Yleiset kauppaehdot | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Yleiset kauppaehdot

OSTOSTEN YLEISET EHDOT

Ostosten yleiset ehdot

Kun vierailet tai teet ostoksia Miss Mary of Sweden -verkkokaupassa www.missmary.se (jäljempänä “Miss Mary”), ostosten ja käytön yleiset ehtomme sitovat sinua. Siksi on tärkeää, että luet nämä yleiset ehdot huolella läpi ennen kuin käytät verkkosivustoa. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja/tai tilaamalla verkkosivustoltamme, hyväksyt ostosten ja käytön yleiset ehtomme. Miss Mary pidättää oikeuden yleisten ehtojen muuttamiseen. Jos yleiset ehdot muuttuvat sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksesi, ne yleiset ehdot, jotka oli julkaistu tilauksen tapahtuessa, ovat voimassa.

Siinä tapauksessa, että Miss Mary -verkkosivusto sisältää linkkejä kolmansiin osapuoliin, tai jos kolmannet osapuolet julkaisevat materiaalia Miss Marylta, Miss Marya ei voida pitää vastuullisena mihinkään vahinkoihin tai menetyksiin, jotka voivat aiheutua nykyisten tietojen käytöstä, koska Miss Marylla ei ole mahdollisuutta valvoa näiden verkkosivustojen sisältöä.

Kaikki viittaukset “Miss Mary of Sweden”, “Miss Mary” tai “verkkokauppaan” ehdoissa viittaavat yhtiöön Miss Mary of Sweden OÜ, yritystunnus. 10194063, Mahtra 30C, Tallinn, Harju 13811, Estonia. Jos sinulla on kysyttävää Miss Marystä tai näistä ostosten ja käytön ehdoista, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0942419003

Henkilötietojen käsittely

Isäntäyritys, Miss Mary of Sweden OÜ, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, että niitä käsitellään sovellettavan tietoturvalainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) (EU 2016/679).

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sopimuksen, jonka olemme tehneet sinun kanssasi, noudattaaksemme lain mukaisia velvoitteitamme, ja Miss Maryn oikeutetuista eduista huolehtiaksemme.  Miss Mary pyrkii aina varmistamaan henkilötietojesi käsittelemisen EU:n/ETA-alueen sisällä, mutta jos henkilötietojasi käsitellään EU:n/ETA:n ulkopuolella, me varmistamme riittävän tietoturvatason saavuttamisen ryhtymällä sopiviin suojatoimiin, kuten käyttämällä EU:n vakiomallisia sopimuslausekkeita.

Miss Mary voi paljastaa tietoja toisille yrityksille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme palveluidemme mahdollistamiseksi, esimerkiksi markkinointiin, analysointiin, jakeluun tai muihin palveluihin liittyen, tai kun julkishallinto vaatii meidän tekevän niin voimassa olevan lainsäädännön noudattamiseksi.

Nähdäksesi täydelliset tiedot siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on, kehotamme sinua tutustumaan Tietosuojakäytäntöihimme [LINKKI].

Ostokset

Tilaukset Miss Marystä voidaan tehdä verkkokaupan avulla. Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa tilaukset voidaan myös tehdä puhelimella tai käyttäen kirjallista tilauslomaketta.

Tehdäksesi tilauksen Miss Marysta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava maassa, johon toimitamme tuotteita, tällä hetkellä kaikkiin EU-maihin ja Yhdysvaltoihin. Tilaukset on tehtävä sen maan verkkokauppaan, jossa vastaanottaja asuu, tai EU-alueen henkilöt voivat tehdä tilaukset EU:n yhteiseen verkkokauppaan www.missmary.eu.

Asiakkaan on annettava toimitusosoite ja täydelliset yhteystiedot. Helpoin tapa näiden tietojen antamiseksi on rekisteröityä käyttäjäksi verkkosivustollamme, tai käyttämällä verkkokaupan kassaprosessia. Ostosta ei ole tehty ennen kuin tuotteet on noudettu varastostamme, ja sinulle on ilmoitettu tuotteesi olevan valmiita toimitukseen.

Suostumus ja tilauksen vahvistus

Kun teet tilauksen Miss Marystä, solmit sopimuksen Miss Maryn kanssa, kun Miss Mary vahvistaa, että tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi. Kopio tästä tilausvahvistuksesta lähetetään asiakkaalle sähköpostilla. Teemme kaiken voitavamme vahvistaaksemme tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Jos teet tilauksen viikonloppuna tai vapaapäivänä, pyrimme käsittelemään tilauksesi klo 18.00 mennessä seuraavana normaalina työpäivänä.

Hinnat ja valuutat

Kaikki Miss Maryn hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat eivät sisällä maksu- ja rahtiveloituksia, jotka ilmoitetaan erikseen. Hinnat ja mahdolliset tarjoukset ovat voimassa annetulla hetkellä, ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Vähimmäistilaus on 200 SEK, 200 NOK, 25 EUR, 25 GBP tai 25 USD. Enimmäismäärä tavaroita tavaralähetyksessä on 6. Jos tilataan 7 tai useampia tuotteita, tuotteet lähetetään useammassa kuin yhdessä tavaralähetyksessä. HUOM. Maksimisumma tilaukselle Yhdysvaltoihin on 190 USD.

Alennukset ja tarjoukset

Miss Maryllä on ajoittain erilaisia alennuksia ja tarjouksia osana markkinointiamme. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita se alennuskoodiruutuun. Huomaa, että alennuskoodien käyttö on mahdollista vain tuotteille, jotka myydään niiden normaalihinnalla, ja että vain yksi alennuskoodi voidaan käyttää yhdellä kertaa. Kaikki alennuskoodit voidaan käyttää vain kerran kutakin kotitaloutta kohden. Miss Mary ei ole vastuussa tarjouksista tai alennuskoodeista, jotka on julkistettu muissa paikoissa kuin Miss Maryn omissa uutiskirjeissä, luetteloissa tai verkkokaupassa.

Maksu

Kun teet ostoksia Miss Maryssä, voit valita jonkun seuraavista maksuvaihtoehdoista

Luottokortti – hyväksymme VISAn ja MasterCardin. 

Käytämme varmennusta 3D-Securen avulla
3D-Secure on tekniikka, jonka ovat kehittäneet VISA ja Mastercard kortin haltijan tunnistamiseksi, kun tehdään ostoksia verkossa. Tämä tunnistusprosessi on samankaltainen kuin se, jota käytetään käteisautomaattien nostoissa, ja se perustuu PIN-numeroon/salasanaan, kun ostokset tehdään. Tämän tekniikan avulla kortin haltija voi olla varma, että hänen korttiaan ei käytä valtuuttamaton henkilö. Maksupalvelumme toimittaja on DIBS, joka täyttää PCI DSS -vaatimukset, ja jolla on SSL-sertifikaatti.

Lasku – lasku lähetetään tuotteiden mukana paketissa. Laskutusveloitus 25 SEK lisätään kuhunkin laskuun. Laskulla voit myös valita maksun erissä (katso Collectorin ehdot laskutukselle ja tileille täältä)

Collectorin laskutusratkaisu 

Tarjoamme laskutusta ja mahdollisuutta erämaksuun yhteistyössä Collector Credit AB -yrityksen kanssa. Jos valitset maksamisen laskulla, vastaanotat tuotteet ennen maksua. Voit sitten valita koko summan maksamisen kerralla tai maksun jakamisen pienempiin summiin. Lasku lähetetään erikseen rekisteröityyn osoitteesi kuukausi lähetyksen jälkeen. Laskun maksamisen eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeinen päivä, jolloin saat enimmillään 60 päivää maksuaikaa. Hintaan lisätään hallinnollinen veloitus 25 SEK. 

Tilauksesi voidaan lähettää vain rekisteröityyn osoitteeseesi, kun valitset laskulla maksun tai erämaksun, ja sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias tilauksen tekemisen hetkellä. Kuin olet vastaanottanut laskun, voit valita maksun erissä jopa 12 kuukauden ajalle maksamalla pienimmän laskussa mainitun summan. Osamaksussa maksuihin lisätään19,2 prosentin vuotuinen korko. 

Lyhyt luottokelpoisuuden tarkistus tehdään, joka joissain tapauksissa sisältää luottoviitetietoja. Jos maksu viivästyy tai maksu laiminlyödään, 60,00 SEK myöhästymismaksu veloitetaan kuukausittaisen 2,5 prosentin tavallisen koron lisäksi. 

Katso Collectorin täydelliset laskutusehdot alla olevista linkeistä: 

Laskutuksen ja tililuoton yleiset ehdot 

Vakiomalliset eurooppalaiset kuluttajaluoton tiedot 

Maksun palautus Jos olet maksanut laskusi, mutta palauttanut tilaamasi tuotteet, sinulla on saatavia Collectorilta. Näiden saatavien palauttamiseksi me tarvitsemme yhteys- ja tilitietosi. Emme tallenna näitä tietoja maksusi yhteydessä. Lähetä tiedot osoitteeseen refund@collector.se tai soita 010 161 01 00. Voit myös vierailla Collectorin verkkosivuilla osoitteessa http://collector.se

Toimitukset

Miss Mary tarjoaa seuraavia toimitusvaihtoehtoja

Toimitus postitse – maksat vain 39,90 SEK tilauksesi lähettämisestä kotiisi postitse. Toimitus tapahtuu 5–7 työpäivän kuluessa tilauksesi vahvistamisesta. Jos pakkauksen koko sen sallii, se saapuu kotiisi postiluukun/-laatikon kautta. Jos pakkaus on liian suuri kotiin toimitettavaksi, sinulle jätetään ilmoituslappu, jossa kerrotaan pakettisi olevan noudettavissa jakelupisteestä. Siinä tapauksessa, että tavara ei ole saatavana jakelua varten, kerromme siitä, kun teet ostoksen, tai tilausvahvistuksessa, jonka saat ostokset tehtyäsi. Sinulla on oikeus peruuttaa ostos milloin tahansa, jos et halua odottaa jälkitoimitettavia tuotteita. Ota yhteyttä asiakaspalveluun peruuttaaksesi ostoksesi.

Noutamatta jätetyt paketit – asiakkaalta veloitetaan 150 SEK kaikista paketeista, joita ei noudeta jakelupisteestä. Veloitus kattaa tosiasialliset rahti-, toimitus- ja käsittelykulut.

Pikatoimitus – jos sinulla on kiire saada tuotteesi, voimme tarjota pikatoimituspalvelua DHL:n kautta hintaan 125 SEK. DHL toimittaa paketin kotiosoitteeseesi 3 päivän kuluessa tilauksesi vahvistamisesta. Huomaa, että pikatoimitus pätee vain varastossa oleviin tuotteisiin.

Ruotsin ulkopuolella – Jos et asu Ruotsissa, vaan toisessa Euroopan unionin maassa, voit tilata meiltä sivuston www.missmary.eu kautta

Oikeus peruuttaa, palauttaa ja vaihtaa

Lain mukaan sinulla on 14 päivän oikeus peruuttamiseen. Miss Mary tarjoaa 100 päivän oikeuden peruuttaa ja palauttaa. Kun tuotteita vaihdetaan tai palautetaan, palauta ne samassa kunnossa, kuin vastaanotit ne. Täytä aina mukana tullut palautuslomake. Tuotteet voidaan palauttaa pussissa, jossa ne toimitettiin. Älä unohda maksaa postimaksua paketista. Jos peruutat ostoksen tai haluat vaihtaa tavaran, sinun täytyy maksaa palautuspostimaksu. Oikeus peruuttaa, palauttaa ja vaihtaa ei luonnollisesti ole voimassa, jos tuotteita on käytetty.

Jos tuotteet ovat viallisia tai väärin lähetetty, maksamme palautuspostimaksun. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat lisäohjeita. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 033 22 22 20.

Jos tuotteet palautetaan, rahasi maksetaan takaisin 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit palautuksesta, mutta ei ennen kuin olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet tuotteet.

Palautusosoite:

Miss Mary of Sweden
U-234
202 29 Malmö

Täältä voit hakea Ruotsin kuluttajaviraston lomakkeen palautusoikeutta varten. (Täyttäminen on vapaaehtoista ja sitä ei vaadita ostoksen peruuttamiseen tai tuotteidesi palauttamiseen – ainoa asia, jota sinun tarvitsee täyttää ostostesi palauttamiseksi, eli jotta voit palauttaa tai vaihtaa tuotteet, on palauttaa lomake, joka oli toimituksen mukana)

Reklamaatiot

Arvostamme apuasi tuotteiden mahdollisten vikojen paljastamisessa. Jos sinulla on aihetta valitukseen toimitetuista tuotteista, ja haluat tehdä reklamaation, palauta tuotteet meille niin pian kuin mahdollista. Ruotsin kuluttajaostosten lain mukaisesti sinulla on oikeus palauttaa tuotteet kolmen vuoden ajan. Kahta kuukautta pidetään kohtuullisena aikana valitukselle. Korvaamme sinulle mahdolliset rahtikulut ja muut kulut, joita aiheutuu reklamaatiostasi, esimerkiksi polttoaine-, pysäköinti- ja puhelinkulut, sekä muut vastaavat. Jos reklamaatio koskee käytettyjä tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta saat lisäohjeita. Reklamaatioita, jotka koskevat käytettyjä, pesemättömiä vaatteita, ei oteta huomioon.

Riitatilanteet ohjataan aina Kuluttajariitalautakunnalle (ARN). Miss Mary noudattaa aina lautakunnan suosituksia.

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Miss Mary ei ole vastuussa viiveistä, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin Miss Maryllä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa, kuten lakot, sota, tulipalot, salamaniskut, terroristihyökkäykset, viranomaispäätösten muutokset, tekniset ongelmat, viat sähkö / televiestintä / tietokoneyhteyksissä tai muussa viestinnässä, sekä viat tai viiveet palveluissa alihankkijoilta, jotka aiheutuvat tässä mainituista asioista. Nämä olosuhteet voivat muodostaa perusteen vapautua reklamaatioperusteesta ja muista rangaistuksista.

Päivitetty 24.5.2018