Esittelemme nyt kevään uutuudet! | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

Esittelemme nyt kevään uutuudet!

Rakkaat suosikit uusissa, raikkaissa väreissä sekä tietenkin miellyttävästi istuvien rintaliivien, pikkuhousujen ja bodyjen uusimmat mallit. Tässä vuoden ihanimmat alusvaatteet Miss Marylta.  

Kevään uutuuksistamme löydät kaiken – korkean teknologian älymateriaalista valmistettuja rintaliivejä, klassisia, luonnollisesta puuvillasta valmistettuja rintaliivejä, hyvin tukea antavia rintaliivejä, ihania mukavuus-rintaliivejä, eleganttia pitsiä ja loisteliaita guipure-ompeleita. Kaikki ovat varmaan huomanneet vuodenajan väriteeman. Englanninpunainen hallitsee väriskaalaa yhdessä alusvaatteiden kaikkein klassisimpien värien – valkoisen ja mustan – kanssa

LONG-LASTING FRESH FEEL WITH A COOLING T-SHIRT BRA

PITKÄKESTOISTA RAIKKAUTTA VIILENTÄVILLÄ T-PAITARINTALIIVEILLÄ  
Nyt meillä on lisää tuotteita suositusta ”Keep Fresh” -materiaalistamme. COOLING t-paitarintaliivit ovat saatavilla sekä kaaren kanssa (kuva yllä) että ilman sitä (kuva alla). Kupin joustava ”Keep Fresh” -materiaali antaa ihon hengittää ja saa aikaan pitkään kestävän, viilentävän ja raikkaan tunteen. Muotoon puristettu kuppi on ilman pehmusteita tai vuorausta, jotta voisit toden teolla nauttia materiaalin kaikista eduista ja kokea, kuinka hyvältä se tuntuu ihoa vasten. Rintaliiveissä on edessä ja takana hienot pitsikoristelut, ja olkahihnoissa on kaunis kuviointi.

COOLING bra

Luo tyylikäs kokonaisuus yhdistämällä COOLING-rintaliivisi yhteensopiviin pikkuhousuihin. COOLING-pikkuhousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu iholla äärimmäisen miellyttävältä. Etupuolen vuoraus antaa lisää istuvuutta ja tekee niistä vähemmän läpinäkyvät. Uuman pehmeät joustonauhat takaavat ihanan mukavuuden tunteen koko päiväksi. Rintaliivien kaunis joustopitsi löytyy myös pikkuhousujen jalanteistä, sekä edessä että takana.

GET THE PERFECT LIFT WITH A QUEEN UNDEWIRED BRA

QUEEN-KAARIRINTALIIVEILLÄ SAAT TÄYDELLISEN NOSTON
QUEEN-rintaliivit ovat parhaimmin tukea antavat kaarettomat mallimme, ja nyt tämä suosikki on satavilla myös kaarellisena. Kupin alaosan topattu tukirakenne antaa yhdessä kaarien kanssa fantastisten noston, joka pysyy koko päivän rintojen volyymiä kasvattamatta. Saatavilla kahtena värivaihtoehtona – kokovalkoinen tai kaksisävykärjellä koristeltu harmaa.

SUMMER BRA NOW ALSO AVAILABLE NON-WIRED

SUMMER-RINTALIIVIT NYT MYÖS ILMAN KAARTA  
SUMMER-kaaririntaliivit ovat olleet eräitä viime sesonkien parhaiten myyvistä malleistamme, ja nyt tarjoamme ne myös ilman kaarta. Kupin yläosan loistelias guipure-koristeommel antaa näille miellyttäville ja muotonsa pitäville mukavuusrintaliiveille elegantin silauksen. SUMMERin kupin yläosassa on topattu sivutuki, mikä tukee poven keskittämistä ja muotoilua. Kuppi on jämäkkää ja hyvin tukea antavaa charmeuse-kangasta. Ihanteellinen vähän painavammille rinnoille, koska se pitää poven miellyttävästi paikallaan koko päivän ajan. Saatavilla englanninpunaisena tai valkoisena.

SUMMER SHAPING BODY FOR THE RIGHT FEEL

MUOTOILEVA SUMMER-BODY OIKEAN TUNTEEN VUOKSI
SUMMER-sarjaan lisätään nyt myös kaareton body, jonka kupeissa on sivutuet. Tämä body on vahvistettu edestä, mikä antaa tasaisen ja varman tunteen koko päiväksi. Siksi se onkin monien naisten suosikki. Muotoileva body antaa automaattisesti hiukan paremman ryhdin, mikä voi tuntua ihanalta väsyneessä selässä ja olkapäissä. Bodymme voidaan avata ja sulkea haaroista. Voit siksi ottaa sen päällesi tai pois joko astumalla siihen kuin uimapukuun, tai vetämällä sen pään yli. Haaran sulkua on siirretty eteenpäin, jotta saisit siihen helpomman pääsyn avatessasi ja sulkiessasi sitä. SUMMER BODY on saatavilla englanninpunaisena tai valkoisena.

GRACE UNDERWIRED BRA WITH SUPPORT CONSTRUCTION

GRACE KAARETTOMAT RINTALIIVIT TUKIRAKENTEELLA
SUMMER BODY-rintaliivien kupin alaosassa on topattu tukirakenne, joka nostaa povea hyvin, vaikka liiveissä ei olekaan kaarta. Lisätuki ja korkeiksi leikatut kupit pitävät poven asennossaan koko päivän. Myös kupin kärki joustaa, joten saat hienosti sovitetun istuvuuden. Suositut topatut ja leveät olkahihnamme antavat lisämukavuutta ja vähentävät olkapäiden rasitusta.

LOVELY COMFORT WITH COTTON FRESH NON-WIRED BRA

COTTON FRESH KAARETTOMAT RINTALIIVIT – IHANAA MUKAVUUTTA  
Kaarettomat COTTON FRESH -rintaliivit ovat aiemmin olleen saatavilla vain valkoisina, mutta nyt asiakkaiden pyynnöstä värinä on myös beesi. Tämän puuvillasuosikin (peräti 67 % puuvillaa) mukavuus ja toiminnallisuus sekä erikoiskorkea etuleikkaus muodostavat täydellisen harmonian. Ompelimme sivulle, käsivarren alle, lisäpaneelin, joka auttaa kainalon tienoille usein syntyvän “löysyyden” tasoittamisessa. Samalla se suojelee vaatteitasi.

RED IS THE NEW BLACK

PUNAINEN ON UUSI MUSTA
Punainen tuntuu aina ajankohtaiselta, ja se onkin alusvaatteiden todellinen klassikkoväri. Tiesitkö esimerkiksi, että vaikka pitäisitkin punaisia rintaliivejä valkoisen puserosi alla, ne eivät silti näy sen selkeämmin kuin beesitkään? Punainen ei liene väreistä hienovaraisin, mutta valkoisen alla siitä tulee sellainen, ja me rakastamme sitä! Me rakastamme englanninpunaista, ja kevään uutuuksien joukossa on useita uusia, englanninpunaisia malleja. Nyt tarjoamme vielä lisää suursuosikkeja tässä raikkaassa, popahtavassa värissä. Broderie Anglais, Cotton Dots ja Lovely Lace yhteensopivine pikkuhousuineen  ovat kolme kaikkein suosituimpia kaarettomia rintaliivejämme, ja nyt saat ne myös englanninpunaisina. Jos haluat kaaren, saat nyt myös suurmenestyksemme​ Romance englanninpunaisena.

Red

Uutuuksien lisäksi tarjoamme myös huippusuosikkien ja modernien klassikoiden laajan valikoiman. Mallista riippumatta niitä yhdistää täydellinen istuvuus ja mukavuus. Jokaisen rintaliivimallin leikkauksen viimeistelyyn ja kokoluokkien määritykseen käytetään satoja työtunteja. Teemme sen siksi, että haluamme jokaisten rintaliiviemme tuntuvan yhtä mukavalta ja istuvan yhtä hyvin koosta riippumatta. Sitten testaamme jokaisen vaatekappaleen antamalla ryhmän naisia käyttää niitä pitemmän aikaa. Siten varmistamme, että laatu kestää aikaa, ja että asut kestävät useita pesukertoja ja kulumista. Siksi jokaisen uuden Miss Mary -rintaliivimallin luominen kestää kauan. Siitä syystä emme voi vuosittain tuoda myyntiin satoja uusia tuotteita, ja siitä me olemme ylpeitä! Miss Mary -alusasut eivät ole käytä-ja-heitä-pois -tuotteita, tai yhden sesongin jälkeen pois heitettäviä rintaliivejä. Mottomme on: Laatu ennen määrää. Työhön on vain yksinkertaisesti käytettävä riittävästi aikaa. Toivomme, että pidät kevään uusista tulokkaista yhtä paljon kuin me iloitsimme luodessamme niitä.

Kommentit

Sue savage

I always buy miss Mary bras,because of my awkward size,but I’m always disappointed by the range of styles in the non wired as opposed to the wired range.

Annica Svensson

Hi Sue. Thank you for choosing Miss Mary. <3 We try to have an as broad selection of models and sizes as possible, but unfortunately, it's impossible to fit everyone's size and taste. We try to make new styles with each new collection, so hopefully you will find some more styles in future collections. 

Annica / Miss Mary

Anne k Giarla

I love Miss Mary Bras! Do you have one that doesn’t have a seem across the middle of breast? My size is 42 E.

Annica Svensson

Hi Anne. Thank you for your kind words. Here are some bras with without any seams across the cup.

https://www.missmary.eu/bra/tag/t-shirt-bras

Annica / Miss Mary

mareeS

I love the ones I have bought. Will be coming back for more, they are perfect, fit, style, comfort etc.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.