampi ja mukavampi, kuitenkin yhtä huomaamaton.

Invisible Lace -midi-alushousut

Vyötärökorkuiset alushousut hieman matalammalla jalantiellä – useiden sukupolvien rakastama malli.

Hyvät alushousut ovat miellyttävät käytössä

Käsi sydämellä, eikö meistä jokainen ole joskus käyttänyt alushousuja, jotka ovat hyvännäköiset, mutta käyttömukavuudesta on tingitty?


Me Miss Marylla olemme sitä mieltä, ettei näin pitäisi olla koskaan. Hyvät alushousut ovat miellyttävät käytössä pitkinäkin päivinä.


Siksi olemme yhdistäneet ajattoman, elegantin muodon maksimaaliseen käyttömukavuuteen – koska tiedämme, että juuri sitä haluat.

Perfect panties mallisto

Miss Marylla sinulla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Vaihto- ja palautusoikeus


Laadukkaat alusasut

Jokainen nainen on kokenut sen joskus elämässään: huonot rintaliivit voivat pilata koko päivän! Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Me Miss Maryllä otamme mukavuutesi vakavasti, kuten olemme tehneet jo yli 60 vuoden ajan. Emme väsy suunnittelemaan ja valmistamaan laadukkaita rintaliivejä, joissa täydellinen istuvuus yhdistyy ajattomaan muotoiluun ja käyttömukavuuteen. Moni asiakas jakaa elämänsä kahtia: ”Elämä ennen Miss Marya ja sen jälkeen”. Meille avainsana ovat maailmanluokan alusasut.


Tervetuloa tutustumaan maailmaamme..