Onko olemassa viilentäviä alusvaatteita? | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Onko olemassa viilentäviä alusvaatteita?

Kesäkuukausina tai vaihdevuosioireilun aikana on mukava käyttää vilpoisempia vaatteita. Paras vinkkimme vilpoisempaan pukeutumiseen on aloittaa valitsemalla oikeanlaiset alusasut. Niillä voi olla ratkaiseva vaikutus. Tutustumme alla lähemmin monelle uuteen konseptiin – ihoa viilentäviin alusvaatteisiin.

FUNKTIONAALISET MATERIAALIT EIVÄT OLE VAIN PÄÄLLYSVAATTEISIIN

Kun ajattelemme alusasumateriaaleja, mieleen tulevat ehkä useimmiten puuvilla, polyamidi, silkki tai pitsi. Harvoin ajatellaan puhtaasti funktionaalisia tekstiilejä, sillä niitä on ehkä totuttu näkemään lähinnä ulkoiluvaatteissa tai urheiluasuissa. Tosiasiassa funktionaaliset kankaat sopivat erinomaisesti alusasuihin, sillä ne ovat suoraan ihoa vasten ja materiaali kykenee sekä lämmön että kosteuden säätelyyn.


Cool Sensation on valmistettu WinCool -materiaalista. Saatavana on sekä aluspaita että lahkeelliset alushousut.

Upeimpia meille Miss Maryllä tutuksi tulleista funktionaalisista materiaaleista on WinCool. Se on erittäin laadukas materiaali, joka tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja sileältä. Ohuus ja myötäilevyys tekevät siitä ihanteellisen alusasuihin. Mutta täysin uniikin WinCoolista tekee sen kyky viilentää kehoa!  Sillä on todistettavasti kyky viilentää ihon pintalämpötilaa 1–2 asteella! Sillä on myös kosteutta pois johtavia ominaisuuksia, joiden ansiosta olosi pysyy raikkaana ja kuivana koko päivän ja koko yön.

MITEN WINCOOL TOIMII?
Mistä WinCoolin viilentävä vaikutus johtuu? Kyse ei ole valmistuksen jälkeen käytettävästä impregnointiaineesta, vaan itse tekstiilikuitu on käsitelty viilentävästi toimivilla mineraaleilla. Niiden ansiosta kangas imee lämpöä hitaasti itseensä ja ohjaa sitä pois nopeasti. Vaikutus on pysyvä eikä katoa pesussa. Toisin sanoen täydellinen alusvaatteisiin, joita on pestävä tiuhaan.

"WinCool ei sisällä haitallisia aineita"

Materiaali ei sisällä haitallisia aineita, vaan se on 100-prosenttisen turvallinen ihmiskäyttöön. Tekstiilien haitta-aineettomuutta seuraava riippumaton globaali tutkimusinstituutti Oeko Tex on antanut WinCool-materiaalille luokituksen Standard 100.

TÄYDELLINEN ESTÄMÄÄN REISIEN HANKAUTUMISTA

Reisien hankautuminen toisiaan vasten on miljoonien naisten vaiva. Lämpiminä kesäpäivinä olo voi käydä tukalaksi, jos reidet hankautuvat vastakkain ja pahimmassa tapauksessa iho voi ärtyä tai hiertyä vereslihalle. Tämän vuoksi monet naiset välttävät paljain säärin kulkemista. Siksi teimme COOL SENSATION -alushousuista lahkeelliset. Lahkeet estävät ihon hiertymisen kävellessä. Helteellä hikoilu on väistämätöntä, mutta WinCoolin kuivaavan ja viilentävän vaikutuksen ansiosta hiertymien riski alenee lähes olemattomaksi. Monet muut lahkeelliset alushousut alkavat melko pian nyppyyntyä kitkan vaikutuksesta reisien hankautuessa vastakkain, mutta WinCool on kestävä ja nyppyyntymätön.

Suosittelemme näiden alusasujen käyttöä, jos…

… sinun on vaikea saada unta helteellä.

… kärsit sisäreisien hankaumista. Voit nauttia elämästä paljain säärin ja välttyä sukkahousujen tai tahmaisten voiteiden käytöltä. Taita housunlahkeita ylöspäin, jos ylläsi on lyhyemmät shortsit tai hame.

… housujen alla hellepäivinä tai urheillessa.

… kuumuus vaivaa sinua esimerkiksi kesäöinä, tai jos kärsit kuumista aalloista.

… hikoilet runsaasti tai kärsit hikoilupuuskista. WinCoolin kosteutta pois ohjaavat ominaisuudet saavat materiaalin pysymään kuivana.

… et halua pitää ilmastointia täysillä ja/tai haluat vähentää ilmastoinnin aiheuttamaa sähkönkulutusta. Kesäkuukausina tai lämpimämmille leveysasteille suuntautuvalla matkalla COOL SENSATION voi olla pelastuksesi. Jos kotona tai hotellissa ei ole ilmastointia, huomaat oikean pukeutumisen vaikutuksen.

"Cool Sensation on täydellinen yöasuksi"

 


 

Koska materiaali on ohuutensa vuoksi luonnollisesti hieman läpikuultava, emme suosittele COOL SENSATION -housujen käyttöä pyöräilyshortseina tai aluspaidan käyttöä toppina, vaan suosittelemme pukemaan niiden päälle jotakin. Sekä housut että paita on tarkoitettu alusasuiksi.

Ne toimivat tietenkin erinomaisesti myös yöasuna, etenkin kuumina kesäöinä tai jos kärsit vaihdevuosien vuoksi kuumista aalloista tai hikoilupuuskista. Alusasuilla aikaansaatava viilentävä tunne on suurenmoinen. Pieni arjen voitto tuhansille naisille.

COOL SENSATION -vaatteet valmistetaan tuotantolaitoksellamme Virossa reiluin työehdoin.

Lue lisää tuotantolaitoksestamme täältä

Kommentit

Ms moraal

Prijzen van onderhield dat koelt!

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.