Miten käytämme henkilötietojasi | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Miten käytämme henkilötietojasi

Miten käytämme henkilötietojasi

Miss Mary huolehtii yksityisyydestäsi ja pyrkii aina suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Miss Maryn tavoitteena on aina noudattaa kullakin hetkellä voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Nämä ohjeet kertovat sinulle mm. mitä tietoa Miss Mary kerää, ja mihin sitä käytetään. Hyväksymällä nämä tietosuojasäännöt kaupanteon tai tietojen luovutuksen yhteydessä sallit henkilötietojesi käytön alla esitetyn mukaisesti.

Henkilötietojesi tietosuojavastaava on Miss Mary of Sweden OÜ, Mahtra 30C, Tallinna, Harju 13811, Viro.

 

Käsittelemämme henkilötiedot

Käsittelyymme tulevat sinusta ne henkilötiedot, jotka olet luovuttanut tai tulet luovuttamaan meille, sekä ne, jotka keräämme verkkosivullamme evästeiden avulla. Käsittelemämme henkilötiedot ovat nimi, henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoitteet, toimitus-, maksu- ja ostostiedot, osoitteeseen perustuvat profiloinnit sekä digitaalisten palveluiden käyttöön liittyvät tiedot.

 

Miten käytämme henkilötietojasi

Tietoja voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeiden lähetykseen sekä tilastointitarkoituksiin. Tietoja voidaan myös käyttää lähetysten tekemiseen postitse, tekstiviestitse ja sähköpostitse, sekä puhelimitse suoritettavaan markkinointiin ja tiedonkeruuseen, ellet ole kieltänyt näitä. Tietoja saatetaan käyttää siten, että Miss Mary tai mahdollisesti sen yhteistyökumppanit voivat niiden avulla muokata sisältöään, mainoksiaan ja tarjouksiaan asiakkaille sopiviksi. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, ettet enää halua vastaanottaa meiltä markkinointia.

Tietoja voidaan myös käyttää ostoskäyttäytymisen analysoimiseksi, jotta voisimme tarjota sinulle sopivaa tietoa ja markkinointia ja parantaa verkkosivujamme sekä maksuratkaisuja ja -menetelmiämme. Maksuratkaisuihin ja -menetelmiin liittyvä käyttö saattaa käsittää henkilötietojesi (mm. henkilötunnuksesi) luovuttamisen muille saman konsernin yrityksille tai ulkopuolisille tavarantoimittajille analyysitarkoituksiin.

Näissä tapauksissa henkilötietoja saatetaan yhdistää muista rekistereistä, kuten luottotietorekisteristä, noudettuihin tietoihin. Henkilötunnustasi käsitellään myös kaupanteon yhteydessä maksu- ja luottoyrityksiltä tulevien pyyntöjen tai vaatimusten perusteella, jos se on tarpeellista luottotietojen tarkistamiseksi.

Tietojen käyttö saattaa käsittää niiden yhdistämisen muihin rekistereihin EU:n sisä- ja ulkopuolella, sekä niiden luovuttamisen muille saman konsernin yrityksille, jotta kyseiset yritykset voisivat käyttää tietoja yllä mainittuihin tarkoituksiin voimassa olevien lakien ja säännösten mukaisesti. Tietoja voidaan yhdistää tai luovuttaa  myös viranomaisille tai yhteistyökumppaneillemme esim. painatus- ja jakelutarkoituksiin, sekä maksunvälitys- ja luottoyrityksille maksuihin ja luottotietojen tarkistamiseen liittyvissä tarkoituksissa. Miss Mary noudattaa aina suurinta varovaisuutta näissä tapauksissa. Henkilötietoja saatetaan luovuttaa Miss Maryn yhteistyökumppaneille. Henkilötietoja luovutetaan viranomaisille ainoastaan silloin, kun sitä lain tai viranomaispäätöksen nojalla vaaditaan.

Hyväksymällä tietosuojasäännöt verkkosivulla kaupanteon tai tietojen luovuttamisen yhteydessä annat suostumuksesi henkilötietojesi luovuttamiseen ETA:n ulkopuolelle.

 

Miten suojaamme henkilötietojasi

Olemme toteuttaneet useita tietoturvatoimenpiteitä käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Toteuttamamme toimenpiteet käsittävät turvatoimintoja sekä teknisiä ja organisatorisia menetelmiä kuten selaimien sertifikaattivarmennukset henkilötietojesi turvaamiseksi. Käytämme myös asianmukaisia palomuureja ja virustorjuntaohjelmia asiaankuulumattoman pääsyn estämiseksi verkkoomme. Sisäänpääsy tiloihin, joissa henkilötietoja säilytetään, on rajoitettu ja vaatii hyväksytyiltä työntekijöiltä tunnistautumisen.

 

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin suhteesi sivuston käyttäjänä on voimassa sekä jonkin aikaa sen jälkeen, tai antamasi hyväksynnän mukaisesti. Käyttäjän hyväksyntä on voimassa kunnes käyttäjä itse irtisanoo sen, eikä pääty vaikka palvelua ei käytettäisi. Hyväksyntä ei ole riippuvainen mahdollisista tuoteostoksista.

Tietojasi ei kuitenkaan koskaan säilytetä pidempään kuin tietosuojalainsäädäntö sen sallii.

 

Henkilötietojen katselu, päivitys ja korjaus

Voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus kerran kalenterivuodessa saada maksutta tieto siitä, mitä henkilötietoja sinusta käsitellään, riippumatta siitä, miten ne on kerätty. Tätä tietoa sinun on pyydettävä meiltä kirjallisesti. Lain mukaan pyyntö on lähetettävä henkilökohtaisesti allekirjoitettuna, kirjallisesti, kohdassa Yhteystiedot mainittuun osoitteeseen.

Miss Mary haluaa varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajantasaisia. Jos jokin Miss Marylle antamasi tieto, esim. sähköpostisi, nimesi tai maksutietosi, muuttuu, tai jos haluat sulkea käyttäjätilisi, ole ystävällinen ja ilmoita oikeat tiedot Miss Marylle sähköpostitse. Sinulla on oikeus milloin tahansa vaatia henkilötietojesi korjausta, estoa tai poistamista.

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa perua antamasi hyväksyntä henkilötietojen käsittelylle. Tällainen esto on mahdollista asettaa koskemaan ainoastaan tiettyä osaa käsittelystä, esim. suoramarkkinointiin liittyvää.

 

Linkit

Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille. Nämä tietosuojasäännöt koskevat ainoastaan tätä verkkosivua. Avatessasi linkin toiselle sivustolle sinun on tutustuttava kyseisen sivuston tietosuojamenettelyihin erikseen. Huomaa, että Miss Mary ei ole vastuussa siitä, miten muut sivustot käsittelevät henkilötietojasi.

 

Muutokset tietosuojasäännöstöön

Miss Mary pidättää oikeuden muuttaa näitä tietosuojasääntöjä milloin tahansa siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi.  Kaikki muutokset tietosuojasääntöihin julkaistaan verkkosivullamme.

 

Yhteystiedot

Pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyden Miss Maryn asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa otayhteytta@missmary.fi. Asiakaspalveluun voi myös ottaa yhteyden puhelimitse numerossa 09-42419003 ma–pe klo 09.00–16.00

Miss Maryn tietosuojavastaavaan saa yhteyden kirjeitse osoitteessa:

Personuppgiftsombudet
Miss Mary of Sweden OÜ
Mahtra 30C
Tallinn City
Harju 13811
Viro

Lainsäädäntö

Nämä ehdot ovat Viron lainsäädännön alaisia ja sen mukaan luotuja. Yhdistyneiden Kansakuntien Yleissopimus kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista (CISG) on nimenomaisesti poissuljettu näistä ehdoista. Kumpikin osapuoli hyväksyy, että nämä ehdot ovat Viron tuomioistuimien alaisia, sulkematta pois muiden maiden tuomioistuimia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nostaa kanteen oikeuksistasi kuluttajana näihin kauppaehtoihin liittyen joko Virossa tai omassa EU-maassasi.