5 VINKKIÄ OLKAINTEN PYSYMISEEN YLHÄÄLLÄ | Miss Mary of Sweden
Hyppää pääsisältöön

5 VINKKIÄ OLKAINTEN PYSYMISEEN YLHÄÄLLÄ

Tavallisimpia rintaliiveihin liittyviä ongelmia monen kohdalla on olkainten itsepintainen valuminen. Tänään kerromme vinkit, joilla saat olkaimet pysymään paikoillaan.

1. SÄÄDÄ PITUUS JOKA AAMU
Valuvat olkaimet voivat todella käydä hermoille. Useimmiten valuminen johtuu siitä, ettei olkaimia ole lyhennetty riittävästi. Olkaimet kannattaa säätää joka aamu ennen liivien pukemista. Melkein kaikissa liivimalleissa on säädettävät olkaimet, mutta säätösolki voi kulua pitkäaikaisen käytön jälkeen. Jos olet aamulla säätänyt olkaimet sopiviksi ja huomaat niiden pidentyvän päivän mittaan, tämä voi olla merkki, että nykyiset liivit ovat tulleet tiensä päähän ja on aika investoida uusiin.

2. SÄÄDÄ EDESTÄ
Jos olkaimia on tarpeen säätää päivän aikana, voivat etupuolelta säädettävät olkaimet olla viisas valinta. Näissä malleissa säätösolki on etupuolella eikä olkapäällä. Tämä on mainio ratkaisu, jos kääntöliikkeet tuntuvat hankalilta tai jos haluaa yksinkertaisesti välttyä riisumasta liivejä kerran pukeuduttuaan. Tutustu liiveihin etusäädettävillä olkaimilla.
 


Kauniissa Rose-kaaritukiliiveissä on kätevästi edestä säädettävät olkaimet. 

3. VÄLTÄ PIDENNYSKAPPALETTA
Olkainten valuminen voi johtua myös siitä, että niiden välinen etäisyys on liian suuri vartalollesi. Jos käytät selkäosan pidennyskappaletta, olkainten välinen etäisyys kasvaa selkäosan leveysmitan myötä. Vältä siksi liivinpidentäjiä, jos sinulla on ongelmia valuvien olkainten kanssa. Tällöin on parempi ostaa ympärysmitaltaan yhtä kokoa suuremmat liivit. 

4. LIIVIT NO-SLIP-OLKAIMILLA
Olkainten välinen etäisyys vaihtelee liivimallista toiseen. Balconette-liiveissä olkaimet ovat usein erityisen leveällä.  Niiden sijaan on hyvä kokeilla liivejä no-slip-olkaimilla. Tässä tyypissä olkaimet ovat takaa erityisen lähekkäin, jolloin ne yleensä pysyvät paikoillaan.Kätevät Amsterdam-kaaritukiliivit no-slip-olkaimilla kuuluvat suosituimpiin liiveihimme.

5. MULTIWAY-OLKAIMET
Jos hartiasi ovat erittäin kapeat ja koet, että no-slip-olkaimetkin valuvat, voit kokeilla multiway-olkaimilla varustettuja liivejä. Näitä on markkinoilla useampaa tyyppiä. Joissakin olkainten kiinnikkeet voi irrottaa selkäpuolelta ja kiinnittää ne uudelleen ristiin. Toisissa malleissa olkaimet voi kiinnittää selästä yhteen pikku hakasella.  Tutustu liiveihimme multiway-olkaimilla.Confident-kaaritukiliivien näppärät olkaimet voi liittää takaa yhteen siirrettävällä pikku kiinnitimellä. 

Jos olet epävarma, mitkä liivit tai mikä koko sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä sinua varten ja autamme liivivalinnassa, jos tunnet olevasi eksyksissä. Mikään kysymys tai pohdinnan aihe ei ole niin suuri tai pieni, ettei sen tiimoilta voisi olla yhteydessä meihin.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.