Miss Maryn tietosuojalausunto | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Miss Maryn tietosuojalausunto

Miss Mary suojaa yksityisyyttäsi ja pyrkii aina korkean tason tietosuojaan. Tämä tietosuojalausunto kuvaa, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Se kuvaa myös sinun oikeutesi ja meidän velvollisuutemme.

On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojalausunnon, ja tunnet olosi turvalliseksi liittyen tekemäämme henkilötietojesi käsittelyyn. Voit aina ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää. 

Mitä henkilötiedot ovat, ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa?

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka suoraan tai epäsuoraan voidaan liittää tiettyyn luonnolliseen henkilöön.  Myös tietokoneella käsiteltäviä kuvia ja äänitallenteita voidaan pitää henkilötietoina, vaikka nimiä ei mainittaisi. Salatut tiedot ja erilaiset sähköiset tunnisteet (esim. IP-osoite) ovat henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojen käsittelyä on kaikki, mitä tapahtuu henkilötietoihin liittyen. Jokainen henkilötiedoille tehty tapahtuma on käsittelyä riippumatta siitä, tehdäänkö se automaattisesti vai ei. Esimerkkejä tavallisista käsittelyistä ovat kerääminen, rekisteröinti, järjestäminen, jäsentely, tallennus, muokkaaminen, siirtäminen ja poistaminen.

Kuka on vastuussa keräämistämme henkilötiedoista?

Miss Mary of Sweden OÜ, yritysnumero 10194063, osoite Mahtra 30C, Tallinn city, Harju county, Estland, on rekisterinpitäjä yrityksen henkilötietojen käsittelyssä.

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta asiakkaana, ja miksi?

Voidaksemme käsitellä tilauksen/oston.

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Nimi. Henkilötunnus.
    • Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
    • Ostotiedot (esim. mitä tuotteita on tilattu, tai mitä tuotteita toimitetaan toiseen osoitteeseen).
    • Käyttäjätiedot Omille sivuillesi (vain asiakkaat, jotka ovat rekisteröineet asiakasprofiilin).

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Toimitus (mukaan lukien toimitusilmoitus ja toimitukseen liittyvä yhteydenpito).
    • Henkilöllisyyden ja iän tarkistaminen.
    • Maksun käsittely (mukaan lukien analyysi mahdollisista maksutavoista, jotka voivat sisältää maksuhistorian tarkastuksen maksupalvelujen toimittajiltamme). HUOM.: Miss Mary ei ota vastaan tai tallenna luottotietoja asiakkaistamme. Maksupalvelujen toimittajamme tekee luottopäätöksen ja ratkaisee, voiko osto tapahtua valitulla maksuvaihtoehdolla.
    • Osoitteen tarkastus väestötietojärjestelmästä.
    • Reklamaatio- ja takuuasioiden käsittely.

 

  • Oikeutettu peruste:
    • Ostosopimuksen täytäntöönpano. <a href="https://www.missmary.fi/yleiset-kauppaehdot" name="Cookie" title="Cookie">https://www.missmary.fi/yleiset-kauppaehdot</a> Henkilötietojesi keräämistä vaaditaan, jotta voimme täyttää velvoitteemme ostosopimuksen mukaisesti. Jos tietoja ei anneta, velvoitteitamme ei voida täyttää, ja meidän on pakko estää ostosi.

 

  • Säilytysaika:
    • Kunnes ostos on tehty (mukaan lukien toimitus ja maksu), ja lisäksi 36 kuukautta sen jälkeen, jotta voimme käsitellä mahdolliset reklamaatio- ja takuuasiat.
    •  

Täyttääksemme yrityksen lainmukaiset velvoitteet

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Nimi.
    • Henkilötunnus.
    • Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
    • Maksuhistoria.
    • Maksutiedot.
    • Kirjeenvaihtosi.
    • Tiedot ostoajankohdasta, ostopaikasta, mahdolliset virheet/valitukset.
    • Käyttäjätiedot Omille sivuillesi (vain asiakkaat, jotka ovat rekisteröineet asiakasprofiilin).

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Tarpeellinen käsittely yrityksen lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi lain vaatimusten, tuomion tai viranomaispäätöksen mukaan (esim. kirjanpitolaki, rahanpesulaki tai säädökset tuotevastuusta ja tuoteturvallisuudesta, jotka voivat vaatia viestinnän ja tietojen suuntaamista yleisölle ja asiakkaille tuotehälytyksinä ja tuotteiden takaisinvetoina esimerkiksi vian tai terveydelle vaarallisen tuotteen vuoksi).

 

  • Oikeutettu peruste
    • Lainmukainen velvoite. Henkilötietojesi keräämistä vaaditaan lain mukaan. Jos tietoja ei anneta, lainmukaista velvollisuuttamme ei voida toteuttaa ja meidän on pakko estää ostosi.

 

  • Säilytysaika:
    • Kunnes ostos on suoritettu (mukaan lukien toimitus ja maksu), sekä lain vaatimusten mukaisesti, esim. kirjanpitolaki 7 vuotta.

Voidaksemme käsitellä asiakaspalveluasiat

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Henkilötunnus.
    • Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
    • Kirjeenvaihtosi.
    • Tiedot ostoajankohdasta, ostopaikasta, mahdolliset viat/valitukset.
    • Laitteistosi tekniset tiedot.
    • Käyttäjätiedot Omille sivuillesi (vain asiakkaat, jotka ovat rekisteröineet asiakasprofiilin).

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Viestintä ja mahdollisiin kysymyksiin vastaaminen asiakaspalvelussa (puhelimitse tai digitaalisissa kanavissa, mukaan lukien sosiaaliset mediat).
    • Tunnistaminen.
    • Mahdollisten valitus- ja tukiasioiden selvittäminen (mukaan lukien tekninen tuki).

 

  • Oikeutettu peruste
    • Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen toteuttaaksemme meidän ja sinun oikeutetut edut asiakaspalvelutehtävien käsittelyssä.

 

  • Säilytysaika:
    • Kunnes asiakaspalvelutehtävä on suoritettu, ja lisäksi 36 kuukautta sen jälkeen, jotta voimme käsitellä mahdolliset jatkokysymykset, reklamaatio- ja takuuasiat.

 

Voidaksemme toteuttaa ja käsitellä osallistumisen kilpailuihin ja/tai tapahtumiin.

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Nimi.
    • Henkilötunnus tai ikä.
    • Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
    • Kilpailuun annetut tiedot.
    • Tapahtuman arviointiin jätetyt tiedot

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Viestintä ennen kilpailuun tai tapahtumaan osallistumista ja sen jälkeen (esim. ilmoittautumisten vahvistus, kysymykset tai arvioinnit).
    • Tunnistaminen ja iän tarkistus.
    • Voittajan valinta ja ilmoitus mahdollisista palkinnoista.

 

  • Oikeutettu peruste
    • Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen toteuttaaksemme meidän ja sinun oikeutetut edut käsiteltäessä osallistumistasi kilpailuihin ja/tai tapahtumiin.

 

  • Säilytysaika:
    • Kilpailun tai tapahtuman (mukaan lukien mahdollinen arviointi) kestoaika.

Palveluidemme, tuotteidemme ja järjestelmämme arviointi, kehittäminen ja parantaminen asiakkaitamme varten.

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Ikä.
    • Sukupuoli.
    • Asuinpaikkakunta.
    • Kirjeenvaihto ja palaute palveluistamme sekä tuotteistamme.
    • Osto- ja käyttötiedot (esim. napsautus- ja käyntihistoria).
    • Tekniset tiedot käytettävästä laitteesta ja sen asetuksista (esim. kieliasetus, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä,

näytön tarkkuus ja alusta).

  • Tiedot siitä, miten olet ollut vuorovaikutuksessa kanssamme, eli miten olet käyttänyt palvelua, sisäänkirjautumistapa, missä ja kuinka kauan olet vieraillut eri sivustolla, vastausajat, latausvirheet, miten saavut palveluihin ja poistut niistä, jne.

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Palveluiden muokkaaminen käyttäjäystävällisemmiksi (esim. käyttäjärajapinnan muuttaminen tietovirran yksinkertaistamiseksi, tai korostaaksemme toimintoja, joita asiakkaat käyttävät usein digitaalisissa kanavissamme).
    • Aineiston kerääminen tuote- ja logistiikkavirtojen parantamiseksi (esim. voidaksemme ennustaa ostoja, varastoja ja toimituksia).
    • Aineiston kerääminen valikoimamme kehittämiseksi ja parantamiseksi.
    • Aineiston kerääminen resurssitehokkuutemme kehittämiseksi ja parantamiseksi ympäristö- ja kestävyysperiaatteiden näkökulmasta (esim. tehostamalla ostoja ja suunnittelemalla toimituksia).
    • Aineiston kerääminen tarkoituksena suunnitella tuotevarastoja, asiakaspalautuskeskuksia ja mahdollisia uusia myymälöitä.
    • Antaa asiakkaillemme mahdollisuuksia vaikuttaa valikoimaamme.
    • Aineiston kerääminen IT-järjestelmämme parantamiseksi, tarkoituksena yleinen turvallisuuden parantaminen yrityksessä ja vierailijoillemme/asiakkaillemme.
    • Keräämiemme tietojen analysoinnit tarkoitusta varten. Keräämiemme tietojen perusteella (esim. ostohistoria, ikä ja sukupuoli) sinut lajitellaan asiakasryhmään (ns. asiakassegmenttiin), jota varten tehdään sitten analyysejä yhdistetyistä tiedoista tunnistamattomien tietojen avulla, ilman, että niitä voi yhdistää sinuun yksilönä. Analyysien perustella muodostetaan perusta sille, mitä tuotteita ostamme ja miten kehitämme verkkokauppaamme.

 

  • Oikeutettu peruste
    • Oikeutettu etu. Käsittely on tarpeen toteuttaaksemme meidän ja asiakkaidemme oikeutettuja etuja: palveluidemme, tuotteidemme ja järjestelmiemme arviointi, kehittäminen ja parantaminen.

 

  • Säilytysaika:
    • 36 kuukautta keräämisestä

 

 

 

Voidaksemme estää palvelun väärinkäytön tai estääksemme, torjuaksemme ja ehkäistäksemme rikokset yritystä vastaan.

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Henkilötunnus.
    • Osto- ja käyttötiedot (esim. napsautus- ja käyntihistoria).
    • Tekniset tiedot käytettävästä laitteesta ja sen asetuksista (esim. kieliasetus, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön tarkkuus ja alusta).
    • Tiedot siitä, miten digitaalisia palveluitamme käytetään.

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Mahdollisten petosten tai muiden rikostapausten estäminen ja selvitys.
    • Roskapostien, tietojen kalastelun, häirinnän, laittoman käyttäjätilien sisäänkirjautumisyritysten tai muiden sellaisten toimien estämiseksi, jotka ovat lainvastaisia tai vastoin osto-, jäsen- tai palveluehtojamme.
    • IT-ympäristömme suojaaminen ja parantaminen hyökkäyksiä ja tietomurtoja vastaan.

 

  • Oikeutettu peruste
    • Lainmukaisten velvoitteiden täyttäminen (jos sellaisia on), vaihtoehtoisesti oikeutettu etu. Jos mitään lainmukaista velvoitetta ei ole, käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi, eli palvelun väärinkäytön estämiseksi tai estääksemme, torjuaksemme ja ehkäistäksemme rikokset yritystä vastaan.

 

  • Säilytysaika:
    • 24 kuukautta keräämisestä.

 

Voidaksemme hallinnoida asiakasprofiiliasi ja voidaksemme luoda Omat sivut, sekä voidaksemme toimittaa henkilökohtaisesti mukautetun kokemuksen palveluistamme.

 

  • Kerätyt henkilötiedot
    • Nimi.
    • Henkilötunnus.
    • Ikä
    • Sukupuoli
    • Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
    • Ostohistoria.
    • Maksuhistoria.
    • Maksutiedot.
    • Käyttäjänimi ja salasana.
    • Profiilisi asetukset ja henkilökohtaiset valintasi.
    • Osto- ja käyttötiedot (esim. napsautus- ja käyntihistoria).
    • Eri viestintäkanaviin liittyvät asiakasvalinnat
    • Osoitetiedot väestörekisterikeskuksen, PostNordin, Bringin kautta.
    • Kirjeenvaihto ja palaute palveluistamme sekä tuotteistamme.
    • Tekniset tiedot käytettävästä laitteesta ja sen asetuksista (esim. kieliasetus, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä,

näytön tarkkuus ja alusta).

  • Tiedot siitä, miten olet ollut vuorovaikutuksessa kanssamme, eli miten olet käyttänyt palvelua, sisäänkirjautumistapa, missä ja kuinka kauan olet vieraillut eri sivustolla, vastausajat, latausvirheet, miten saavut palveluihin ja poistut niistä, jne.

 

  • Suoritettavat käsittelyt
    • Sisäänkirjautumistoiminnon luominen.
    • Henkilöllisyytesi ja ikäsi varmistaminen.
    • Oikeiden ja ajan tasalla olevien tietojen ylläpitäminen.
    • Mahdollisuus sinulle seurata ostojasi ja maksuhistoriaasi.
    • Sinun asiakkaana tekemiesi valintojen käsittely (esim. profiilisi ja asetuksesi).
    • IT-ympäristömme suojaaminen ja parantaminen hyökkäyksiä ja tietomurtoja vastaan.
    • Henkilökohtaisesti mukautetun sisällön luominen, esim. sopivat tuotesuositukset ja muut vastaavat toimet, jotka tarkoittavat sinulle helpompaa käyttöä.
    • Palveluidemme käytön yksinkertaistaminen (esim. säilytämme suosikit tulevien ostojen helpottamiseksi tai muistutamme unohdetuista / hylätyistä ostoskoreista).
    • Henkilökohtainen viestintä toimintasi perusteella.
    • Keräämiemme tietojen analysoinnit tarkoitusta varten. Teemme analyysin yksilötasolla keräämiemme tietojen perusteella (esim. osto- ja napsautushistoria). Analyysin perusteella toteutamme viestintää kanssasi, ja teemme sinulle tarjouksia ja annamme tietoja.

 

  • Oikeutettu peruste
    • Omat sivut -käyttäjäsopimuksen toteuttaminen. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely vaatii, että voimme täyttää velvoitteemme käyttäjäsopimuksen mukaisesti. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme, ja meidän on pakko estää rekisteröitymisesi Omille sivulle.

 

  • Säilytysaika:
    • Siihen saakka kunnes Omat sivut suljetaan. Tämä voi tapahtua milloin tahansa sinun pyynnöstäsi, tai automaattisesti, jos sivuja ei käytetä 48 kuukauteen.

Mistä eri lähteistä haemme henkilötietojasi?

Meille itse luovuttamiesi tietojen lisäksi tai niiden tietojen lisäksi, joita keräämme ostoistasi ja, siitä miten käytät palveluitamme, voimme myös saada henkilötietoja joiltakin muilta tahoilta (ns. kolmannet osapuolet). Kolmannelta osapuolelta keräämämme tiedot ovat osoitetietoja virallisista rekistereistä, jotta voimme varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden.

Kenelle voimme luovuttaa henkilötietojasi?

Henkilötietojen käsittelijä.

Jotta voimme tarjota palveluitamme, luovutamme henkilötietojasi yritykselle, joka toimii henkilötietojen käsittelijänämme. Tietojen käsittelijä on yritys, joka käsittelee tietoja puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti. Meillä on henkilötietojen käsittelijöitä, jotka auttavat meitä:

  1. Kuljetukset (logistiikkayritykset ja huolitsijat).
  2. Maksupalvelujen tarjoajat (korttimaksuja tilittävät yritykset, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat).
  3. Markkinointi (painatus ja jakelu, sosiaaliset mediat, mediatoimistot tai mainostoimistot).
  4. IT-palvelut (yritykset, jotka hoitavat IT-ratkaisujemme tarpeellisen käytön, teknisen tuen ja ylläpidon).

Kun henkilötietosi jaetaan henkilötietojen käsittelijän kanssa, se tapahtuu vain niitä tarkoituksia varten, joihin olemme keränneet tietoja (esim. voidaksemme täyttää ostosopimuksen tai käyttäjäsopimuksen mukaiset velvoitteemme Omilla sivuilla). Valvomme kaikkia henkilötietojen käsittelijöitämme varmistaaksemme, että he voivat antaa riittävät takuut henkilötietojen turvallisuudesta ja salassapidosta. Meillä on kaikkien henkilötietojen käsittelijöiden kanssa kirjalliset sopimukset, joiden mukaan he takaavat käsiteltävien henkilötietojen turvallisuuden ja sitoutuvat noudattamaan turvallisuusvaatimuksiamme sekä henkilötietojen kansainvälisen siirron rajoituksia ja vaatimuksia.

Yritykset, jotka ovat itsenäisiä rekisterinpitäjiä.

Jaamme henkilötietojasi tiettyjen yritysten kanssa, jotka ovat itsenäisiä rekisterinpitäjiä. Kun yritys on itsenäinen rekisterinpitäjä, se tarkoittaa, että me emme hallitse sitä, miten yritykselle luovutettuja henkilötietoja käsitellään. Itsenäisiä rekisterinpitäjiä, joille jaamme henkilötietojasi, ovat:

  1. Valtion viranomaiset (poliisi, verovirasto tai muut viranomaiset), jos olemme lain mukaan velvollisia tekemään niin, tai epäiltäessä rikosta.
  2. Yritykset, jotka huolehtivat yleisestä tavaroiden kuljetuksesta (logistiikkayritykset ja huolitsijat).
  3. Yritykset, jotka tarjoavat maksupalveluja (korttimaksuja tilittävät yritykset, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat).

Kun henkilötietojasi jaetaan yritykselle, joka on itsenäinen rekisterinpitäjä, kyseisen yrityksen tietosuojalausunto ja henkilötietojen käsittelyn käytännöt ovat voimassa.

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Pyrimme aina siihen, että henkilötietosi käsitellään EU:n/ETA:n alueella, ja että kaikki omat IT-järjestelmämme ovat EU:n/ETA:n alueella. Kokonaisvaltaisen tuen ja ylläpidon yhteydessä voimme silti olla pakotettuja siirtämään tietoja EU:n/ETA-alueen ulkopuolelle, jos esimerkiksi jaamme henkilötietojasi sellaisen tietojen käsittelijän kanssa, joka joko itse tai alihankkijansa kautta sijaitsee EU:n/ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Tietojen käsittelijä saa tässä tapauksessa haltuunsa vain sen osan, joka on olennaista käyttötarkoitukselle.

Riippumatta siitä, missä maassa henkilötietojasi käsitellään, ryhdymme kaikki kohtuullisiin lainmukaisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimiin varmistaaksemme, että turvallisuustaso on sama kuin EU:ssa/ETA-alueella.

Jos henkilötietoja käsitellään EU:n/ETA-alueen ulkopuolella, taataan suojaustaso joko EU-komission päätöksellä kyseisen maan riittävästä turvallisuustasosta, tai ns. riittävien suojatoimien käyttämisellä. Esimerkkejä riittävistä suojatoimista ovat hyväksytyt käytänteet vastaanottajamaassa, EU:n mallisopimuslausekkeet, sitovat yritysten sisäiset säädökset, tai Privacy Shield -järjestely. Jos haluat kopion toteutettujen suojatoimien tiedoista tai tietoja siitä, missä ne on tehty, voit ottaa yhteyttä meihin.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Emme koskaan säilytä henkilötietojasi pidempään, kuin on tarpeen kyseistä tarkoitusta varten. Katso lisää erityisestä säilytysajoista kunkin tarkoituksen kohdalta.

Mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä?

Oikeus käyttää tietoja (ns. rekisteriote).

Olemme aina avoimia ja läpinäkyviä siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jos haluat tarkempaa tietoa siitä, miten käsittelemme juuri sinun tietojasi, voit pyytää saada tietosi nähtäväksi (tiedot annetaan rekisteriotteen muodossa, ja siinä ilmoitetaan tarkoitus, henkilötietojen kategoriat, vastaanottajien kategoriat, säilytysajat, tiedot mistä tiedot on kerätty ja käytetäänkö automaattista päätöksentekoa).

Huomaa, että jos vastaanotamme pyynnön käyttää tietoja, tulemme pyytämään lisätietoja varmistaaksemme pyyntösi tehokkaan käsittelyn ja sen, että tiedot annetaan oikealle henkilölle.

Oikeus korjata tiedot.

Voit pyytää henkilötietojesi korjaamista, jos tiedot ovat virheellisiä. Mainitun tarkoituksen puitteissa sinulla on myös oikeus täydentää mahdollisia puutteellisia henkilötietoja.

Huomaa, että koska sinulla on pääsy Omille sivuille Miss Mary -verkkosivustolla, voit muuttaa tiettyjä tietoja siellä suoraan Omien sivujen kautta.

Oikeus poistaa tiedot.

Voit pyytää sinua koskevien henkilötietojen poistamista, jos:

  1. Tiedot eivät enää ole tarpeellisia niitä tarkoituksia varten, joihin ne kerättiin ja niitä käsiteltiin. Vastustat oikeutetun edun perusteella tekemäämme intressivertailua, ja sinun syysi vastustamiseen on painavampi kuin meidän oikeutettu etumme.
  2. Vastustat käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.
  3. Henkilötietoja käsitellään lainvastaisella tavalla.
  4. Henkilötiedot on poistettava täyttääksemme meitä velvoittavat lainmukaiset velvoitteet.

Huomaa, että meillä voi olla oikeus kieltäytyä pyynnöstäsi, jos se koskee lainmukaisia velvollisuuksiamme, jotka estävät meitä välittömästi poistamasta tiettyjä henkilötietoja. Nämä velvollisuudet sisältyvät kirjanpito- ja verolainsäädäntöön, pankki- ja rahanpesulainsäädäntöön, sekä myös kuluttajansuojalainsäädäntöön. On myös mahdollista, että käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos emme voi suostua poistopyyntöön, estämme sen sijaan henkilötietojen käytön muuhun tarkoitukseen kuin siihen, joka estää pyydetyn poiston.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.

Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Jos kiistät, että käsittelemämme henkilötiedot ovat oikein, voit pyytää rajoitettua käsittelyä siksi ajaksi, jonka tarvitsemme tarkastaaksemme, ovatko henkilötiedot oikein. Jos emme enää tarvitse henkilötietoja mainittuihin tarkoituksiin, mutta sinä sitä vastoin tarvitse niitä oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, voit pyytää tietojen rajoitettua käsittelyä meillä. Se tarkoittaa, että voit pyytää, että emme poista tietojasi.

Jos olet vastustanut oikeutetun edun intressivertailua, jonka olemme tehneet laillisena perusteena tarkoitukselle, voit pyytää rajoitettua käsittelyä siksi ajaksi, jonka tarvitsemme tarkistaaksemme, ovatko oikeutetut etumme painavammat kuin sinun etusi saada tiedot poistettua.

Jos käsittelyä on rajoitettu jonkin yllä olevan tilanteen mukaan, saamme varsinaisen säilytyksen lisäksi käsitellä tietoja vain oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, jonkun muun oikeuksien turvaamiseksi, tai jos olet antanut suostumuksesi käsittelyyn.

Oikeus vastustaa tietyn tyyppistä käsittelyä.

Sinulla on aina oikeus välttyä suoramarkkinoinnilta ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu intressien vertailuun.

Oikeutettu etu: Tapauksissa, joissa käytämme oikeutettua etua perusteena, sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä. Voidaksemme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä tällaisen vastustuksen jälkeen, meidän on voitava osoittaa kyseiselle käsittelylle pakottava perusteltu syy, joka on painavampi kuin sinun etusi, oikeutesi tai vapautesi. Muussa tapauksessa saamme käsitellä tietoja vain oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Suoramarkkinointi (mukaan lukien analyysit, jotka suoritetaan suoramarkkinointitarkoituksessa):

Sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointiin. Vastustus käsittää myös henkilötietojen analyysit (ns. profilointi), jotka tehdään suoramarkkinointitarkoituksessa. Suoramarkkinoinnilla tarkoitetaan kaiken tyyppisiä markkinointitoimia (esim. postin, sähköpostin ja tekstiviestin avulla). Markkinointitoimia, jotka sinä asiakkaana olet aktiivisesti valinnut käyttääksesi jotain palveluistamme tai muulla tavalla ilmaissut meille haluavasi tietää lisää palveluistamme, ei lasketa suoramarkkinoinniksi (esim. tuotesuositukset tai muut toiminnot ja tarjoukset Omilla sivuilla).

Jos vastustat suoramarkkinointia, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn sitä tarkoitusta varten, samoin kuin lopetamme kaikentyyppiset suoramarkkinointitoimet.

Huomaa, että sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kanavia käytämme postituksiin ja henkilökohtaisiin tarjouksiin. Voit esimerkiksi valita, että saat tarjouksia meiltä vain sähköpostitse, mutta et kuvastoa. Tässä tapauksessa sinun ei tule vastustaa henkilötietojen käsittelyä sellaisenaan, vaan voit sen sijaan rajoittaa viestintäkanaviamme (muuttamalla asetuksia Omilla sivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun).

Oikeus tietojen siirtoon.

Jos oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu joko suostumukseesi tai kanssasi sopimamme sopimuksen täytäntöönpanoon, sinulla on oikeus vaatia saada tiedot, jotka koskevat sinua, ja jotka olet antanut meille siirrettäviksi toiselle rekisterinpitäjälle (ns. tietojen siirrettävyys). Edellytys tietojen siirrettävyydelle on, että siirto on teknisesti mahdollinen ja voi tapahtua automaattisesti.

Miten käsittelemme henkilötunnuksia?

Käsittelemme henkilötunnustasi vain, kun se on selvästi perusteltua tarkoitukseen nähden, välttämätön varmaa tunnistusta varten, tai jos on olemassa jokin muu merkittävä syy. Minimoimme aina henkilötunnuksesi käytön mahdollisimman suuressa laajuudessa käyttämällä mahdollisuuksien mukaan syntymäaikaasi sen sijaan.

Mitä evästeet ovat, ja miten käytämme niitä?

Evästeet ovat pieniä, kirjaimia ja lukuja sisältäviä tekstitiedostoja, joka lähetetään verkkopalvelimeltamme ja tallennetaan selaimellesi tai laitteeseesi. Miss Mary käyttää seuraavia evästeitä:

  1. Ensisijaiset evästeet (verkkosivustomme asettamat evästeet).
  2. Kolmannen osapuolen evästeet (evästeet, jotka asettaa kolmannen osapuolen verkkosivusto, esim. Google Analytics, jota käytämme analyysien tekemiseen).
  3. Istuntoevästeet (tilapäinen eväste, joka häviää, kun suljet verkkoselaimen tai laitteen).
  4. Pysyvät evästeet (evästeet, jotka säilyvät tietokoneellasi tiettyyn aikarajaa saakka tai kunnes poistat ne).
  5. Vastaavat tekniikat (tekniikat jotka tallentavat tietoja verkkoselaimeesi tai laitteellesi evästeitä vastaavalla tavalla).

Käyttämämme evästeet parantavat tarjoamiamme palveluita. Jotkin palveluistamme tarvitsevat evästeitä toimiakseen oikein, kun taas jotkin evästeet parantavat palveluitamme sinulle. Käytämme evästeitä saadaksemme analyyttistä tietoja palveluiden käytöstäsi, ja säästääksemme toiminnallisia asetuksia, kuten kieli ja muut tiedot. Käytämme evästeitä myös voidaksemme kohdistaa sinulle olennaista markkinointia. Voit lukea lisää Miss Maryn käyttämistä evästeistä. <a href="https://www.missmary.fi/ev-steiden-k-ytt" name="Cookie" title="Cookie">https://www.missmary.fi/ev-steiden-k-ytt</a>

Voitko itse ohjata evästeiden käyttöä?

Kyllä! Verkkoselaimesi tai laitteesi antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa asetuksia evästeiden käytöstä ja laajuudesta. Mene verkkoselaimesi tai laitteesi asetuksiin lukeaksesi lisää, miten säädät evästeiden asetuksia. Esimerkkejä siitä, mitä voit muokata, ovat kaikkien evästeiden esto, vain ensisijaisten evästeiden hyväksyminen, tai evästeiden poistaminen, kun suljet verkkoselaimen. Huomioi, että tietyt palvelumme eivät ehkä toimi, jos estät tai poistat evästeet. Voit lukea lisää evästeistä Ruotsin Posti- ja telehallituksen verkkosivuilta, pts.se.

Miten henkilötietojasi suojataan?

Käytämme IT-järjestelmää suojataksemme henkilötietojen luottamuksellisuutta ja eheyttä sekä pääsyä niihin. Olemme toteuttaneet erityisiä turvatoimia suojataksemme henkilötietojasi laitonta tai asiatonta käsittelyä vastaan (kuten luvaton käyttö, hävittäminen, tuhoaminen tai vahingoittaminen). Vain niillä henkilöillä, joilla on todellinen syy käsitellä henkilötietojasi voidaksemme täytyy mainitun tarkoituksen, on pääsy tietoihisi.

Miten otat helpoiten yhteyttä meihin tietosuoja-asioissa?

Koska otamme tietosuojan erittäin vakavasti, meillä on asiakaspalvelussamme erityisiä työntekijöitä, jotka käsittelevät juuri näitä asioita. Voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteessa dataskydd@missmary.se. Jos olet sitä mieltä, että työntekijämme eivät voi auttaa sinua, tai että olemme käsitelleet henkilötietoja virheellisesti, voit tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle.

Saatamme tehdä muutoksia tietosuojalausuntoomme. Tietosuojalausunnon uusin versio on aina saatavana tällä verkkosivustolla. Jos päivityksillä on huomattava vaikutus henkilötietojen käsittelyyn (esimerkiksi henkilötietojen käyttötarkoituksen tai kategorian muutos), tai jos päivityksillä ei ole huomattavaa vaikutusta käsittelyyn, mutta niillä voi olla huomattava vaikutus sinulle, saat tiedot Missmary.se-sivustolta ja sähköpostitse (jos olet antanut sähköpostiosoitteen) hyvissä ajoin ennen kuin päivitykset tulevat voimaan. Kun asetamme päivitystiedot saataville, selitämme myös päivitysten merkityksen ja sen, miten ne voivat vaikuttaa sinuun.

 

Tietosuojalausuntoa viimeksi päivitetty 23.5.2018.