Kohottavia kokemuksia – kun oikeat alusvaatteet mullistavat elämän | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Kohottavia kokemuksia – kun oikeat alusvaatteet mullistavat elämän

Vääränlaisten liivien käyttö voi tehdä arjesta tuskaa. Kun sitten yhtäkkiä löytää täydellisesti istuvat liivit, elämä muuttuu kertaheitolla. Tänään annamme asiakkaittemme kuvailla omin sanoin, miltä heistä tuntui heidän löydettyään Miss Maryn.


Meidän intohimomme on luoda alusvaatteita, ja elämme saamastamme hienosta palautteesta. Vastikään meille soitti erään 100-vuotiaan rouvan tytär, joka tilasi rintaliivit äidilleen. Hän kertoi, että äiti on käyttänyt Miss Maryn liivejä yli 40 vuotta (!) eikä halua käyttää mitään toista merkkiä. Sen kuuleminen lämmitti mieltä.

Kun ajatellaan työhön käyttämäämme aikaa – satoja tunteja jokaisen mallin parissa – ilahdumme tietysti valtavasti saadessamme tällaista myönteistä palautetta. Se on todiste siitä, että kovalla työllämme todella on vaikutusta jonkun toisen elämässä. Esimerkiksi Ray Englannista lähetti meille tämän koskettavan viestin:

”Luulin, etten koskaan löytäisi näin mukavia liivejä. Nyt tilaamani liivit taisivat olla kuudennet Miss Maryltä tilaamani, ja tulen tilaamaan lisää. En ole koskaan pitänyt 38G-koon rinnoistani, mutta olin alistunut siihen ajatukseen, että minun oli joko elettävä epämukavien liivien kanssa tai mentävä leikkaukseen, enkä selviäisi jälkimmäisestä. Teidän liivinne ovat niin ihania, että unohdan kokonaan niiden olevan päälläni, ja muistan rintani vasta, kun riisun liivit nukkumaan mennessä. Liiveissä parasta ovat ihanan leveät, pehmustetut olkaimet – hartioihini painuneet kuopat ovat nyt kokonaan kadonneet. Minulta meni yli puolet 50-vuotisesta elämästäni mukavien liivien löytämiseen, ja vielä vähän aikaa sitten luulin, ettei sellaisia ole olemassakaan. Hyvää työtä, Miss Mary!”

Kotisivullamme jokainen voi kirjoittaa tuotearvioita. Meistä täällä toimistolla on mahtavaa lukea näitä kommentteja siellä, Facebookissa tai suoraan asiakaspalveluun tulleissa viesteissä. Tässä muutamia palauteviestejä:

”Laatu teki minuun suuren vaikutuksen ja se, että joku ymmärtää, että isotkin tytöt haluavat tuntea itsensä naisellisiksi”
Margaret S

”Parhaiten istuvat liivit, jotka minulla on ikinä ollut. Tuki on suurenmoinen ja silti liivit näyttävät todella hyvältä.”
Barbara G liivimallista Flames

Olemme iloisia siitä, että lähetätte niin ahkerasti palautetta – niin risuja kuin ruusujakin. Tuotekehittelylle ei ole sen parempaa lähtökohtaa kuin kuunnella, mitä olemassa olevat asiakkaat sanovat tuotteista. Ja parempia kriitikoita ei ole kuin ne, jotka todella käyttäjät liivejä joka päivä, sekä meidän valmistamiamme että muiden.
 

”Liivit ovat valtavan mukavat ja muotoilevat kauniisti. Ne tuntuvat nuorentavan poveani kymmenellä vuodella.”
Barbara G liivimallista Flames
 

Digitaalisessa maailmassa, jossa elämme, hienoa on se, miten helposti jokainen voi kertoa mielipiteensä ja jakaa kokemuksiaan. Kaikki on läpinäkyvää. Asioiden salaaminen tai epärehellisyys ei ole mahdollista, totuus tulee aina esiin. Siitä me pidämme. Läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat avainsanojamme. Olemme ylpeitä laadustamme ja seisomme sataprosenttisesti tuotteidemme takana. Kaikki se aika, jonka suunnittelijamme ja mallisuunnittelijamme käyttävät kaavojen kokoonpanoon ja sarjontaan näkyy lopputuotteessa ja asiakkailta saamissamme arvioissa.

”Ensimmäinen ostokseni tältä sivustolta, ja liivit istuvat täydellisesti. Niitä ei edes huomaa päällä. Täältä saa vastinetta rahalle.”
Susan R.

”Ensimmäiset liivini, joiden olkaimet eivät valu! Todella mukavat, mutta antavat myös hyvän tuen suurelle povelle. Olen näihin valtavan tyytyväinen.”
Shirley G.Cotton Dots on yksi suosituimmista malleistamme, ja sen tuotesivulta löytyy seuraava herttainen arvostelu, jonka on kirjoittanut Martha H Yhdysvalloista:

”Olen 86-vuotias ja osaan sanoa, ettei ole kovin monia liivejä, jotka sopivat tässä iässä.. mutta nämä todella sopivat, varmaan siksi, että olen nuorempana aina käyttänyt hyviä liivejä, niin että povi pysyi paikoillaan eikä koskaan roikkunut tai hölskynyt. Mutta nämä liivit ovat samanlaiset. Aivan kuin olisin 30 vuotta nuorempi! Voisin lähettää kuvan, jos tietäisin, miten se tehdään! Ja liivit ovat todella mukavatkin.”
Martha H

Jos sinulla itselläsi on mielessä tilata uudet liivit, mutta et osaa päättää, minkä mallin valitsisit, ehdotamme, että käyt lukemassa, mitä muut naiset ovat kirjoittaneet. Saamme arvosteluja maailman eri puolilta: Ruotsista, Saksasta, Yhdysvalloista, Ranskasta, Australiasta, Englannista. On imartelevaa, että niin moni on löytänyt pienen ruotsalaisen tuotemerkkimme.

”Parhaat liivit, jotka minulla on ollut vuosiin. Kokoani 24D on vaikea löytää Australiasta. Miss Mary tarjoaa suurenmoisen valikoiman kauniita liivejä, mutta olen aivan myyty näistä kauniista, valtavan tukevista liiveistä, jotka ovat täydellistä kokoa. Tilasin juuri neljä paria lisää. Kiitos!
Heather A.

”Nämä ovat fantastiset liivit. Etukiinnitettävä malli on loistava ilman selkää painavia hakasia. Totta kai naisten suunnittelemia naisille.”
Frances G.

Jos sinäkin haluat kertoa kokemuksistasi MISS MARY -tuotteista, kerro siitä sosiaalisessa mediassa, kirjoita muutama rivi kotisivuillemme tai kirjoita viesti suoraan asiakaspalveluumme otayhteytta@missmary.fi

Yritämme aina kuunnella kaikkien toiveita, mitä toivotte ja missä haluatte meidän parantavan. Viestejä hyödynnetään tulevien mallistojen tuotekehittelyssä. Autat myös muita naisia löytämään oikean mallin ja saat tilaisuuden tehdä heidän arjestaan parempaa. Tämä on suurenmoinen symbioosi.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.