Yleiset kauppaehdot | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Yleiset kauppaehdot

Yleiset kauppaehdot

Vieraillessasi tai tehdessäsi ostoksia Miss Mary of Sweden -verkkokaupassa osoitteessa www.missmary.fi(jäljempänä ”Miss Mary”), sinua koskevat kauppa- ja käyttöehtomme.

Siksi on tärkeää, että luet ehdot tarkkaan läpi ennen verkkosivun käyttöä. Käyttämällä verkkosivua tai tekemällä ostoksia verkkokaupassa hyväksyt nämä kauppa- ja käyttöehdot.

Miss Mary pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Ehtojen muuttuessa tilauksen teon jälkeen tilaukseen sovelletaan tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Miss Mary ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai tappioista, jotka johtuvat tietojen käytöstä siinä tapauksessa, että Miss Maryn verkkosivut sisältävät linkkejä kolmansien sivustoille
tai Miss Maryn sisältöä on julkaistu kolmansien sivustoilla, koska Miss Marylla ei ole mahdollisuutta hallita kyseisten verkkosivujen sisältämiä tietoja.

Näissä ehdoissa kaikki viittaukset, joissa mainitaan ”Miss Mary of Sweden”, ”Miss Mary”, tai ”verkkokauppa” tarkoittavat yritystä Miss Mary of Sweden OÜ, yritysnro. 10194063, Mahtra 30C, Tallinna, Harju 13811, Viro.

Jos sinulla on kysyttävää Miss Marysta tai näistä kauppa- ja käyttöehdoista, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme sähköposti: otayhteytta@missmary.fi

Henkilötietojen käsittely

Emoyhtiö Miss Mary of Sweden OÜ vastaa henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, että se tapahtuu EU-direktiivin 98/48/EC alaisen lainsäädännön mukaisesti.

Miss Marylla on oikeus luovuttaa tietoja viranomaisille silloin kun sitä voimassa olevan lain nojalla vaaditaan, sekä yhteistyökumppaneilleen. Täydelliset tiedot henkilötietojen käsittelystämme löytyvät tietosuojasäännöistämme asiakirjassa Henkilötietojen käsittely.

Sinulla on oikeus kerran vuodessa saada maksutta tieto siitä, miten henkilötietojasi käytetään. Tätä tietoa sinun on pyydettävä meiltä kirjallisesti. Halutessasi muuttaa henkilötietojasi tai kieltää suoramainonnan, otathan yhteyden asiakaspalveluumme
sähköposti: otayhteytta@missmary.fi

 

Ostokset

Miss Marylta voi tehdä tilauksia verkkokaupan kautta. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tilauksia voi tehdä myös puhelimitse sekä painetulla tilauslomakkeella.

Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias henkilö, jonka asuinpaikka on jossain toimitusmaistamme (toistaiseksi kaikki EU-maat sekä USA). Tilaus on tehtävä tilaajan asuinmaan verkkokaupassa, EU:n asukkaille koko EU:n yhteisessä osoitteessa www.missmary.eu.

Tilaajan on ilmoitettava toimitusosoite ja yhteystietonsa. Tiedot on helpointa luovuttaa rekisteröitymällä asiakkaaksi kotisivullamme tai käyttämällä verkkokaupan kassapalvelua.

Kauppa on suoritettu loppuun vasta kun tilaus on noudettu varastostamme ja tilaajalle on ilmoitettu tilauksen olevan valmis toimitettavaksi.
 

Sopimus ja tilausvahvistus

Tilatessasi Miss Marylta solmit Miss Maryn kanssa sopimuksen sillä hetkellä, kun tilauksesi on pakattu ja valmis toimitettavaksi. Kopio tilausvahvistuksesta lähetetään tilaajalle sähköpostitse.

Pyrimme vahvistamaan tilaukset mahdollisimman pian. Viikonloppuna tai arkipyhänä tehdyt tilaukset pyritään käsittelemään seuraavana normaalina työpäivänä ennen klo 18:aa.

 

Hinnoittelu ja valuutta

Kaikki Miss Maryn ilmoittamat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä maksu-, pakkaus- ja postikuluja, jotka ilmoitetaan erikseen. Hinnat ja mahdolliset tarjoukset ovat voimassa silloin, kun niistä ilmoitetaan,
ja niitä voidaan muuttaa ilman ennakkovaroitusta.

Tilauksen minimisumma on 200 SEK, 200 NOK, 25 EUR, 25 GBP tai 25 USD. Yhteen toimitukseen voi sisältyä enintään kuusi kappaletta tuotteita. Tilaukseen sisältyessä seitsemän tai useampia tuotteita, se toimitetaan
kahdessa tai useammassa erässä. HUOM! USA:sta tehtävien tilauksien maksimisumma on 190 USD.
 

Tarjoukset ja alennukset

Miss Mary tarjoaa aika ajoin erilaisia tarjouksia ja alennuksia osana markkinointiaan. Tarjouskoodit annetaan tilauksen tarjouskoodikentässä. Tarjouskoodeja on mahdollista käyttää ainoastaan normaalihintaisia tuotteita vastaan.
Kerralla voi käyttää vain yhtä tarjouskoodia. Jokainen tarjouskoodi on voimassa vain kerran yhtä taloutta kohti.

Miss Mary ei ole vastuussa tarjous- tai alennuskoodeista, jotka on julkaistu muualla kuin Miss Maryn omissa uutiskirjeissä, tuoteluetteloissa tai verkkokaupassa.

 

Maksaminen

Miss Marylta tehtävät tilaukset on mahdollista maksaa seuraavin tavoin:

Luottokortit - hyväksymme VISA- ja MasterCard-kortit

Lasku tai Tili – laskumme käsittelee Collector. Laskusta peritään €3.00 suuruinen laskutusmaksu. Laskulle voit valita myös erämaksun (löydät Collectorin laskutus- ja tiliehdot täältä).
 

Collector Commerce Lasku/Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu.
Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä,
minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun 3 Euron laskutusmaksun.

Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita
24 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 19,2 prosenttia vuodessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset ehdot Collector Commercen Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Takaisinmaksu Mikäli olette maksanut liikasuorituksen Collector Commercelle, esimerkiksi kun olette palauttanut jo maksamanne tuotteen, tarvitsemme tiliyhteystietonne voidaksemme palauttaa Teille liikasuorituksen jonka olette maksanut.
Tilinumeroilmoitukseen pyydämme liittämään yhteystietonne. Emme tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Voitte lähettää tiliyhteystiedon sähköpostiosoitteeseen contactcenter@collector.fi tai soittaa numeroon 020-7434917.

Voitte myös tutustua nettisivuumme www.collector.fi.
 

Toimitukset

Posti – maksat ainoastaan €4,50 tilauksesi toimittamisesta kotiisi postitse. Toimitus tapahtuu noin 1-2 viikon sisällä tilauksen teosta. Paketin koon salliessa, paketti jätetään postilaatikkoosi. Paketin ollessa liian suurikokoinen saat
Postista lähetysilmoituksen, jossa kerrotaan noutopaikka.

Noutamatta jätetyt lähetykset – noutamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme 15 EUR. Tämä maksu vastaa todellisia postitus-, lähetys- ja käsittelykulujamme.

Huomio:
Emme toimita paketteja Ahvenanmaalle, koska emme voi toimittaa saarille tai alueille, joilla on erityisiä tullimääräyksiä.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Lain mukaisesti sinulla on oikeus muuttaa mielesi 14 päivän sisällä, mutta Miss Marylla sinulla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet, jotka ovat samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi ne. Täytä aina toimituksen mukana tullut palautuslomake.
Voit palauttaa tuotteet samassa lähetyspussissa. Muista hoitaa postimaksu. Jos olet muuttanut mielesi tai haluat vaihtaa tuotteen, sinun on itse maksettava postimaksu. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske käytettyjä tuotteita.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen ollessa viallinen tai virheellisesti toimitettu, Miss Mary maksaa postimaksun. Ota siinä tapauksessa yhteys asiakaspalveluumme lisäohjeiden saamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, otathan yhteyden asiakaspalveluumme numerossa 09 - 478 90 900.

Palautusten yhteydessä palautamme tilauksesta maksetun summan 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tiedon palautuksesta (kuitenkin aikaisintaan sitten, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tuotteen).
Toimitus- ja käsittelykuluja ei palauteta.

Jos olet jo maksanut laskun, mutta kadutkin ostostasi, sinulla on saatavia Collectorilta. Saatavien palautusta varten sinun on lähetettävä tilitietosi sähköpostilla osoitteeseen contactcenter@collector.fi tai soitettava numeroon 020-743 49 17.

Palautusosoite:

Miss Mary of Sweden
PL 6290
00002 HELSINKI

 

Reklamaatiot

 

Olemme kiitollisia avustasi erilaisten tuotevikojen huomaamisessa. Halutessasi tehdä huomautuksen ja reklamaation saamastasi tuotteesta, palauta tuote meille mahdollisimman pian. Reklamaation koskiessa jo käyttämääsi tuotetta, ota yhteys asiakaspalveluumme ohjeiden saamiseksi. Emme käsittele käytettyjä,

pesemättömiä vaatekappaleita koskevia reklamaatioita. Mahdollisissa kiistatilanteissa konsultoimme Ruotsin kuluttajariitalautakuntaa (Allmänna reklamationsnämnden, ARM). Miss Mary noudattaa aina ARM:n suosituksia.

 

Ylivoimainen este

Miss Mary ei ole vastussa viivästymisistä, jotka johtuvat olosuhteista, joihin Miss Mary ei voi vaikuttaa, kuten yleislakko, sota, tulipalo, salamanisku, terroriteko, muutokset viranomaisvaatimuksissa, tekniset viat tai viat sähkö-, viestintä- tai datayhteyksissä tai muissa viestimissä, tai mainitun kaltaisista olosuhteista johtuvat viat tai viiveet alihankkijoiden toimituksissa. Ylivoimaiset esteet vapauttavat Miss Maryn vahingonkorvausvastuusta sekä muista seuraamuksista.