KOKOA LIIVIVALIKOIMA: 5 KOHDAN MUISTILISTA | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

KOKOA LIIVIVALIKOIMA: 5 KOHDAN MUISTILISTA

Näin helposti kokoat oman perusliivivalikoimasi

Kuinka monet rintaliivit naisella pitäisi olla? Aivan kuten muunkin vaatekaapin sisällön osalta, on hyvä välillä käydä läpi, mitä alusvaatelaatikosta löytyy. Muutamilla liivityypeillä pääsee pitkälle oman perusvalikoiman kokoamisessa ja suunnittelussa. Seuraavassa käydään läpi viidenlaiset liivit, jotka meidän mielestämme pitäisi löytyä joka naisen vaatekaapista ja jotka kattavat useimmat tarpeet.

 

SUJUVAA JA FUNKTIONAALISTA ARKEEN

Jokainen nainen tarvitsee hyvät funktionaaliset liivit, jotka sopivat arkikäyttöön, muovaavat povea ja ovat sopivan diskreetit tiukkojen tai ohuiden vaatteiden alla. T-paitaliiveissä yhdistyvät kaikki nämä ominaisuudet niiden muotoonpuristettujen, sileiden ja saumattomien kuppien ansiosta. Ne ovat täydelliset töihin ja melkein koko ajan käytettäväksi. Suosituimmat värit ovat valkoinen ja beige, mutta mustakin on totta kai klassikko.

Vasemmalta kaarituelliset T-paitaliivit Keep Fresh -materiaalista sekä kaarituettomat Smoothly -T-paitaliivit 

Kun valitset liivejä arkikäyttöön, on järkevää valita funktionaalinen materiaali, kuten spacer, joka antaa kehon hengittää ja estää liivejä hiostamasta. T-paitaliivejä on saatavana myös ilman toppausta. Huomaamattomien liivien ei myöskään aina tarvitse olla muotoonpuristetut. On olemassa liivejä myös huomaamattomilla kupin saumoilla. Hyvä esimerkki on Broderie Anglais jossa on hyvin huomaamattomat litteät kupinsaumat.

 

RENTOON OLEMISEEN

Ihanan rentoihin päiviin suosittelemme erityisen pehmeitä liivejä, jotka sopivat kotona oleiluun. Optimaaliset comfort-liivit ovat niin miellyttävät, että niitä tuskin huomaa päällä. Materiaaleista hyviä ovat puuvilla ja miellyttävä joustopitsi sekä pehmustetut olkaimet, jotka eivät hierrä hartioita.

Vasemmalta kaarituettomat comfort-liivit Sleep & Relax pehmeää joustopitsiä, Broderie Anglais ihanaa puuvillaa ja Lovely Lace sivutuilla

ARJEN LIIKUNTAAN

Kaikki naiset eivät käy kuntosalilla tai lenkillä tai harrasta intensiivistä urheilua, joka vaatii varsinaisia kompressioliivejä, mutta suurin osa tarvitsee kuitenkin aktiviteettiliivit, jotka ovat kevyempi versio urheiluliiveistä ja pitävät poven paikallaan kevyemmässä liikunnassa, kuten kuntokävelyssä, joogassa tai patikoidessa.

Vasemmalta: Smoothly ja Cotton Simplex ovat erinomaisia aktiviteettiliivejä.

HIENOMPIIN TILAISUUKSIIN

Erityisen hohdokkaiden liivien pukeminen juhlaan, häihin tai erityiseen tilaisuuteen saa aikaan kauttaaltaan hyvin pukeutuneen olon ja saa sinut säteilemään iloa ja itseluottamusta. Kun tuntee olevansa hienossa alusasussa, se näkyy päälle päin: usein jopa ryhti paranee aavistuksen. Kauneus alkaa vaatteiden alta.

Vasemmalta: Meadow Dreams -kaaritukiliivit, Floral Sun -kaaritukiliivit ja Dreamscape -kaaritukiliivit Lars Wallinin ylellisestä Visionary-mallistosta.


HIEMAN YLIMÄÄRÄISTÄ TUKEA

Useimmat naiset kaipaavat hieman apua sulojensa kohottamiseen, ja miellyttävän tuntuiset, istuvat kaaritukiliivit suoriutuvat tästä tehtävästä parhaiten. Istuvat kaaritukiliivit eivät tunnu epämukavilta tai purista mistään. Aiemmassa artikkelissa enemmän aiheesta "Nöin saat kaaritukiliivit tuntumaan aina mukavilta"

Vasemmalta: Amsterdam -kaaritukiliivit sivutuilla, Flames -kaaritukiliivit pitsisomistein ja täysin topatut Joy -kaaritukiliivit antavat hyvän tuen ja kohotuksen povelle.

Tietysti on olemassa monia liivityyppejä, mutta näillä liiveillä pääsee pitkälle ja näistä saa hyvän perustan, jota voi ajan mittaan kasvattaa mielensä mukaan. Oman maun ja elämäntyylin mukaan voi tietysti omistaa esimerkiksi useampia erilaisia T-paitaliivejä tai ylellisiä juhlaliivejä, mutta meidän mielestämme useimpien naisten kaapissa pitäisi olla ainakin yhdet. Hyvä peukalosääntö on, että mitä enemmän liivejä kaapista löytyy, sitä pidempään yksittäiset liivit säilyvät käyttökelpoisina. Näin liivit saavat rauhassa levätä käyttökertojen välissä, sillä nekin tarvitsevat aikaa palautumiseen.


 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.