Bodyt

Body on todellinen klassikko alusvaatteiden joukossa. Se on kätevä vaatekappale, jolla on silottava vaikutus, eikä siinä ole samanlaista näkyvää siirtymää selässä kuin rintaliivissä. Body lähimpänä kehoa tekee vaatteistasi istuvampia päällä. Valikoimastamme löytyy vartaloita, joissa on tai ilman muotoilevaa vaikutusta, ja ne avataan helposti haaroissa. Monilla on eteenpäin siirretty haara-aukko, jotta ne olisivat vielä helpompi sulkea.


Bodysuitit, eli bodyt, on valmistettu mukavista ja ylellisistä materiaaleista, jotka tuntuvat hyvältä päällä ollessaan. Body istuu lähimpänä kehoa ja tarvitsee siksi sekä hengittää että istua mukavasti. Se ei kuitenkaan sulje pois kauniita yksityiskohtia, kuten pitsiä tai kirjailuja.


Meillä on monia eri värejä tarjolla, joten voit löytää bodyn joka tilanteeseen. Olipa kyseessä sitten valkoisen paidan alla työssä tai tiukan mekon alla illalliselle.


Body vai ilman kaaritukia?


Valinta bodyn kanssa tai ilman kaaritukia riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä ja tarpeista. Kaarituellinen body voi tarjota lisätukea ja nostaa rintoja, mikä voi olla hyödyllistä suuririntaisille naisille tai niille, jotka haluavat ylimääräistä tukea. Kaarituki auttaa muotoilemaan ja määrittelemään rinnat, mikä voi antaa kapeamman siluetin ja nostavan vaikutuksen. Joillekin kaarituella voi myös olla turvallisuuden ja mukavuuden tunne, koska se pitää rinnat paikallaan aktiviteettien aikana ja jakaa painoa tasaisemmin.


Toisaalta kaaritukiton body antaa luonnollisemman tunteen ja voi olla mukavampi niille, jotka eivät pidä kaarituen tunteesta iholla. Ilman kaaritukea body voi olla joustavampi ja sopeutua erilaisiin vartalonmuotoihin ja liikkeisiin, mikä voi tehdä siitä mukavamman päivittäiseen käyttöön tai aktiviteetteihin. Joillekin ihmisille kaarituki voi olla epämiellyttävä tai aiheuttaa painepisteitä, joten kaarituettomalla bodylla voi olla vähemmän riskiä epämukavuuteen pitkin päivää.


Minkä bodysuitin valitset?


Joten valinta kaarituellisen tai kaarituettoman bodyn, pitsillä tai ilman, ja värin välillä on yksinkertaisesti henkilökohtainen mieltymys ja riippuu yksilöllisistä tarpeista ja toiveista. On tärkeää kokeilla erilaisia vaihtoehtoja nähdäksesi mikä sopii parhaiten omaan vartalotyyppiisi ja tyyliisi.


Jos sinulla on kysymyksiä oikean koon valinnasta, olemme täällä auttamassa sinua. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua löytämään oikean mallin ja koon sinulle.