Esittelemme nyt kevään uutuudet!

25 Feb 2019 12:59 PM
Annica Svensson

Rakkaat suosikit uusissa, raikkaissa väreissä sekä tietenkin miellyttävästi istuvien rintaliivien, pikkuhousujen ja bodyjen uusimmat mallit. Tässä vuoden ihanimmat alusvaatteet Miss Marylta.


Kevään uutuuksistamme löydät kaiken – korkean teknologian älymateriaalista valmistettuja rintaliivejä, klassisia, luonnollisesta puuvillasta valmistettuja rintaliivejä, hyvin tukea antavia rintaliivejä, ihania mukavuus-rintaliivejä, eleganttia pitsiä ja loisteliaita guipure-ompeleita. Kaikki ovat varmaan huomanneet vuodenajan väriteeman. Englanninpunainen hallitsee väriskaalaa yhdessä alusvaatteiden kaikkein klassisimpien värien – valkoisen ja mustan – kanssa

Pitkäkestoista raikkautta viilentävillä t-paitarintaliiveillä


Nyt meillä on lisää tuotteita suositusta ”Keep Fresh” -materiaalistamme. COOLING t-paitarintaliivit ovat saatavilla sekä kaaren kanssa (kuva yllä) että ilman sitä (kuva alla). Kupin joustava ”Keep Fresh” -materiaali antaa ihon hengittää ja saa aikaan pitkään kestävän, viilentävän ja raikkaan tunteen. Muotoon puristettu kuppi on ilman pehmusteita tai vuorausta, jotta voisit toden teolla nauttia materiaalin kaikista eduista ja kokea, kuinka hyvältä se tuntuu ihoa vasten. Rintaliiveissä on edessä ja takana hienot pitsikoristelut, ja olkahihnoissa on kaunis kuviointi.

Luo tyylikäs kokonaisuus yhdistämällä COOLING-rintaliivisi yhteensopiviin pikkuhousuihin. COOLING-pikkuhousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu iholla äärimmäisen miellyttävältä. Etupuolen vuoraus antaa lisää istuvuutta ja tekee niistä vähemmän läpinäkyvät. Uuman pehmeät joustonauhat takaavat ihanan mukavuuden tunteen koko päiväksi. Rintaliivien kaunis joustopitsi löytyy myös pikkuhousujen jalanteistä, sekä edessä että takana.

Queen-kaaririntaliiveillä saat täydellisen noston


QUEEN-rintaliivit ovat parhaimmin tukea antavat kaarettomat mallimme, ja nyt tämä suosikki on satavilla myös kaarellisena. Kupin alaosan topattu tukirakenne antaa yhdessä kaarien kanssa fantastisten noston, joka pysyy koko päivän rintojen volyymiä kasvattamatta. Saatavilla kahtena värivaihtoehtona – kokovalkoinen tai kaksisävykärjellä koristeltu harmaa.

Grace kaarettomat rintaliivit tukirakenteella


SUMMER BODY-rintaliivien kupin alaosassa on topattu tukirakenne, joka nostaa povea hyvin, vaikka liiveissä ei olekaan kaarta. Lisätuki ja korkeiksi leikatut kupit pitävät poven asennossaan koko päivän. Myös kupin kärki joustaa, joten saat hienosti sovitetun istuvuuden. Suositut topatut ja leveät olkahihnamme antavat lisämukavuutta ja vähentävät olkapäiden rasitusta.

Cotton Fresh kaarettomat rintaliivit – ihanaa mukavuutta


Kaarettomat COTTON FRESH -rintaliivit ovat aiemmin olleen saatavilla vain valkoisina, mutta nyt asiakkaiden pyynnöstä värinä on myös beesi. Tämän puuvillasuosikin (peräti 67 % puuvillaa) mukavuus ja toiminnallisuus sekä erikoiskorkea etuleikkaus muodostavat täydellisen harmonian. Ompelimme sivulle, käsivarren alle, lisäpaneelin, joka auttaa kainalon tienoille usein syntyvän “löysyyden” tasoittamisessa. Samalla se suojelee vaatteitasi.

Punainen on uusi musta


Punainen tuntuu aina ajankohtaiselta, ja se onkin alusvaatteiden todellinen klassikkoväri. Tiesitkö esimerkiksi, että vaikka pitäisitkin punaisia rintaliivejä valkoisen puserosi alla, ne eivät silti näy sen selkeämmin kuin beesitkään? Punainen ei liene väreistä hienovaraisin, mutta valkoisen alla siitä tulee sellainen, ja me rakastamme sitä! Me rakastamme englanninpunaista, ja kevään uutuuksien joukossa on useita uusia, englanninpunaisia malleja. Nyt tarjoamme vielä lisää suursuosikkeja tässä raikkaassa, popahtavassa värissä. Broderie Anglais, Cotton Dots ja Lovely Lace yhteensopivine pikkuhousuineen ovat kolme kaikkein suosituimpia kaarettomia rintaliivejämme, ja nyt saat ne myös englanninpunaisina. Jos haluat kaaren, saat nyt myös suurmenestyksemme​ Romance englanninpunaisena.

Uutuuksien lisäksi tarjoamme myös huippusuosikkien ja modernien klassikoiden laajan valikoiman. Mallista riippumatta niitä yhdistää täydellinen istuvuus ja mukavuus. Jokaisen rintaliivimallin leikkauksen viimeistelyyn ja kokoluokkien määritykseen käytetään satoja työtunteja. Teemme sen siksi, että haluamme jokaisten rintaliiviemme tuntuvan yhtä mukavalta ja istuvan yhtä hyvin koosta riippumatta. Sitten testaamme jokaisen vaatekappaleen antamalla ryhmän naisia käyttää niitä pitemmän aikaa. Siten varmistamme, että laatu kestää aikaa, ja että asut kestävät useita pesukertoja ja kulumista. Siksi jokaisen uuden Miss Mary -rintaliivimallin luominen kestää kauan. Siitä syystä emme voi vuosittain tuoda myyntiin satoja uusia tuotteita, ja siitä me olemme ylpeitä! Miss Mary -alusasut eivät ole käytä-ja-heitä-pois -tuotteita, tai yhden sesongin jälkeen pois heitettäviä rintaliivejä. Mottomme on: Laatu ennen määrää. Työhön on vain yksinkertaisesti käytettävä riittävästi aikaa. Toivomme, että pidät kevään uusista tulokkaista yhtä paljon kuin me iloitsimme luodessamme niitä.

You may also like