Visionary | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

LARS WALLIN + MISS MARY

Ainutlaatuista suunnitteluyhteistyötä


Visionary by Miss Mary on uusi ylellisempien alusasujen tuotesarjamme. Siihen suunnitellut asut sopivat tilanteisiin, joissa haluat tuntea olosi erityisen hienoksi. Ensimmäisen malliston suunnittelijaksi kutsuimme ruotsalaisen muotisuunnittelija ja vaatturimestari Lars Wallinin.

”Kun Miss Marystä otettiin yhteyttä, ajattelin heti, että design-ideani ja heidän taitamansa istuvuus ovat upea yhdistelmä. He osaavat istuvien asujen ompelun ja tuntevat asiakkaansa, joten yhteistyö tuntui turvalliselta, mutta samalla uudelta ja jännittävältä. Lopputulos on Miss Maryä, jossa on ripaus minun maailmaani”, toteaa Lars Wallin. Ei ole sattumaa, että yhteistyökumppaniksi kutsuttiin juuri Lars Wallin. Meille hän oli itsestään selvä valinta heti alusta alkaen. Visionary-sarjaa varten halusimme malliston, joka henkii luksusta ja glamouria. Ruotsissa nämä ominaisuudet yhdistyvät ehkä vahvimmin juuri Lars Walliniin. Pian 30-vuotisella urallaan hän on luonut upeita luomuksia, joita on nähty kauneimpien naisten yllä. Olemme nähneet Wallinin pukuja artistien ja kuninkaallisten yllä, gaaloissa ja punaisella matolla, televisiossa ja suurilla näyttämöillä.

Lars Wallinin muotokieli on aivan omanlaisensa, ja hänellä on silmää yksityiskohdille. Kaikissa hänen suunnittelemissaan asuissa on tietty ”wallinilainen” tuntu, olipa kyseessä uniikki luomus, morsiuspuku, koru, kengät tai valmisvaatemallisto. Itse Lars kuvailee tyyliään naiselliseksi, ajattomaksi ja asenteikkaaksi.

”Suunnittelemissani asuissa tuntee vartalon. Sovitan linjat ja leikkauksen myötäilemään vartaloa. Haluan tuoda esiin ja kunnioittaa naista luomuksillani kuitenkaan esineellistämättä häntä. Leikittelen mielelläni materiaaliseoksilla ja kerroksilla saadakseni tietyn kolmiulotteisen vaikutelman. Myös näkymättömästä tulee osa designia.”

Lars Wallinin ja Miss Maryn yhteistyön tuloksena syntyi mallisto, joka yhdistelee kuppien läpikuultavia poimutuksia, juhlavaa verkkopitsikirjailua ja hienointa guipure-pitsiä. Nämä alusasut uskaltavat erottua ja ottaa paikkansa, mutta tuntuvat keveiltä päällä. Ne eivät ole vain kauniita katsoa, vaan myös täydellisen istuvia. Laatua ja tyyliä, joka kestää sesongista toiseen. Yksinkertaisesti ajatonta eleganssia juhlavaan arkeen.

Rintaliivit

Löydä uudet suosikkiliivisi, joissa tunnet olosi mukavaksi. Miss Marylta löydät malleja, jotka kohottavat ja tukevat povea A-kupista J-kuppiin asti. Liivien tehtävä on helpottaa arkea, ja siksi suunnittelemme kaikki liivit tarpeitasi ja kestävää mukavuutta ajatellen. Ihastu laatuliiveihimme ja maailmanluokan istuvuuteen.